5800 kolay kolay bişe olmuyo test ettim buyrun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nostoney

Üye
    Konu Sahibi
5800 kolay kolay bişe olmuyo test ettim buyrun..
arkadaşlar az önce telefonumu flaşlarken laptopum çok ısınma sebebinden aniden kapattı kendini ve flaş doğal olarak yarıda kesildi. Forumda bir çok yerde flaş esnasında kesintiler olursa telfon servislik oluyo denilmişti. Bende hiç bişe olmadı bilgisayarı açtım tekara flaş attım ve açıldı telfon. Bunu tekrar kendi elimle bidaha yaptım flaş atarken USB yi çektim ve tekrar yükledim gene bişe olmadı. Bu sefer bi daha denedim ve flaşın sonunda ekran renga renk oldu kendinden geçti yani ekran gidip gidip geldi kesik kesik oldu ekran bu defalarca tekrarlandı ve usb yi tekrar çektim bilgisayardan. Bu sefer telefon hiç açılmadı. Yaptığım tek şey bataryayı söküp açma kapama düğmesine 10 - 15 sn basılı tutuum ve bataryayı taktım tekrar flaş attım ve düzeldi sorunsuz çalıışıyo. Lafın kısası flaş atma esnasında kesilmeler sonucu telfona hiç bi zarar gelmiyo içiniz rahat olsunn.:oke:

Davulbaz

Davulbaz

Üye
güncellemeyi ne ile yaptın dostum phoenix ilemi yoksa nokia software update yi mi kullandın

Davulbaz

Davulbaz

Üye
normal ozaman telefon kapalı iken attın sorun yok

nostoney

Üye
    Konu Sahibi
normal ozaman telefon kapalı iken attın sorun yok
ama bir çok forumda karşılaştıysan kesnitilerde servise giden diyen vardı. Vede telefon baya bi kafayı yedi yani. Ama tekrar baştan flaş atnca düzeliyo.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
zaten serviste senin yazılımları kullanıyor dostum o servise gidenler büyük ihtimalle NSU ile güncelleyemeyenlerdir .

SilentOne

SilentOne

Üye
jaf süper bi program yha

nostoney

Üye
    Konu Sahibi
zaten serviste senin yazılımları kullanıyor dostum o servise gidenler büyük ihtimalle NSU ile güncelleyemeyenlerdir .
dediğin gibi olabilr evet :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca şuda dikkatimi çekti. Sim kartı takılı iken hard format attındamı simdeki numaralar silinmiyo flaş atarkende bişe olmuyo. sım kartı takılırken yani hiç bişe olmuyo

Davulbaz

Davulbaz

Üye
evet format atmadığın sürece silinmiyor.benimde dikkatimi çekmişti hatta ilk güncellememde yanlış birşeymi yaptım acaba demiştim:ehe

nostoney

Üye
    Konu Sahibi
evet format atmadığın sürece silinmiyor.benimde dikkatimi çekmişti hatta ilk güncellememde yanlış birşeymi yaptım acaba demiştim:ehe
ben unutmuştum ilk hafıza kartını çıkartmayı . gitii dedim bütün nnumaralar :D

Perfect!

Üye
flahlama zatentelefonu kurtarmak için yapılır güncellerken gitti ise normal bu

alpan06

alpan06

Üye
:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt