5800 ım Yarım Saatte Şarjı Dolu Gösteriyor ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglarertas

caglarertas

Üye
    Konu Sahibi
5800 ım Yarım Saatte Şarjı Dolu Gösteriyor ???
Arkadaşlar bende ikinci el bir 5800 var ben buna yeni bir batarya daha aldım orjinal bu aldığım bataryayı şarja takınca yarım saat sonra şarjı dolu gösteriyor eski bataryasıda 45dk-1 saat sonra filan dolu gösteriyor bu kadar çabuk şarj olma sebebi nedir sizce ? şarjımda internet vs. hiç bişey yok sadece az bir mesaj arada bi konuşma 15 dk filan 1-1.5 gün gidiyor..

MrExpert

MrExpert

Üye
battery info adlı bi program var forumda var bul indir kur program açıkken wigdet ekle ekrana sarja tak dolu dediği zaman bak kaç mAh yazıyor diye eğer 1300-1250 arasında ise (5800 bataryası 1320mAh ama 50-60mAh fire verir genelde) bataryan sorunsuzdur ama bu dediğim değerlerin altında ise forumdaki kalibrasyon tekniğini dene oda olmassa bataryanı çöpe at ... 1,5 gün normal değil..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dandik batarya oldugu için

batarya uzerınde yazan mA degerını sarj aletının uzerındekı output mA degerıne bölüp 60ile carparsan sarj suresını bulursun.
Batarya 1200 mA ise şarj aleti 900mA ise 1200 bölü 900 carpı 60 esıttır 80 dakıka yapar :oke:

---------- Eklendi @ 10:56:37 ---------- Yazıldı @ 10:54:40 ----------

yanlısım varsa duzeltın. Bıyerde gormustum

R.A.M

R.A.M

Üye
Bazı telefonlarda şöyle bir şey var sarjı %99a kadar doluyor orada kalıyor 2 sonra %100 oluyor ben bunu androidli telefonda gördüm yarım saat şarjla 4 saat şarj ne kadar gidiyor anca böyle anlarsn.

caglarertas

caglarertas

Üye
    Konu Sahibi
battery info adlı bi program var forumda var bul indir kur program açıkken wigdet ekle ekrana sarja tak dolu dediği zaman bak kaç mAh yazıyor diye eğer 1300-1250 arasında ise (5800 bataryası 1320mAh ama 50-60mAh fire verir genelde) bataryan sorunsuzdur ama bu dediğim değerlerin altında ise forumdaki kalibrasyon tekniğini dene oda olmassa bataryanı çöpe at ... 1,5 gün normal değil..

battery info 5800 a yüklüorum ama açılmıyor yüklerken uyumlu deil diyor zaten başka bildiğin proğram varmı

MrExpert

MrExpert

Üye
5800 sanırsam s60v5 battery infonun v5 versiyonunı dene olmassa s^3 versiyonunu dene.. Başka bilğim mAh göstren yok galiba...

caglarertas

caglarertas

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle yükledim düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt