5800 kulaklık?? Lütfen yardıımmmm!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sneklik

Üye
    Konu Sahibi
5800 kulaklık?? Lütfen yardıımmmm!!!!!!
arkadaşlar benm kulaklığım AD54 ( ) adlı kulaklık bildiğiniz gibi bu kulaklık kulaklık ve kumanda kısmı olmak üzere 2 parçadan oluşuyor.Benm kulaklığımda kulaklıkda kulaklık ile kumandanın birleşim soketi bozuldu. kulaklığı kumandaya bağladığım zamn sol kulaklıktan ses gelmiyor . Acaba bu garantiye versem yaparlar mı yani garanti kapsamına girer mi????

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
Yapıladabilir yapılmayadabilir, servise sormak lazım. Bence WH-701 kulaklık al, ses kalitesindeki farka değer ;)

cixmen35

Üye
evet sıfırı ile deyıştırırler benım bozulmuşştu kumanda panelenın girişı sıfırını verdıler ama gıderken telefonun faturasını götur fotokobısını aldılar cunkı benden :=)

Tracy35

Tracy35

Üye
garantıye gonder arkadaşın dedıgı gibi sıfırı ile deyıştırırleR ama sen faturayı götür

Anußis

Anußis

Üye
servis herşeyi yapıyor :) yani kısmende olsa bende 5310nun hoparlörünü patlatmayı basarmıstım yepyeni gür hoparlör takmıslardı bunuda yaparlar

Tracy35

Tracy35

Üye
GaranTıden Şaşma Ne olursa OlsuN Herzaman Yanımızda heuheuhe

Anußis

Anußis

Üye
aynen evet

laveled

laveled

Üye
arkadaşım ben bu sebepten dolayı 2 sefer servise yolladım ve bu kullandığım 3. kulaklık oda bozuldu artık sıkıldım gittim sony aldım. bize verilen kulaklıklar çok dandik.eğer servise vermeyi düşünüyorsan telefonuda alıyorlar.

Tracy35

Tracy35

Üye
arkadaşım ben bu sebepten dolayı 2 sefer servise yolladım ve bu kullandığım 3. kulaklık oda bozuldu artık sıkıldım gittim sony aldım. bize verilen kulaklıklar çok dandik.eğer servise vermeyi düşünüyorsan telefonuda alıyorlar.

yooo hayır ben verdım telefonu almadılar kulaklıgı ayrı aldılar telefonun imei uzerınden alıyoolar kulaklıgı telefon sende kalıyor

OğuzcanAbi

Üye
o daha iyimiş

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en güzel ve sorunsuz beyaz kulaklık :ehe

sneklik

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler

^^Positive^^

Üye
Bildiğim Kadarıyla Kulaklığın Garantisi Yok 10 Tl ver orjinalini Al....

Anußis

Anußis

Üye
şu x serisi için çıkan kulaklıklardan al kabloları arasında hiç bir sorun cıkmıyor hem ataptörü birleşik oldugu için sorunda çıkartmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt