5800 kasa açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
5800 kasa açıklığı
biliyorum forumda bununla ilgili konular var ama ben farklı bişey sorucam.telefonu 2009 eylülde aldım aldıktan sonra kendi kendime kasa açıklığını farkettim intenette araştırınca da gordum.Teknik olarak sorun oluşmasa da içim rahat deil.Telefonu servise de vermek istemiyorum eğer tüketici haklarına başvursam yenisiyle(sorunsuzuyla) deiştirirler mi bu kadar süre geçmesiine rağmen.

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan

Emir

Emir

Üye
Garanti kapsamındaysa hiç bekleme degiştirirler

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
daha onceden servise gonderip veya tüketici haklarınca başvurup olumlu sonuç alan varsa anlatabilirmi

karkarkara

Üye
Arkadaşımım abisi gönderdi 2009'un başında binliraya yakın paraya almıştı hiç sorunu eksik olmadı ama değişmediler yinede, hatta başvurdu tüketici haklarına mahkeme vs açsan masrafı zaten bir 400-500 lira tutuyor (kazanırsan masraflarıda nokia ödüyor tabii) ancak sonuç almak uzun sürüyor vs vs, sonunda servise gitti düzelmedi ,burada bir tamirci abi vardı adama verdik 2 saatte yaptı halletti verdi, şimdi benim teldede hafif var gibi ama dert etmiyorum garanti bitmeye yakın gönderirim bir servise olursa olur olmazsa napalım :)

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
benimki de az zaten ole çok goze batan bişey deil ama bazılarında yokken bende niye olsun?

guylian

guylian

Üye
Peki sen telefonu aldıktan kaç gü sonra şikayet ettin ?

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
senin konunu okudum zaten biliyorum.Ama sen 2 hafta sonra şikayet etmişsin benim aylar oldu oyüzden sordum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt