KingOfOlympus
Üye
5800 Kamera açılmıyor, Ses aşırı kısık
Önceden konu açmıştım 5800 ile denize girdim diye (bilerek değil
) 30 dk sonra falan farketmiştim direk bataryayı çıkarmıştım. 3 gün güneşte bekletmiştim sonra temiz suya sokup çıkardım. 1 hafta falan güneş + pirince koydum. Telefonu açtım hiçbir sorun farketmedim. Titreşimi görüntüsü falan normaldi. Sonra ana ekrandayken kameraya bastım, ekran 1 sn falan siyah kaldı sonra tekrar ana ekrana döndü. Orjinal yazılıma döndüm hala aynı. Birde şarkı test edeyim dedim ses düzgün çıkıyordu, 15sn sonra falan şarkı kapandı zannettim baktım şarkı açıktı ama ses yoktu. Sonra son sese aldım ve telefonu kulağıma dayadım, alt hoparlörden çok az bir ses çıkıyor, üstte hiç ses yok. Bu sorunları nasıl çözebilirim? Garantiye göndermeyi deneyeyimmi? Gerçi almazlar artık ama...
Düzenleme: Telefonla konuşurken ses normal geliyor ama o ayrı hoparlör galiba
) 30 dk sonra falan farketmiştim direk bataryayı çıkarmıştım. 3 gün güneşte bekletmiştim sonra temiz suya sokup çıkardım. 1 hafta falan güneş + pirince koydum. Telefonu açtım hiçbir sorun farketmedim. Titreşimi görüntüsü falan normaldi. Sonra ana ekrandayken kameraya bastım, ekran 1 sn falan siyah kaldı sonra tekrar ana ekrana döndü. Orjinal yazılıma döndüm hala aynı. Birde şarkı test edeyim dedim ses düzgün çıkıyordu, 15sn sonra falan şarkı kapandı zannettim baktım şarkı açıktı ama ses yoktu. Sonra son sese aldım ve telefonu kulağıma dayadım, alt hoparlörden çok az bir ses çıkıyor, üstte hiç ses yok. Bu sorunları nasıl çözebilirim? Garantiye göndermeyi deneyeyimmi? Gerçi almazlar artık ama...Düzenleme: Telefonla konuşurken ses normal geliyor ama o ayrı hoparlör galiba