5800 klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
5800 klavye
selamün aleyküm arkadaşlar ben 5800için klavye almayı düşünüyorum da bluetoothlu bu mümkün mü acaba ve fiyatları nasıl?
Şimdiden teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
keşke daha önce araştırsaydın internette neyse benim bildiğim klavye kullanabiliyosun ama fiyatlarını bilmiyorum üzgünüm

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım tabiki ama bilgisayar bozuk mobilden girebiliyorum bu takozun halini biliyorsun çoğu siteye giremiyor zaten nokianin kendi yaptığı klavyeyi buldum ama baya bi tuzlu.s

----------Eklendi @ 10:06:12 ---------- Yazıldı @ 10:04:29 ----------

başka marka klavyeler olur mu yoksa illa mobil için uygun bi klavye olması mı lazim

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Bluetoothlu klavyelerin çoğu oluyor. Kutularını incele arkasında yazar mobil destekli diye

anılbaran

anılbaran

Üye
bende alcam kardeşim. Ucuzları vardı aylar önce30 tl ye. Şimdi çin malı siyah bi klavye var. Heryere ondan koymuşlar ama çok pahalı 50 tl den fazla sanırsam. Bi ara alcam bende işlerim için lazım oluyor

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
onerim : hp silikon klavye alin hem kullanimi rahat hemde tasimasi, 90tl

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
bende oyun için almayı düşünüyorum biliyorsunuz adam akıllı s60v5 oyunlari az ama düşük çözünürlükluler hem çok fazla hemde iyi onlarla oynamak için istiyorum sizce alayım mi.

mstf_l

mstf_l

Üye
bende oyun için almayı düşünüyorum biliyorsunuz adam akıllı s60v5 oyunlari az ama düşük çözünürlükluler hem çok fazla hemde iyi onlarla oynamak için istiyorum sizce alayım mi.

5800 ı oyun icin alma pisman olursun en azından giris seviyesi bi android(gio, optimus one, ) yada 603 veya c6 01 al bence

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben almadim hediye geldi geri de çeviremedim şimdi bunu kullanıyorum ve uzun süre de telefon almayı düşünmüyorum zaten oyun oynamak değil ama çok sıkılınca istiyorum mesela oyun için özel üretilen klavyeler var onlar oyun ihtiyacımı karşılar mi? Siz ne önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt