5800 ım servisten geldi,keşke gelmez olaydı :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
5800 ım servisten geldi,keşke gelmez olaydı :S
bildiginiz üzere telefonumu servise vermiştim:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ise-veriyorum-1-2-sorum-var-gelin-545135.html
az önce telefonu aldım.elime geçtiginde ilk yaptıgım iş ekranın degişip degişmedigine bakmaktı,ki ekran hala aynı(taktıgım film bile aynı),yani bu da demektir ki sorun hala devam edecek.sonra telefonu açtım,birde ne göreyim :S telefon ingilizce açıldı,sonra türkçe ayarladım felan neyse bu 2 oldu.en son sim kartı falan takayım diye arka kapagı açtım ve şok oldum.arkadaki sim kartı çıkarmayı anlatan şablon bembeyaz olmuş.yani bildiginiz telefonu batırmışlar.neyse diyeceklerim bu kadar.telefonunu servise verecek arkadaşlara tavsiyem 1 kere daha düşünüp verin...

ekleme:bu da arka kapagımın kvk dan sonraki resimleri:

anılbaran

anılbaran

Üye
hangi garanti fırması kardeşim o

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kvk da böyle yaparsa artık telefon falan almayalım biz :)

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Kvk da böyle yaparsa artık telefon falan almayalım biz :)
valla kardeşim durum böyle :( şimdi cumartesi günü tekrar vericez.kvk ya artık güvenmiyorum.adamlar sanki telefonu 2 hafta kullanmışlar geri vermişler.eskiden zaten berbattı,bi derece iyi kullanıyordum,şimdi eskisinden daha da berbat halde.format atınca ingilizce açılıyor.baktım 52.0.101 mi yüklediler diye o da degil.bide parça degişimi diye bilgilendirdiler ya ona sinir oluyorum.resmen arka kapagı 2. el bi arka kapakla degiştirmişler gibi :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
cok ayip yaptiklari cok okudum forumlarda kvk nin benzer yaptigi seyleri :(

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
oha resimden şok oldum onu nasıl becermişler

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
oha resimden şok oldum onu nasıl becermişler
valla bilmiyorum ama sinir oldum.benim ekranını temizlerken bile zarar gelmesin diye korudugum telefonumu adamlar darmadagın edip verdiler.daha öncede annem telefonunu(5800) vermişti,aynı şekil onda da hiçbirşeyini ellemeden geri verdiler.ne biçim servistir bu anlamadım.yazılımı neyse,ama telefonunun donanımına zarar vermişler.terbiyesizler :off:...

ahmetc503

bu tellere genpa bakmıyomu ?

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
ne alaksı va genpa nın her cıhazın garantı fırması baska

• Beğen
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
telefonu servisten alırken kontrol edersin artık bundan sonra bende gönderdim bakam daha gelmedi
genpa'da cumartesi günleri resmi iş günü girip girmediğini bilen bir kişi var mı arkadaşalar

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
ıs gunu hafta ıcı dıye bılıyom

• Beğen
kcsoft

kcsoft

Üye
servisede güven olmazssa kimbilir kime güvencez

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
servisede güven olmazssa kimbilir kime güvencez
birde sabah farkettim,arka kapak tam oturmuyor.hafif bastırınca içine gidiyor.telefonu tamir etmekten çok bozmuşlar.sorun donanımla ilgili olmasaydı asla vermezdim ama...

kcsoft

kcsoft

Üye

birde sabah farkettim,arka kapak tam oturmuyor.hafif bastırınca içine gidiyor.telefonu tamir etmekten çok bozmuşlar.sorun donanımla ilgili olmasaydı asla vermezdim ama...
yok abi servis diyoruz ama adamlar ilgilenmiyor mutlaka tamiratta bir eksiklik oluyor yada telefonda bir iz bırakıyorlar benim başıma çok geldi abimin 6700 nı servise gönderdik 2 ay sonra geldi ama telefonu tanıyamadık berbat bi hale gelmişti

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
yazık olmuş..

• Beğen

ahmetc503

şimdi benim tel bozulsa genpa yamı götürcem yoksa kvk yamı telim c503 gold bilgisayardan aldım

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
şimdi benim tel bozulsa genpa yamı götürcem yoksa kvk yamı telim c503 gold bilgisayardan aldım
bak şimdi yegenim :D telefononun kutusundan mutlaka garanti kagıdı cıkar hangi fırmanınsa yada yanında verirler o kagıdı ayrıca bi sürü garanti firması varr sadece genpa veya k.v.k yokki oda olmadı bi kaç garanti firmasının sitesine imei gir oraya ordan bakarsın ;)

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
Gördüğüm herkese KVK'ya telefon vermeyin diyorum. Vermeyin arkadaşlar ben iyi bilirim onları. Pek az kişi uğraşmıştir onlarla benim kadar. Benim orijinal bataryayi çalip yerine yan sanayi takan adamlar bunlar. Ben nokianin sitesine girip şikayet yazacağım. Siz de aynısını yapın. Dikkate alırlar nokia pazarını kaybediyor zaten. Düzeltmeye çalışırlar. Şu kvk'yi piyasadan silmek şart oldu.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt