skyfire yi indir kur izle hatta izlemekle kalma faceden flaş oyunları oyna ( okey vs...) daha sonracıma download seceneği olan sıtelerden video ındır hatta rapidshare vs. sitelerden download et opera ındırme konusunda daha hızlı ama skyfire tüm videoları acıyo...ben bişi indireceğim zaman opera bişi izleyeceğim zaman skyfire kullanıyorum bu arada youtube den vıdeo ızlemek ıstıyorsan telin DNS ayarlarını değiştirmessen gırmez o da forumda mevcut...isteyince olmıycak şey yokmuş nette doğruymuş...kardeş önce bi izleyebilelim dedaha youtube dan bi video izleyebilmiş değilim.
telin hack li olmasına gerek yokki skyfire kurmak ıcın? sitesine gir s60 v5 cıktı sertıfıkaya gerek yok...tel hackli değil dostum yaaa
skyfire yi indir kur izle hatta izlemekle kalma faceden flaş oyunları oyna ( okey vs...) daha sonracıma download seceneği olan sıtelerden video ındır hatta rapidshare vs. sitelerden download et opera ındırme konusunda daha hızlı ama skyfire tüm videoları acıyo...ben bişi indireceğim zaman opera bişi izleyeceğim zaman skyfire kullanıyorum bu arada youtube den vıdeo ızlemek ıstıyorsan telin DNS ayarlarını değiştirmessen gırmez o da forumda mevcut...isteyince olmıycak şey yokmuş nette doğruymuş...
--------------- Ekleme ---------------
telin hack li olmasına gerek yokki skyfire kurmak ıcın? sitesine gir s60 v5 cıktı sertıfıkaya gerek yok...

haklısın..
Arkadaşlar anime freak diye site var ben burdan anime izleyyip sonra izlediklerimi nasıl kaydederim sağolun![]()
aynen dostum yaa skyfire ın kendi sitesinden indirdim şimdi wirelles yok burda ama en kısa zamanda deniycem çok teşekkürskyfire yi indir kur izle hatta izlemekle kalma faceden flaş oyunları oyna ( okey vs...) daha sonracıma download seceneği olan sıtelerden video ındır hatta rapidshare vs. sitelerden download et opera ındırme konusunda daha hızlı ama skyfire tüm videoları acıyo...ben bişi indireceğim zaman opera bişi izleyeceğim zaman skyfire kullanıyorum bu arada youtube den vıdeo ızlemek ıstıyorsan telin DNS ayarlarını değiştirmessen gırmez o da forumda mevcut...isteyince olmıycak şey yokmuş nette doğruymuş...
--------------- Ekleme ---------------
telin hack li olmasına gerek yokki skyfire kurmak ıcın? sitesine gir s60 v5 cıktı sertıfıkaya gerek yok...
indireceğin fotoğrafın olduğu sayfadayken...Arkadaşlar fotoğraf nasıl indiriliyor telefona internetten?
indireceğin fotoğrafın olduğu sayfadayken...
1-seçenekler
2-görünüm seçenekleri
3-görüntüleri