5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih349

Üye
fotoğraf çekerken ekranda siyah lekeler oluşuyor video çekerken de fark lı yerde siyah lekeler oluşuyor bunu nasıl düzelte bilirim yardım ederseniz sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
fotoğraf çekerken ekranda siyah lekeler oluşuyor video çekerken de fark lı yerde siyah lekeler oluşuyor bunu nasıl düzelte bilirim yardım ederseniz sevinirim
Siyah nokta, çektiğin fotonun hep aynı noktasında çıkıyorsa pixel patlağı vardır, ekranın değişmesi gerekir, farklı farklı yerlerde ise lenste sorun olabilir..

aliyavuzer

Üye
kardeş merhaba bende 5800 kullamıyorum yaklaşık iki senedir galerideki bazı resimleri kilitlemek istiyorum bana bu konuda burdan indire bilecegim bi program ismi verebilirmisin veya link olursa direk daha süper olur teşekkürler...

tekgöz38

tekgöz38

Üye
ben bu telefonun tam orjinal dokunmatik ekranını kayseride nerden bulabilirim.bilen varmı.?

mahmut4545

mahmut4545

Üye
2 gündür telefon durup duruyorken ekranda çizgi çizgi oluyor parlaklık düşüyor telefon kendini kapatıyor veya reset atıyor sorun ne olabilir acaba bi fikri olan var mı hafiza kartını biçimlendirdim tekrardan yazılım attım değişşen bişey bişey yok telefon açılınca bi yere girmeye çalıştırığımda ekran renkler kayıyor reset atıyor veya kapatıyor sence sorun ne olabilir ? not:yazılım xperience hafıza kartı takılı değil defalarca flash ladım sonuç yine aynı.

4Touch

Üye
bu sorunu bayağı araştırdım ama bnmki gibi bi sorunla da karşılaşmadım çözümüylede benim sorunum şu: 5800xm var ve yazın kuzenden bir kaç film almıştım yani bluetooth dan herhalde ondan sonraydı (ne kadar sonra oldugunu hatırlamıyorum.) bluetooth ve wireless bozuldu.bluetooth başka bi tlf bulmuyo.wireless da modemi arıyor ama sadece arıyor :) yenileniyor da kalıyo çok sinir bozucu bir şy yardımcı olursanız sevinirim.

smile52

smile52

Üye
Bende şimdi telefona V6 yükledim ama telefona ve hafıza kartına format att demişsin aga o nasıl olcak.
Bide bi sürümde slide unlock gibi kaydırmalı kilit vardı arkadata var yanı ben yukledım olmadı nedenı nedır

cell3264

cell3264

Üye
merhaba 5800 depolama modunda bağlayınca telefon hafızasını görmüyor yardımcı olurmusun

akabea

Üye
yazı rengini nasıl değiştireceğiz ya bide tema üzerin oynama yapabileceğimiz programlar varmııı ???????:tşk:

smsms

Üye
5800 Rm Kodunu Degiştirerek tlf versiyonu yükseltim lakin güvenlik kodu 12345 ti şimdi kod hatalı diyor bluetooth çalışıyor ama kimseyi görmüyor ve geri format atıcam güvenlik kodu hatalı diyor napmalıyım arkadaşlar

maske668

Üye
5800 belle sürümü yükledim orjinal yazılımına dönmek istiyorum ama hiç bir yerde yok bunu nasıl bulabilirim

Akıncı

Akıncı

Üye
Jaf ile orjinal dosyaları atın
tuş kombinasyonu ile hard format atın

Üst Alt