Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 ısınma sorunu ??
Sponsorlu Bağlantılar
aagkn
Üye
ben bu telefondan almayı düşünüyorum ama bunları okudukça açıkçası hevesim kaçtı biraz
laveled
Üye
ya bendede aynı sorun var bende servise vermeyi düşünüyorum kendi kendine cebimde dururken ısınıyor.eğer açıp kapatmazsan şarjı bitiyo
zalim_89
Üye
servise yolladım bende de var bu ısınma akım gerilim kalibrasyonu yapılmıs pazartesi alacaz bakam nasıl olmus telefon
omer6334
Üye
bendede ısınıyor yaa tek sorunda bu zaten
Djmustafa67
Üye
slm arkadaslar bende 5800 kullanıyorum ben internetten video veya televizyon izlerken aşırı ısınıyor ve şarja takılı oldugu halde batarya cabuk bitiyor normalde kullandıgım zamanda 1 gun anca gidiyor bu neden kaynaklanabilir acil yardım
fatih_sniper23
Üye
telefonun ısınması herhangi bir sorun teşkil etmez harcadığın güç telefonun toplam gücünden fazla olduğu için şarj aleti takılıyken bitebilir bile ama sana tavsiyem şarj aleti takılıyken telefona fazla yüklenme o zaman ısınma daha fazla oluyor yazık cihaza üzerine fazla gitme
ca_sus
Üye
servis yolu gözükmüş arkadaşlar
ibo_Star
Üye
5230-5800 da işlemci Overlok Edilmiştir.
333 mhz den 420-450mhz.
Bu Asırı ısınma ve batarya bitme sebebidir.
Birde bu cihazlar Symbian s60 tır.Çoklu işlem yapabilir.
Kamera arka planda açık kalmış ve siz muzik dinliyor olabilirsiniz.
Ekstra ısınma ve bataryanın cabuk bitmesine sebeb.
emrullah-43
Üye
arkadaşım noktayı koymak gerekirse bende de aynı sorun olsu tel cepte sanki tutuşacak gibiydi kapatıp bataryayı sökmek zorunda kalıyordum ve uzun araştırma sonucu sorunun hafıxa kartında olduğunu çözdüm telin hafıza kartını pc ordamında biçimlendir 58 00 da ısınma sorunu ortadan kalkıyor. saygılar.
macasko
Üye
sa kardeş bende 5800 xm kulnıyom telefonu alalı 2 ay oldu 2 haftada telofon cok ısndıgını arkettim dedigim gibi jarzı tam 24 saat gidiyordu ısınma nedenini bende anlıyamadım ama bi süre sonra kendi kndine düzldi tel. ısındıgında sadece battaryayı cıkar.
telefonun satz konusunda telefonu ilk aldıgında 10 saat aralıksız sarz ettigin gibi telfonunu kapalıyken 1-2 kez yine 10 saat şarzda beklet aynı olayı bende yaptım tel batryası 2.5-3 gün gidyo suanda konu güzel .. teşekküler...
ibibiq
Üye
sorunlu telefon bir daha nokia asla almam ve başıma iki kere geldi birinde film izliyordum diğerinde sanırım laptop5800ın modemini kullanarak nete bağlanmaya çalıştığı için ateş gibi olup şarjı bitmişti çok detaylı ama o detayları kaldıramayan bir mühendislik ürünü güzel ama beceriksizlerin ürettiği bir güzellik
merverdi
Üye
aynen sorun olmaz bendede ısınıyor
fatih_kutluca
Üye
Isınma sorunu bataryayı çok kullanmakla alakalıdır. Hemen Hemen her telefonda bu vardır. ki bu 3g ile alakalı olabilir 3g ile İnternet erişimi sırasında da aşırı ısınıyor bataryayı kullanımına bağlı anlayacağın çok ısınırsa arka kapağı çıkart yada telefonu kapatıp bataryayı çıkart.
hasbaly
Üye
Kardeşler ilk önce dolu gözükür şarjı. Fakat kapatılıp açıldıktan sonra şarjın azalması normal bir şeydir. Çünkü sistem açıkken tam olarak anlayamıyor. Zaten tüm telefonlarda böyle. Kendiliğinden de azalma olmaz. Telefon açıkken zaten güç yemiyor mu? Yiyor.
Bir de ısınma sorunu diyorsunuz. Bu telefonun bir sistemi var. Bilgisayarlarda ki gidi rami var. Sakınlıkla atıyorsun demeyin. İnternette araştırırsanız bulursunuz. Ve bu ram güç harcıyor.
hunter41
Üye
5800 fazla wifi kullanımı oyun oynama fotograf çekme konusma ve msj çekmeden sonra telefonda ısınma oluyor
ibibiq
Üye
anormal bir telefon keşke hiç almasaydım
omer39
Üye
muzik dinlerken yatağın ustunde msj atıyorum sonra telefonu aldığımda arkakapağı ızınmıs oluyor ?????
emre_6795
Üye
aynı sorun bendede var
''zeus''
Üye
ben bi zamanlar fan yapmayı düşünüyodum, yaptım ama telefon ağır oldu ama iyi soğutuyo ve şeklede uygun bu telefonların batarya türü nedeniyle ısınıyor aynı batarya türünden başka bir telefon da ısınır, ama sorun değil bence...
methal
Üye
o fan işini bende yaptım akşamları fanlı kullanıoyorum .d pc fanı vardı bende kutunun ıcıne gomdum bıtanede guc kaynagı yaptım aksamları netbook bahlarken telı bunun uzerine koyuroum %40 ısı azalıyor