5800 ile X6 arasındaki farklar yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile X6 arasındaki farklar yardım!
Bana bu 2 telefonun farklarını söyleyebilirmisiniz kalite sağlamlık özellik vs. ( kamera mp hariç).

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

baya1994

baya1994

Üye
merhaba kardesim bende 5800 var arkadasımda x6 var söyle söyleyeimki x6 nın kamerası ve dokunmatiği muhteşem ama ses dersen az çıkıyor daha yeni aldı arkaasım sorun vardır diye değiştirdiler ama gene aynı sesi çok az 5800 onun yanında müzik seti gibi

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Hmm yani 5800 daha mantıklı fiyatına göre. . .

SilentOne

SilentOne

Üye
x6 sadce 5800 makyaj lanmış hali

SavinMe

SavinMe

Üye
eger klavye3 seviosan x6 al ama zaten 5800'ın kendi dokunmatik tamekran klavyeside var fiyat olarak bi klavye icin 150-200 tl vermem ben olsam :ehe

--------------- Ekleme ---------------

pardon ya x6 demissin sen ben c6 diye okumusum =))

OğuzcanAbi

Üye
tek darkı fiyatı

djmusti0

djmusti0

Üye
tek farkı fiyat diene sözüm bende x6 var kardeşimde 5800 var çok fark var merak hiç bi farkı lmasa bile sadece dokunmatiği yeter düşünün şıklığı falan süper yani nası bi fark olmuyo anlamadım seside çok iyi çıkıyo aynı 5800 gibi

feyloz

Üye
x6 434 mhz, 5800 369. x6 122 gr 5800 109 gr. x6 ekranı kapasitif (sadece parmak veya yumuşak bazı nesneleri algılama örn; ekmek :D bastırmanıza gerek yok.) 5800 her türlü aletle istediğin kadar sert dokunduğun zaman tepki verio. bu konuda karar kullanıcının. mesaj yazarken x6 iyi. ama parmağınız çok sertse algılamıyo. x6da hafıza kartı girişi yok. yalnızca mevcut hafıza kadar 8/16/32 gb seçenekleriyle.buna karşın aktarım 5800a göre bayaa bi hızlı. 5800da max 16 gb hafıza kartı yuvası var. tabi fiyatlarının 250 tl kadar farketmesinin sebebi de belli: tasarım. aklıma gelenler bunlar :)

hoss

hoss

Üye
ikisinide alma androidli cihazlara bak

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
fiyatı.. kamerası en önemli farkı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt