5800 jaf telefonu tanimiyor...yardim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
5800 jaf telefonu tanimiyor...yardim !!!
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

sürekli ayni hatayi veriyor kafayi yicem lütfen yardim edin !

flexin35

Üye
ayı sdorun bende de var yardım ede olursa seviirim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla bu konuda benimde kafam karışık,kimisi PRESS POWER ON NOW! yazısını görünce power tuşuna basın diyor,kimiside Searching for phone yazısını görünce basındiyor.

kelmahmut01

Üye
dostum benide baya ugraştırdı aynı problem fakat çözdüm öncelikle pc ye nokia pc suite yükledim denilenleri yaptım ve en önemlisi usb slot değiştirdim bide flash diyip evet dedikten sonra power on tuşuna biraz daha uzun bas benden bukadar umarım işine yarar

flexin35

Üye
teşekkürler dostum.

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Hard Format Atmayı Dene

Yeşil+Kırmızı+ Fotoğraf tuşu+ Açma Kapatma Dümesine Sırası ile bas telefonun kendini yüklemesini bekle

Ama Şunuda Söyleyim Dipnot Olrak Herhangi Bir Hatadan Mesul değilimdir Sadece bi çözüm yolu sana

flexin35

Üye
Hard format ta attım öyle yaptım çözüm olmadı tüm uygulamalara ragmen not found ile karşılaştım. şimdi pc suiteile deniyecem gelişmelerden haberdar ederim.

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Peki,

Olmadı Formatı PC üzerinden at bi program vardı ama ismin hatırlayamadım.

Rocker84

Rocker84

Üye
aynı sorun bendede oldu
hiçbir ekstra işlem yapmadan çözdüm
tamamen power tuşunu basma zamanlamasıyla ile ilgili..3.denemede tekrar "flash" diyerek yükledim.

tolga72

tolga72

Üye
Bendede aynı sorun var halen uğraşıyorum.

tolga72

tolga72

Üye
N70 telefonuma flash atarken yarıda kaldı telefon açılmıyor, bilgisayar telefonu tanımıyor.
box aleti olmadan sadece dku2 kablo ve ponex ile telefona ölü flash atabilirmiyim ?

mıttık

Üye
arkadaşlar telin pilini çıkarıp takın tekrar bağlayıp dneyin oluyor saygılarımla...

tolga72

tolga72

Üye
flash yarıda kaldımı box aleti olmadan yapılabileceğne inanmıyorum.
çünkü denemediğim yol kalmadı ama yapamadım tam 3 gün uğraştım sonunda telefoncuda yaptırdım box ile

flash atıpta yarıda hata veren telefona box suz tekrar falsh atıp başarılı olan varsa nasıl yaptıpını detaylı anlatırsa
bir çok insan faydalanır. saygılar

KELGER

KELGER

Üye
ilk önce pc suite yükle telefonu bağla sonra nss ile product kodunu türkiye kodu yap.
sonra gerekli dosyaları c deki nokia klasörüne at jaf da start a basınca 6 ,7 saniye sonra tel in açma düğmesine bas
n
bende öyle oluyor.

NOt:product kodu önemli eğer değiştirmezsen &90 görmez.

tolga72

tolga72

Üye
@Kelger Teşekkür butonunu bulamadım butona basacaktım.:sarıl: cevabın için Teşekkür ederim
Bu sorularımada cevap verirsen sevinirim
1- jaf ile yazılım atarken pc suitle yüklü olmazsa ve telefon pc sutle ye bağlı olmasa hata verirmi ?
2- jaf ile yazılım atmak istiyorum. (daha önce jaf ile hiç flash yüklemediğim için çekiniyorum)
Yeni format atılmış program yüklenmemiş bir bilgisayarda jaf ile nasıl falsh atılır hangi programlar yüklenmesi lazım
kabaca en baştan en sona kadar anlatırsan sevinirim

okanbaba34

okanbaba34

Üye
telefonun kapalı olması gerekiyor kapalı iken powr tuşuna bas

narkozfatih

Üye
s.a arkadaşlar ya bişey sorcaktım 5800xm son güncellemeyi yaptım v60.0.003 ama son güncellemede güncellenmedi diyo nasıl düzeltebilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...