5800 kilit kodu hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Legends06

Üye
    Konu Sahibi
5800 kilit kodu hatası
Arkadaşlar merhaba telefonuma hard format atmak zorunda kaldım ancak bu sefer de şöyle bir sorun oluştu telefonu kapatıp açtığımda her defasında sim kart ı okuduktan sonra kilit kodu istiyor benden ve ne yazarsam yazayım hatalı kod diyor ama yinede telefon çalışmaya devam ediyor fakat kilit kodu değiştirmek için girdiğimde bir kod girdiğimde ilk hata olmasına rağmen 5 kez yanlış girdiniz bloke 5 dakika içinde açılacaktır gibi bir yazı çıkıyor hard format atmama rağmen kod sıfırlanmadı sanırım ve bende unuttum açıkcası kodu her yolu denedm kodu bulmak için ama nafile yardım ederseniz memnun olurum yada kvk ya vercem artık gerçi telefon çalışıyor ama kilit kodu lazım gelen biyer olursa dumur olurum :)

• Beğen
Tepkiler: cabir-esat

Lacrymosa

Üye
Format atınca güvenlik kodu gitmez. Öyle olsa telefonu eline alan herkes format atardı. Güvenlik kodunuzu hatırlamak zorundasınız. Aksi taktirde yetkiliye göstermeniz gerekecek.

Legends06

Üye
    Konu Sahibi
peki tamam diyelim güvenlik kodunu unuttum peki ilk açılışta istedikten sonra niye hatalı kod demesine rağmen telefonu açıyor onu anlamadım ?

niccor13

niccor13

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum. yalnız ben güvenlik kodunu bilmeme ragmen yinede kabul etmiyor. soft format atacaktım atamıyorum kod istiyor.

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bu sorunu çözebilecek arkadaslar

niccor13

niccor13

Üye
5800 Kilit Güvenlik Kodunu Kırma

Bu yöntemde rehber-mesajlar-tercihler vs sıfırlanır.

Adım-1: Gerenkli Dosyalar
1-)
2-)

NOT: Nemesis suite forumda mevcuttur.

Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürekli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.)

3-) NSS'yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Tools seçeneğine gelin. Daha sonra aşağıdan Factory Settings sekmesine gelin.
4-) Factory seçeneğini seçin ve Reset butonuna basın. İşlem bitince cihazınızı yeniden başlatın.

Güvenlik & Kilit kodu artık 0'landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.

Arkadaslar farklı farklı forumlarda hep aynı yontemler var ama bu diğerlerinden farklı ve ben denedim kodum sıfırlandı..

• Beğen
Tepkiler: grean ve seko4514
aliçoooo

aliçoooo

Üye
ßndede böyle bir sorun vardı kodu yanlıs girmeme rağmen telefon kullanıma acılıyordu ama snradan hatırladım vede düzelttim..hard format atınca kod'un sıfırlanması gerekir ayrıca hiç denemedim ama sıfırlanması gerekir..neyse arkadas forumdaki çözümü buraya yazmıs..oradan bakıp çözersn inş.sorununu

wewew65

Üye
cok saol ya bulamıyodum düzeldi valla

niccor13

niccor13

Üye
Çözdüğüne sevindim. Zaten bu telefonlar tam bir başbelası, biryerden düzeltirken diğer yerden patlıyo:))

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum bende yapıyodum dediklerini yaptım ama NSS programı allta error verdi lütfen çözüm bulun

umt_06_66

Üye
tesekkürler

aerodeon

aerodeon

Üye
5800 Kilit Güvenlik Kodunu Kırma

Bu yöntemde rehber-mesajlar-tercihler vs sıfırlanır.

Adım-1: Gerenkli Dosyalar
1-)
2-)

NOT: Nemesis suite forumda mevcuttur.

Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürekli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.)

3-) NSS'yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Tools seçeneğine gelin. Daha sonra aşağıdan Factory Settings sekmesine gelin.
4-) Factory seçeneğini seçin ve Reset butonuna basın. İşlem bitince cihazınızı yeniden başlatın.

Güvenlik & Kilit kodu artık 0'landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.

Arkadaslar farklı farklı forumlarda hep aynı yontemler var ama bu diğerlerinden farklı ve ben denedim kodum sıfırlandı..

dostum error diyor telefonu algılamıyo ?

--------------- Ekleme ---------------

ya bi yardım edin yaa ltfennn !!

skara35

Üye
arkadaşım teşekkürler sorun düzeldi:)bide format deseydik ne işe yarardı acaba

55emretamer55

55emretamer55

Üye
saoasın arkadaasım kilit kodu basıma bela olmustu allah ne muradın war sa wersın(amin):aha::aha:

buraktr58

Üye
kardeş bende br türlü teli görmüyor hep errorr veriyor done demiyor

OğuzcanAbi

Üye
forumda war nasıl kodu restleyeceğimiz

bebott

Üye
teli gördü ama reset factory error diyor

efeunal

Üye
yaa arkadaşlar bnm telefonumun şifresini unuttum sürekli aklıma gelen kodları giriyorum olmuyor anlattığunız yoluda yapdım olmadı lütfen biriniz bir yardım edin lütfen

lonely090

Üye
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.) bu mumkun olmuyor dostum pc suitle bağlıyamıyoruz hiç bir değişiklik yapamıyoruz o kodu girene kadar

gencmobil

Üye
arkadaşlar program factory error diyor aratıyorum sürekli maxicep ten sayfalar geliyor ama hataya çözüm bulan olmamış.. bi yol gösterin lütfen.