Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Iphone tarzı foto görüntüleyici
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djmatrix
Üye
Konu Sahibi
5800 Iphone tarzı foto görüntüleyici
5800 için Iphone tarzı foto görüntüleyici bulunabilir mi,yani parmakla zoom yapabilen bi program,siteye baktım ama bulamadım,bi bilginiz var mı??
aryscat
Üye
kardeş. 5800 şimdilik multitouch desteklemiyor. O yüzden o tarz bi foto görüntüleyici olamaz. Fakat yeni gelecek güncellemede cidden symbian ^3 işletim sistemi olursa galeride o özellik olacak. Şimdilik ağustos veya eylülde bu güncellemenin geleceği söyleniyor. Beklememiz lazım biraz daha.
kardeş. 5800 şimdilik multitouch desteklemiyor. O yüzden o tarz bi foto görüntüleyici olamaz. Fakat yeni gelecek güncellemede cidden symbian ^3 işletim sistemi olursa galeride o özellik olacak. Şimdilik ağustos veya eylülde bu güncellemenin geleceği söyleniyor. Beklememiz lazım biraz daha.
ekranla ilgili bi şeymiş galiba,multi touch 5800 a olmaz deniyor..
aryscat
Üye
zannetmiyorum ekranla alakalı olduğunu. Birara bi internet taraması yapmıştım. Vatandaşın biri dandik bi multitouch oyun yapmıştı 5800 için. Pyton destekli falan. Indirip denemedim . Ama yorumlar 5800 ın da yazılım desteğiyle ileride multitouch desteğine kavuşabileceğine yönelikdi. Ama işin ustaları donanımsal özellik diyorsa doğrudur. Ben bi deneme yaptım. Bu paint programıyla. Paint i açıp parmağımın birini aşağıdan yukarıya diğerini soldan sağa aynı anda hareket ettirdim. Iki hareketin ortasında yatay bi çizgi oluştu ekranda. Bu da bana işin yazılımsal olabileceği ümidini verdi. Dediğim gibi ustalar daha iyi bilir.
frowell
Üye
Multi touch çok iyi olur fakat ihone deki gibi hızlı yakınlaştıracağı kesin değil.Multitouch çok önemli değil de telefonun hızını arttırmaları lazım asıl sorun bu.
Gülme ozaman. Dikkat edersen oraya cidden gelirse diye yazdım. Bunu ben söylemiyorum. Nokia nın forum yetkilileri ve stand görevlileri ihtimal olarak ortaya atıyor. Zaten çok önemli olduğunu düşünsem n8 alır rahatıma bakarım. Bende para gani