5800 kasa değiştirme.

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
5800 kasa değiştirme.
Ben 5800 alalı 1 yıl oldu. E haliyle biraz eskidi.. Kabı kırıldı, ekranı çizildi, içine tozlar kaçtı vs. yani şuanki görüntüsü içler acısı..

Ben kasasını değiştirmeye karar verdim. Ama ücreti ve bana getirisi hakkında bişey bilmiyorum. Yani kasayı değiştirirken başka bişeyim bozulsun istemiyorum. Daha önce kasa değiştiren arkadaşlar varsa cevap verebilirmi?

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
tamamda ben kendim açsam nolucak ben yeni kasa istiyorum..

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
para sorun değil ben 80 sanıyordum. o yüzden çekiniyordum 50-60 sa iyidir..

ekranın içine toz kaçması varsa açık bi yer var sen en iyisi garantisi varsa yolla kasasını komple değiştirsinler

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
garantisi var ama mesela arka kapağıda ben kırdım. sonra bide sim kart ve hafıza kart yerleri açıla kapana plastikleri koptu o beyaz yerleri kaldı. sonra kalemim tam oturmuyo. içerden dişi kırılmış. düşüp duruyo. anlıcağın haşat görünüyo. garanti almaz gibime geliyo...

doğrudur teknik servise ver onlar ne yapacağına karar versinler para isterlersede ver yani telefoncuya verirsen daha kötü yapabilir.en iyisi servise vermek.

fiyatini bilmiomama bu ay nokia shop gitcem bakarim

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
benim ailem bu hafta iş gereğiyle şehir dışına gitti. 10 gn snra fln gelicekler o zmn bende giderm. bna en yakın nokia shop bayrampaşa carrefourda var ona gidip sorucam..

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
nalaka şimdi ya

ungood20

Üye
kasa nasıl 1 aylık ckkıyor...

Servise verin hocam zaten onlar garantiye giriyor ise direk yaparlar ve yapılmış halini alırsınız, garantiye girmez ise size bildirim yapıyorlar bu ücrete yapılıyor diye onaylıyor musunuz siz onay verirseniz yaparlar, yani her durumda sizin için servis en güzeli...

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
yani eminim garanti kapsamı dışında olduğundan.. sadece fiyatını sorduydm ..

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonu yere düşürüp yanlışlıkla üstüne basınca teli götürme zorunda kaldım sanırım lcd ekrana 80 kabada 120 milyon verdik total de 200 milyon çıktı. bütün herkez telisatıp yeni tel alsaydın dedi ama ben telefonumu çoook seviyorum 3-5 sene daha gider bu

sen telefonun anakart iç ekran hariç kasa dış ekran flen 150 e hallediyor sana sıfır telefon oluyor

zalim_89

Üye
Servise götür ücretli yaparlar 0 gibi gıcır gıcır olur telefonun

sew7en

Üye
kendın mudahalede bulunma servıs harıcı cıhazını actırma nokıa shop bayrampaşa servıs hızmetı 10 numaradır