5800 ısınma sorunu ??

Sponsorlu Bağlantılar

dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
5800 ısınma sorunu ??
slm arkadaşlar geçen hafta telefonu normal olarak şarj etim. normalde şarjı 4-5 gün gidiyordu. telefonla 3-5 tane fotograf çektikten sonra telefonun cebimdeyken aşırı ısındığını fark ettim sanki 2 saat hiç durmadan konuşmuşum gibi sıcaktı. hemen telefonu kapattım. açtığımda şarj yarıya inmişti ve bir gün sonra bitti. yine şarj ettim galiba 3 gün ancak yetecek. durup dururken telefon neden ısınır yada pil ömrünü etkilermi bi fikri olan varsa söylesin lütfen ??:naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 ın ısınması normal hiç bir zararı yok merak etme.

dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
ısınmasından bi şikayetim yok ama şarjı kendi kendine azalıyor

Revengeful

Emekli Yönetici
ilk aldığında 16 sat sarj ettinmi?
Arkada belki uygulama açıktır onuda kontrol et... Sorun büyük olasılıkla bataryada o yüzdende yeni batarya alman lazım. orjinalleri 50 lira falan

dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
evet şarj etmiştim programları da kontrol etmiştim. sebebi pilden galiba. kısa devre falan yapmış olabilir diye düşünüyorum.

cmlakbtr

Üye
Bence En yakın Bi Telefoncuya git Derdini Söyle....

SilentOne

SilentOne

Üye
o sorunu bir türlü çözemediler

kuvars10

Üye
Nasıl ısınmasının zararı yok?Batarya ısındığı zaman çok fazla şarj yiyiyor.Eğer çıkartıp soğumasını bekleyip tekrar takmazsan ısındığı halde kullanırsan şarjın birkaç saat içinde biter.

Bu sorunu çözemediler can sıkıcı bir durum!

ksen10

Üye
ewet bende de oldu arka arka ya beş altı foto çektim .batarya çok ısındı hemen telefonu kapattım.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
aynı sorun bende de var mesela 10 15 dk oyun oynayayım hemen ısınmaya başlıyor ne yapmam lazım bana bi akıl verin yav :off:

Mashai

Üye
beyler bende fotroğraf cekiyorum video izliyorum ama ısınmıyor. sadece cok fazla oyun oynayınca ısınıyıyor ama kısa sürede soğuyor. yinede şarj fazla gitmiyor 2- 3 gün falan gidiyor.

ramakm86

ramakm86

Üye
Bendede bazi zamanlar oluyor bu sarj yiyip bitirme v50den sora oldu sanki telefon biyerlerde takili kalip surekli sarj yiyor ve bunun batarya kisa devre veya ilk sarjla hicbir ilgisi yok bence program kisminda sorun var bazi islevler veya gizli prolar kendiliginden acik kalip sarji bitiriyor.
umarim yakinda duzeltirler...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben internete girince 3 4 sekme açıyorum telefona dokunamıyorum sonra :D

TheLastDJ

Üye
Arkadaşlar benim başımdan geçmişti. Telefonu o zaman yeni almıştırm hevesle oynuyorum. Oyunlar filmler programlar müzikler herşeyi yükledim. Telefonun şarjı çok çabuk bitiyordu. Geceden şarja taktım sabaha kadar şarj oldu. saat 11 gibi çıkarttım şarjdan arayan varmı diye baktım ve hiç dokunmadım telefona sonra saat 13 gibi dışarıdayım telefondan şarj bitiyor sinyali geldi çok şaşırdım işimi bitirip eve geldim tekrar şarj a taktım 16.30 a kadar yeniden şarj ettim. Bu sefer 2 saat bile gitmedi şarjı ve hiçbir şekilde telefona dokunmadım açık uygulama falan da yoktu? Çözemedim telefonun arkası kameranın olduğu bölüm çok sıcaktı, kapağı açtım sildim üfledim bataryayı söktüm taktım oldmadı. Son olarak tema yüklemiştim onu değiştirdiğimde sorun çözüldü şarj süresi normale döndü. Bununla bir alakası var mı bilmiyorum. ama işe yarıyor.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bu sıklıkla olmasada karşılaşılan bir durum.Ben bunun işletim sistemindeki bozukluklardan kaynaklandığını düşünüyorum.Telefonun ısınması tamamen işlemcisiyle alakalı.İşlemci çok çalışırsa telefonun arka tarafında bataryanın alt tarafı gitgide ısınıyor.Bunu en basit bir örnekle telefona live messenger uygulaması yüklerken anladım.Program biraz detaylı olarak telefona nüfuz eden bir program böyle olunca yükleme neredeyse 15 dakika sürdü.Bu arada telefon gitgide ısınmaya başladı.Daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmamışken bu yükleme sonrası telefon birden ısındı ve 15 dakikada bataryam 3 seviye geriledi.Bazende ortada hiçbir şey yokkende olabiliyor bunun sebebi ise dediğim gibi işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir.Eğer arka planda kapatmamıza rağmen devam eden ve işlemciyi devamlı çalışır halde tutan uygulamalar varsa bu uygulamalar devamında telefonun ısınmasını ve şarjın çabuk bitmesini getiriyor.

AKINYILDIZ

Üye
Arkadaşlar sorun yazılımda fotograf çekip mednüden çıkıyoruz ama kamera halen çalışmaya devam ediyor. En kısa çözüm telefonu kapatıp açmak. Kesin çözüm ise telefona format atın...

canxb4

Üye
Bu Sorun bende de var arkadaşlar batarya aldım yeni yinede düzelme gözlemleyemedi aynı. bazen fazla gidiyor batarya bazen 2 günde bitiyor

buculike

buculike

Üye
o sorun çok kötü 5 çubuk bırakıom akşam hiç açmasam bilie 3 inio en az :bann::bann::bann::bann:

qweqweqwe123

Üye
ben bikaç aydır kullanıyorum sürekli foto çekerm filan ama dün şarjdayken aşırı ısındı onu napabilirm :(

gemlikua96

gemlikua96

Üye
ben dolana kadar sarj ettim hiç bir sorun yaşamıyorum şarj olayında 3-4 gün gidiyor fotoğraf çekerken ısınması anormal birşey benim ısınmıyor sen en iyisi servise götürüver

Üst Alt