5800 kilit kodu hatası

Sponsorlu Bağlantılar

damla129

Üye
bendede altta eror veriyor ne yapmalıyız ?

Anatolianattack

Üye
Ya benim tel kapalı açtım direk kilit kodu soruo ama hatırlamıorum nasıl yacam ? :ağlarım:

BSahin29

BSahin29

Üye
Sevgili dostlar,

Nokia cihazınıza kilit kodu koydunuz ve bu kilit kodu bloke oldu bu bolkeyi açmanın güzel bir yolunu sizlerle paylaşmak ve olası bir sorunun çözümünde benim de bir katkım olsun istedim.

Öncelikle aşağıdaki adresten siteye ulaşıyorsunuz.

"http://nfader.su/"

Bu sitede legal imei işaretledikten sonra imei no yu girip generate tuşuna basıyoruz.

Karşımıza sizin kullandığınız nokia cihaza has "Security Master Code" değerini veriyor.

Bu değeri unuttuğunuz kilit kodunun yerine giriyorsunuz ve kilit kodunuz yeniden aktif oluyor. Nokia X3 te denendi çalışıyor.

NOT: Alıntıdır...

jr_jamis

Üye
kardeş anlatım için teşşekürler ama nss hata veriyor telefonu hiç görmedi (5800xm)

alperen506

Üye
5800 da işe yaramıyo :ağlarım: :vur :kotu::nono:

ahmetc503

böyle bi sorunum yok ama yinede öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Teşekkürler EMeğine sağlık..

berkan402

Üye
İşe yaradı. Teşekkürler.
5800 Kilit Güvenlik Kodunu Kırma

Bu yöntemde rehber-mesajlar-tercihler vs sıfırlanır.

Adım-1: Gerenkli Dosyalar
1-)
2-)

NOT: Nemesis suite forumda mevcuttur.

Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürekli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.)

3-) NSS'yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Tools seçeneğine gelin. Daha sonra aşağıdan Factory Settings sekmesine gelin.
4-) Factory seçeneğini seçin ve Reset butonuna basın. İşlem bitince cihazınızı yeniden başlatın.

Güvenlik & Kilit kodu artık 0'landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.

Arkadaslar farklı farklı forumlarda hep aynı yontemler var ama bu diğerlerinden farklı ve ben denedim kodum sıfırlandı..

kabilemira26

Üye

1-)
2-)

1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürekli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.)

3-) NSS'yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Tools seçeneğine gelin. Daha sonra aşağıdan Factory Settings sekmesine gelin.
4-) Factory seçeneğini seçin ve Reset butonuna basın. İşlem bitince cihazınızı yeniden başlatın.

Güvenlik & Kilit kodu artık 0'landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.

Arkadaslar farklı farklı forumlarda hep aynı yontemler var ama bu diğerlerinden farklı ve ben denedim kodum sıfırlandı..

4-) te bu factory seçeneğini seçin demişsiniz ama Factory var Leavy Factory ​var hangisini seçeceğim _?

----------Eklendi @ 12:47:17 ---------- Yazıldı @ 12:44:54 ----------

F-U-L-L yazınca forumda çıkmıyor buldum sorunun cevabını :)

----------Eklendi @ 13:51:26 ---------- Yazıldı @ 12:47:17 ----------

başarısız arkadaşlar şifreyi sıfırlayamadım :S

dangerman41

dangerman41

Üye

1-)
2-)

dostum ben dediklerinin aynılarını yaptım fakat telefon açılmadığı için pc suite olarak bağlanamıyorum ne yapmalıyım ?

niccor13

niccor13

Üye
arkadaşım ben telefonumu satalı yıllar oldu ama madem bu soruna çözüm yolu olarak bir şeyler karalamışım elimden geldiğince yardımcı olayım. Şimdi öncelikle şunu bilmeni isterim. benim yazmış olduğum bu yöntem ile sadece açık olan ve pc suite bağlanabilen telefonlar için geçerli olmakla beraber kapalı telefonlar için kullanılması aşağıda anlatacağım olay haricinde kesinlikle mümkün değildir. Bu nokia telefonlarının bazen (yüklenen yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum ben) salaklığı tutuyor var olan güvenlik kodunu doğru girmemize rağmen hatalı kod deyip ve kodu birinci kez girmiş olmamıza rağmen "üç kez hatalı giriş yaptınız kodunuz bloke olmuştur" tarzında bir hata verip ancak beş dakika sonra tekrar denememize izin veriyor. *Ha benim telefon da kapalıydı fakat her açtığımda güvenlik kodunu istiyor ve ben herhangi bir kod girdiğimde bile hatalı deyip enteresan bir şekilde açılıyordu. Bazı arkadaşlarımız bu konuda şikayetçiler telefon kapalı nası yapcaz diye. Eğer bahsettiğim olayın aynısı başınıza gelmiyorsa bu yöntem size göre değil vaktinizi bu konuyla fazla harcamayın gidin başka çözümler bulun. Diyeceğim o ki telefonu kapalı olanlar bence hard formatla bu sorunu cözebilirler. Denemedim ama başka çaresi yok gibi telefoncuya götürüp flash attırmaktan başka. Hard formatta bütün bilgileriniz silinir. Deneyen olursa diye yazdım sonra bütün bilgilerim silindi demesin. Herkese kolay gelsin iyi forumlar

*Telefonu kapalı olanlar için

dostum ben dediklerinin aynılarını yaptım fakat telefon açılmadığı için pc suite olarak bağlanamıyorum ne yapmalıyım ?