5800 ın Kurbanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brightlord

Üye
    Konu Sahibi
5800 ın Kurbanı
Arkadaşlar 02.02.2010 tarihinde nokia 5800 black i aldım aldığımdan birkaç saat sonra kapanıp açıldı sanırım fazla yüklendim telefona dedim ama önemsemedim daha sonra tekrar kapanıp açıldı bende telefonu aldığım günden 4-5 gün sonra aldığım yere götürdüm telefonu değiştiremeyiz dediler servise verdik 4 kere servise gitmesine rağmen şu an halen açılıp kapanmakta ve ben 1 hafta önce tekrar servise verecekken aldığım bayideki çalışanlar sen bunu tüketici haklarına ver diyorlar almadılar yani tamir için zaten tamir etmeden geri yolluyorlar en az her seferinde 25 gün kalmasına rağmen aynı hatayla bana geri geldi birde bu elemanlar 2 kere kvk ya yollamış 2 kerede antlaşmalı bayilerinde tamir etmeye kalkışmışlar sanırım şimdi ben ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum tüketici haklarına vermeyi düşünüyorum
Dipnot:Kapanıp açılırken pin kodu sormuyor.:off:
Kasa açıklığını geçtim telefonumda o sorunda var

haltie

haltie

Üye
kötü olmuş.bence direkt genel merkezi ara anlat derdini olumlu olarak dönmezlerse tüketici haklarına başvur telefon bozuk çünkü.

seagal

Üye
bence tüketici haklarını ara ve üstüne düğş yenisini alırsın benim başıma gelmişti bu laptopta yenisini verdiler

ssulass

Üye
4 sefer aynı arızayı yapınca değişim hakkın var. Talep et. Kabul edilmezse direk tüketici hakları derneğine git. Onlar ücretsiz olarak söke söke alırlar hakkın.

Revengeful

Emekli Yönetici
üzüldüm :(

haltie

haltie

Üye
4 sefer aynı arızayı yapınca değişim hakkın var. Talep et. Kabul edilmezse direk tüketici hakları derneğine git. Onlar ücretsiz olarak söke söke alırlar hakkın.

3 kez diye biliyorum ben dediğim gibi bir kvk bayisine git elinde belgelerinle o cihazı değiştirmek zorundalar

tuşbaşehri

Üye
kardeş o sorun değil yeni ayarlar falan yapınca telefon daha iyi perfonrmans alasın diye kendini yeniliyor.ekranda çizgi çizgi oluryor oda pikseller çalıştığı için aynı televizyonu kapatırken iz kalıyoya aynı onun gibi bendede aynısı var

ilkerkurt

ilkerkurt

Üye
tüketici hakları :oke:
bu durumda yapabileceğin başka birşey yok gibi

EFECEL

EFECEL

Üye
o bendede oluyor ama çok rahatsız edici değil zaten telefon ayarlarında çok fazla oynadığnda oluyor arkadaşın dediği gibi..

OğuzcanAbi

Üye
geçmilş olsun kvk ya götürünce değistirmesi lazım diye biliyorum

bugrasert

Üye
aynı sorundan 3 farklı sorundan 4 kez gelırse kvk degıstırıo telefonu ama yıne aynısından werıyo eger tuketıcı haklarına telefonunun bozuk oldugunu kanıtlarsan adamlar senın telefonu aldıgın fıyattakı ucretı söke söke alıo nokıa dan ben tüketici haklarına gıt derım cunku bu telefonlar hep arızalı yenısındede aynısı olacak

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar 02.02.2010 tarihinde nokia 5800 black i aldım aldığımdan birkaç saat sonra kapanıp açıldı sanırım fazla yüklendim telefona dedim ama önemsemedim daha sonra tekrar kapanıp açıldı bende telefonu aldığım günden 4-5 gün sonra aldığım yere götürdüm telefonu değiştiremeyiz dediler servise verdik 4 kere servise gitmesine rağmen şu an halen açılıp kapanmakta ve ben 1 hafta önce tekrar servise verecekken aldığım bayideki çalışanlar sen bunu tüketici haklarına ver diyorlar almadılar yani tamir için zaten tamir etmeden geri yolluyorlar en az her seferinde 25 gün kalmasına rağmen aynı hatayla bana geri geldi birde bu elemanlar 2 kere kvk ya yollamış 2 kerede antlaşmalı bayilerinde tamir etmeye kalkışmışlar sanırım şimdi ben ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum tüketici haklarına vermeyi düşünüyorum
dipnot:kapanıp açılırken pin kodu sormuyor.:off:
Kasa açıklığını geçtim telefonumda o sorunda var
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun sana tavsiem cihazına önce soft format ardından birde hard format at bu sorununu çözecektir. Not : Telefon rehberini yedekle

brightlord

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için sağ olun
birde çevremde bir sürü 5800 sahibi olan var neden onlarda bu hata yok 5800 a benziyen bi telefon vardı arkadaşımda ondada oluyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt