5800 kasko ? nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
5800 kasko ? nasıl ?
Arkadaşlar 5800 ı alırken telefoncumuz bu tür telefonlarda kasko yapılabilir dedi.yani yaptırmamızı önerdi tam bilmiyormuş oda ama öyle bi duyum almış bize önerdi fiyatıda 15-20 dolar felan dedi.Uygun gelmedi değil senelik 20 dolar.Çalınma suya düşme durumlarında garantinin almayacağı durumlarda bire bir :)

Acaba bu doğrumu ? 5800 lara kasko yapılabiliyor mu?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar hiç bilen yok mu?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Evet ben yaptırdım. TeknoSA'dan alırken CepKask aracılığı ile 20TL'ye yaptırdım Dolar değil TL buna dikkat lütfen =) Şartname okumadım ben alırken standart maddeler içeriyor kasko. Kendi sitesinden okuyabilirsin hatta okumadı da tavsiye ederim. ÖNEMLİ BİR NOKTA kasko sana ayrı bir kağıt ile verilmiyor faturana işleniyor bu yüzden faturanı asla kaybetme ve telefonu ayrı kaskoyu ayrı yaptırmayı düşünme yapmıyorlar...

GIRISKAN

Üye
evet ben yaptırdım 24 tl hatta 12 taksit :)

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
ya ben yaptırmak için gittim olmaz dediler.telefonu başka telciden aldınız için yapamıyoruz dediler burdan almalıydınız dediler ? nası olacak? yani kasko yaptıramayacakmıyım? Başka bir yolu yok mu bu işin ?

alicem123

alicem123

Üye
Malesef yok

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
peki ben ilk aldığım yani tel geldiği gün telefoncumuza sorduk bize orayı soyledı ordan yapabilirsiniz dedi ordan yapılabilir mi ? yani teli aldığımız yerden ? normalde yapmıyor orası ama?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Teli alırken yapılabilir kasko onun haricinde yapmazlar. Haricen yaptırmak pahalıya patlar. Gereksiz bir durum oluşur...

GIRISKAN

Üye
benim aldıgım yer fatura ile yapmadı kardes bak şöe oldu kontör kartı gibi bi kart verdi üstünde internet sitesi yazıodu 3 gun içinde siteye girip kartın üstündeki pin kodu yerini kazıyıp onay yapın dediler eve gelir gelmez pin i kazıdım sitesine girip kaskoyu aktif hale getirdim poliçeyide yazdırdım..
reklam olurmu bilmiorum ama kasko yaptırdıgım site adı techpo

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
benim aldıgım yer fatura ile yapmadı kardes bak şöe oldu kontör kartı gibi bi kart verdi üstünde internet sitesi yazıodu 3 gun içinde siteye girip kartın üstündeki pin kodu yerini kazıyıp onay yapın dediler eve gelir gelmez pin i kazıdım sitesine girip kaskoyu aktif hale getirdim poliçeyide yazdırdım..
reklam olurmu bilmiorum ama kasko yaptırdıgım site adı techpo
Nasıl yani ? anlayamadım acaba biraz daha açık bi şekidlde anlatabilirmisiniz?

mesela benim ne yapmam gerek bu işlemi yaptırmam için nereye gitmem gerek?

GIRISKAN

Üye
Nasıl yani ? anlayamadım acaba biraz daha açık bi şekidlde anlatabilirmisiniz?

mesela benim ne yapmam gerek bu işlemi yaptırmam için nereye gitmem gerek?
ben telefonumu buyuk bir avm den electro world magazasından aldım tam cıkarken işte sordular kasko yaptırmak istermsnz die faturaya bişi yazıcaklar falan sandım ama 24 lira karsılıgında bildigin eski kontör kartı gibi bişi verdiler bir jelatin içinde ve pin diye bir yerde kazınıcak yer var..
sonra netden bu kartın üstünde yazan siteye girdin(technpo sanırm ) ve bilgileri doldurup kartın üstündeki pini girdim..
(bilgiler adres-isim-telefon markası-fatura fiyatı-fatura numarası-fatura tarihi falan bi sürü soru)
daha sonra kaskomun tamamlandıgını poliçemi istersem yazdırıp ve mail olarak alabilecegimi söyledi ben 1 nussa yazdırdım ve mail olarak istedim bu kadar.
istersen bi technponun internet sitesine gir yada electrowold magazasına ugra yada hepsiburadadan arastırma yap..
ama kesinlikle tavsiye ederim aylık 2tl taksitle telefonunu herseye karsı koruyosun

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
sonuç itibariyle yine 0 alırken yapılıyorben aldım faturada kesildi sanırım olmayacak ama yiende bi sorayım teşekkürler

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ben 5800 xm teknosadan aldım ve kaskosunda yaptırdım 19.90
telefoncudan arkadaşlar bu siteye bakabilirler

kol@j

kol@j

Üye
cevabım yarım kaldı
yapma demek için değil. yani: "yaptırma " demek istemiyorum yaptırırken nelere dikkat edeceğini anla diye linki veriyorum

destroy116

destroy116

Üye
Abartmayın derim telefonun kaskosumu olur. Düzenli kullanırsanız hiçbirşey olmaz paranız cebinizde kalır:oke:

kol@j

kol@j

Üye
ben cevap yazarken yanlış tuşa bastım kaydetti sandım cevaba devam ettim kaydettim ama meğer kaydetmemiş yukarda anlamsız bir mesaj var.

asıl cevap
kasko yapacak nfirmayı iyi araştır. neye dikkat edeceğini anlaman için şu linki incele
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonuna-kasko-351961.html
bence kasko çalınma/kaybolma durumunda işe yarar. kaybolan ya da çalınan malzemenin şartlarını da ihmal etmemek lazım: polis raporu imei no yu iptal ettirme gibi

hayırlı forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt