5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
meraba benim iki sorunum var birincisi webden aramaya girince youtube videoların da gerekli yetenek verilmedi hatası oluyor.ikincisi önceden youtube videolarında tam ekrana geçmiyordu tam ekrana geçmek için tıklayınız diyordu şimdi ise direk yatayda tam ekrana geçiyor eski haline nasıl geri getirebilirim şimdiden iki çözüm için teşekkürler

Youtube u eski haline getirmek için tıkla...

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/youtube-flash-player-geri-getirme-cozuldu-712462.html

yaman800

Üye
Peki bunu her seferinde yapmak zorundamiyim

akbuluts

Üye
çok faydali bilgiler teşekkür ederim.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
program kurarken süresi geçmiş sertifika hatası veriyor. Tarihi geri aldım bu sefer de telefonun ayarlarıyla oynanmış diyo. Nasıl düzelir

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
Usta benimki wifi ile ilgili bi sorun normal herhangi bir wifi ye bğlanmak istediğimde wifi aç dyorum açtktan sonra arıyor diyo öyle sürekli arıyor birşey bulduğu felan da yok başka arkadaşlarım girebiliyo ama yardim edebilirsen çok svnrm şimdiden teşekkürler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Usta benimki wifi ile ilgili bi sorun normal herhangi bir wifi ye bğlanmak istediğimde wifi aç dyorum açtktan sonra arıyor diyo öyle sürekli arıyor birşey bulduğu felan da yok başka arkadaşlarım girebiliyo ama yardim edebilirsen çok svnrm şimdiden teşekkürler

Telefonda arıza olabilir. Teknik servis noktaları ile bir konuşun kaça mal olur öğrenin isterseniz.

esajins

Üye
internet kullanırken telefon hafızasını kullanıyor normal siteleri açarken hafıza doldu deyip kapanıyor internet sinir ediyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
internet kullanırken telefon hafızasını kullanıyor normal siteleri açarken hafıza doldu deyip kapanıyor internet sinir ediyo
Klasik ram sorunu yaşıyorsun...

internette gezinmek için opera mini kullan...

GALLAXY

GALLAXY

Üye
5800 Telefonu 5 dk falan kullanıorum sonra simkartı takın diyor ve telfonu kapatıp açılcak diyor aynı şey tekrar edip duruo acaba yazlmsal bi sorun mu? yoksa donanmsal bi sorun mu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5800 Telefonu 5 dk falan kullanıorum sonra simkartı takın diyor ve telfonu kapatıp açılcak diyor aynı şey tekrar edip duruo acaba yazlmsal bi sorun mu? yoksa donanmsal bi sorun mu?

Son yazılımı tekrar flashla.. Muhtemelen yazılımsaldır...

isotbin

Üye
Telefon uyugulama açınca arama veya mesajlar dahil kapanıyor kendini 7-8 kere resetliyor sonra belli bir süre açılmıyor neyapayım?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefon uyugulama açınca arama veya mesajlar dahil kapanıyor kendini 7-8 kere resetliyor sonra belli bir süre açılmıyor neyapayım?

Bilgilerini yedekleyip bir soft format at...

yuxexes-12

yuxexes-12

Üye
meraba arkadaşım 5800 ı modem olarak nasıl kullanabılırım yanı ınternet pakedı olan hattımı takıp dıger telefon veya pc ıle wifi üzerinden nasıl bağlana bılırım bu konuda bılgın varsa ve paylasırsan sevınırım sımdıden tesekkurler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
meraba arkadaşım 5800 ı modem olarak nasıl kullanabılırım yanı ınternet pakedı olan hattımı takıp dıger telefon veya pc ıle wifi üzerinden nasıl bağlana bılırım bu konuda bılgın varsa ve paylasırsan sevınırım sımdıden tesekkurler
joikuspot uygulamasıyla telefonundaki interneti paylaşabilirsin, yalnız android sistemli telefonlar ve tabletler görmez..

pc de kullanabilirsin..

- - - Eklendi - - -

s60v5 uygulamalar bölümünde ara bulursun...

Üst Alt