5800 ilginç bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
5800 ilginç bir sorun
merhaba arkadaşlar yatmadan önce telefonun şarjı bittiği için şarja taktım sabah kalktığım zaman şarjdan çektiğimde telefonun halâ batarya zayıf dediğini gördüm ve göstergesi 1 dişti kapatıp açtım telefon bataryayı bu sefer tam dolu gösterdi ve 2 saattir kullanıyorum halâ tam dolu batarya sizce sorun batarya mı telefon mu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

ceyhuncu

Üye
Bence bataryadan kaynaklı bi sorun sıkıntı olacağını zannetmem bende de oluyo arasıra...

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
o sorun benim telefonda da oluyor ama kendi şarj aletinden başka bir cihaz kullandığım zaman oluyor. kendi şarj aletinle kullanmaya özen göster :oke:

csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Kendi şarj aletinle işlemi yapmıyorsan olabilir buna ek telefonun artık bu tür işlemler yapması normal nerden baksan 2 - 3 rahat vardır :oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bataryanın bozulmaya başladığına dair bir başlangıç olabilir mi? benim eski telefonda dediğin olmuştu batarya bozulmuştu sizin ki değildir inşallah.

csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
bataryanın bozulmaya başladığına dair bir başlangıç olabilir mi? benim eski telefonda dediğin olmuştu batarya bozulmuştu sizin ki değildir inşallah.

Bataryam taş gibi çok şükür, sorun sahte şarj cihazı kullanmaktan kaynaklanıyormuş...

Turan

Turan

Üye
Bendede bazen oluyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt