5800 ın pilini kabloyla nasıl şarj ede bilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
sınırsız güç derken nasıl oluyor?

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
3.7V lik bi şarj aletini kes ve benim gibi tele bağla sonra pili tak ve şarj cihazını pirize tak teli aç elektirikciler elektiri kesmedikleri sürece pilin şarjın sa bitmez :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
şakayı bırak kardeşim o yöntem iyi ise bizde yapalım şunu detaylı anlatırmısın

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
video çeke bilirim

eceaydin

Üye
telefonun ozgurluğunu elinden almıssın her zaman bir kabloyla prize mahkum etmissin. Yazık oldu telefona. :ehe

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ozgurluğunu elinden almıssın her zaman bir kabloyla prize mahkum etmissin. Yazık oldu telefona. :ehe

Yok sadece ev de o yöntemi kullanıyom mesela gece çok iyi oluyo dışarı çıkarken telin tırnakların dan kabloyu çıkartıyon ful olan pili takıyon ve dışarı çıkiyon ve bu arada 3.7v lik bir pili bu yöntemle 10 dk da dolduruyorum sebebi şu tek tek dişten şarj ederken çabuk dolmaz ama ben bu kablo yöntemiyle pili 10 da fullüyom sonra pili çıkartıp teli şarj aletinin gücüyle kullanıyom :) youtube hesabı olan varmı videoyu yüklemek için

Akıncı

Akıncı

Üye
at yarın yüklerim buraya

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
1.simdi bu yöntem dahami iyi
2.şarj ne kadar dayanıyor

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
1.simdi bu yöntem dahami iyi
2.şarj ne kadar dayanıyor

1 evde pili şarja takıp o pilin şarjını yicene böyle yap pilden güç gitmiyo çünkü adaptör pil vaziyeti görüyo
2 pil en geç 15 dk da fullenir sonra pili ister telden çıkart ister çıkartma fark etmez çünkü tel gücünü adaptörden alıyo ve pil takılı olduğu halde şarjın bitmiyo

Üst Alt