mangdaşire
Üye
5800 ım servisten geldi,keşke gelmez olaydı :S
bildiginiz üzere telefonumu servise vermiştim:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ise-veriyorum-1-2-sorum-var-gelin-545135.html
az önce telefonu aldım.elime geçtiginde ilk yaptıgım iş ekranın degişip degişmedigine bakmaktı,ki ekran hala aynı(taktıgım film bile aynı),yani bu da demektir ki sorun hala devam edecek.sonra telefonu açtım,birde ne göreyim :S telefon ingilizce açıldı,sonra türkçe ayarladım felan neyse bu 2 oldu.en son sim kartı falan takayım diye arka kapagı açtım ve şok oldum.arkadaki sim kartı çıkarmayı anlatan şablon bembeyaz olmuş.yani bildiginiz telefonu batırmışlar.neyse diyeceklerim bu kadar.telefonunu servise verecek arkadaşlara tavsiyem 1 kere daha düşünüp verin...
ekleme:bu da arka kapagımın kvk dan sonraki resimleri:
az önce telefonu aldım.elime geçtiginde ilk yaptıgım iş ekranın degişip degişmedigine bakmaktı,ki ekran hala aynı(taktıgım film bile aynı),yani bu da demektir ki sorun hala devam edecek.sonra telefonu açtım,birde ne göreyim :S telefon ingilizce açıldı,sonra türkçe ayarladım felan neyse bu 2 oldu.en son sim kartı falan takayım diye arka kapagı açtım ve şok oldum.arkadaki sim kartı çıkarmayı anlatan şablon bembeyaz olmuş.yani bildiginiz telefonu batırmışlar.neyse diyeceklerim bu kadar.telefonunu servise verecek arkadaşlara tavsiyem 1 kere daha düşünüp verin...
ekleme:bu da arka kapagımın kvk dan sonraki resimleri:

şimdi cumartesi günü tekrar vericez.kvk ya artık güvenmiyorum.adamlar sanki telefonu 2 hafta kullanmışlar geri vermişler.eskiden zaten berbattı,bi derece iyi kullanıyordum,şimdi eskisinden daha da berbat halde.format atınca ingilizce açılıyor.baktım 52.0.101 mi yüklediler diye o da degil.bide parça degişimi diye bilgilendirdiler ya ona sinir oluyorum.resmen arka kapagı 2. el bi arka kapakla degiştirmişler gibi
...
telefononun kutusundan mutlaka garanti kagıdı cıkar hangi fırmanınsa yada yanında verirler o kagıdı ayrıca bi sürü garanti firması varr sadece genpa veya k.v.k yokki oda olmadı bi kaç garanti firmasının sitesine imei gir oraya ordan bakarsın