5800 kilit kodu hatası

Sponsorlu Bağlantılar

moddy1

Üye
aynen arkadaşlar telefon kapalı pc suite den bağlayamıyorum nasıl yapıcaz bi cevap yazarsanız sevinirim.

maximed

maximed

Üye
arkadşlar benim telin kilit kodunu unuttum .pc suite bağlanmıyor. o siteye girip denilenleri yaptım CODE ERROR diyor...en başta başlangıçta soruyor bana....ne yapmıcam acil cvb....

hasan12_uk

Üye
İyi akşamlar.nokia 5800 Telefonuma giriş yapamıyorum.Uzun konu olduğu için geçeceğim.Telefonu açıyorum giriş yapmadan kilit kodu istiyor.
Yapmış olduğunuz açıklamaları denemek istedim telefona giriş yapamadığım için işlemler gerçekleşmiyor.Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Teşekkürlerrrr

can_doğuş

Üye
yararlı oldugunu dusunmuyorum... Gerçekten bu programın dogru çalıştıgına emın olan varmı??? Sürekli error veriyor....

lasvetorus

lasvetorus

Üye
5800 Kilit Güvenlik Kodunu Kırma

Bu yöntemde rehber-mesajlar-tercihler vs sıfırlanır.

Adım-1: Gerenkli Dosyalar
1-)
2-)

NOT: Nemesis suite forumda mevcuttur.

Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürekli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.)

3-) NSS'yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Tools seçeneğine gelin. Daha sonra aşağıdan Factory Settings sekmesine gelin.
4-) Factory seçeneğini seçin ve Reset butonuna basın. İşlem bitince cihazınızı yeniden başlatın.

Güvenlik & Kilit kodu artık 0'landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.

Arkadaslar farklı farklı forumlarda hep aynı yontemler var ama bu diğerlerinden farklı ve ben denedim kodum sıfırlandı..

Tebrik ederim yol gösterici olmuş.:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
hard formatta kodun düzelmesi gerekir yha

cemrehan

cemrehan

Üye
kardeş nemesis de büyüteç e bastıgımda error veriyo bulmuyo cihazı bi yardımcı ol

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
12345 yaz Gecebilir tmm

silver_cover

silver_cover

Üye
evet aynı sorun bendede var malesef

deniz5040

Üye
NSS bendede altta error verdi

niccor13

niccor13

Üye
Arkadaşlar uzun süredir uğrayamıyorum foruma sorulan sorular cevapsız kalmış:(( Telefon kapalı iken bu yöntem geçerli olmuyor malesef sadece açılan ve pc suite bağlanan telefonlaar için bu yöntem çalışıyo ve ben bizzat denedim sonuıç aldım. Doğru kodu bildiğim halde kabul etmiyodu normalde ve hatta hard soft her türlü format attım yine değişmedi. Sonuç olarak anlatılanları aynen denedim ve sonuç olumlu. Error hatası alanlar nokia cable driveri yüklesinler. Yine olmazsa pc suite programını baştan kaldırıp yükleyin. Genelde error hataları bu yuzden çıkıyo. Başkada diyecek bi şeyim yok. Elimden gelirse yine yardımcı olurum ama bu konularda profesyonel olmadığımı bilmenizi isterim

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde 5 yada 6 kez denedim kilitlencekmi die kilitlendi 15 dk sonra açıldı

salihcalir

Üye
İşe yaradı paylaşım için teşekürler. :oke:

niccor13

niccor13

Üye
işinizi gördüğüne sevindim..

abdullah_kck

ya hafza kartındaki ve tel hafızasındakiler gidermi

mertmertmert97

Üye
eror veriyo kardes

yorumsuz37

Üye
pc suit inmiyor

onderkuzucu

Üye
evet error verior yardım lütfen

Nic3Gh0sT

Üye
éwT Kardéş aLtta Error Diyor né Yapacağız :( :( :(

erto1991

Üye
arkadaşlar benim tel komple kapalı hiç bi şey yapamıyorum kilit kodu istiyor onu nasıl çözcem