5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye

Sim kartı çıkart ama hafıza kartını çıkarma . Hatta hafıza kartını yedekle pc ye formatla ve telefona takıp flash atabilirsin.
Tertemiz bir sistem yüklemiş olursun. Daha sonra resim müzik video ve indirmiş olduğun dosyaları kartına geri yüklersin.

Eyvalla kardeşim

alkan2020

Üye
telefonumdan internetten video izleyemiyorum çok araştırdım işe yarıyan bi flash player bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.5800 xm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonumdan internetten video izleyemiyorum çok araştırdım işe yarıyan bi flash player bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.5800 xm

5800 için flash player olmaz, flash lite olur.

Ayrıca internet üzerinden youtube ve birkaç siteden direk izleyebilirsin, yoksa indirip izlemen gerekir...

alkan2020

Üye
onuda denedim.sorunu çözen bildiğin bi program varmı varsa sana zahmet link atarsan makbule gecer sitede bulamadım.bulduklarım işe yaramadı ne açıp nede indirebiliyorum.cihazım hackli sertifika sorunuda yok

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
onuda denedim.sorunu çözen bildiğin bi program varmı varsa sana zahmet link atarsan makbule gecer sitede bulamadım.bulduklarım işe yaramadı ne açıp nede indirebiliyorum.cihazım hackli sertifika sorunuda yok

Video.google.com sitesinden film izleyebilirsiniz. Google arama satırına film adi video.google diye aratın.
Yada www.fullfilm.mobi adresine girip oradan download edip ucplayer ile izleyebilirsiniz.

alkan2020

Üye
m.tube değilde bilgisayardaki gibi normal youtubeden izleyemiyorum açacak bi program destegi bulamadım tlfnu lcdye bağlayıp izliyorum o siteden kalitesi çok düşük bişeye benzemiyo onu anlatmaya çalısıyorum arkadaşımda n8 var symbian o telefonda ama sorunsuz bi şekilde hepsini çalıştırıyo onu anlamadım.yinede saol.

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın sorularınızı cevaplayamadım. Kısa bir süre için MaxiCep'e girememiştim. Artık açtığım konuyu takip edeceğim. Ben olmasam bile sağolsun arkadaşlar konuda yardım almak isteyen arkadaşlara yardım ediyorlar. Teşekkürler :)

naz321

Üye
yaa lütfen yardimcı olurmusun...

naz321

Üye
niye kimse bana yardimcı olmuyor yaa;(

- - - Eklendi - - -

kimse varmi burda bi allahin kulu yok mu yardım edecek yaa

naz321

Üye
yaa ben 5800 telefon kullanıyorum. Normalde ben yüklemeden pc suit programı var ama bilgisayar ile bağlantı kuramıyor yani sadece resimleri gösteriyor internet bağlantısını yapamiyorum pc suit indirdiğim zaman da açmıyor telefon ve telefon hafızasına kaydediyor ben hafıza kartına kaydetmesini ıstiyorum yaa bi yardimcı olun lütfen

naz321

Üye
çok yardimcı oldunuz çok sağolun..!

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
yaa ben 5800 telefon kullanıyorum. Normalde ben yüklemeden pc suit programı var ama bilgisayar ile bağlantı kuramıyor yani sadece resimleri gösteriyor internet bağlantısını yapamiyorum pc suit indirdiğim zaman da açmıyor telefon ve telefon hafızasına kaydediyor ben hafıza kartına kaydetmesini ıstiyorum yaa bi yardimcı olun lütfen

Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Biraz daha açık olarak yazabilir misin?

naz321

Üye
ben pc suit ile intenete bağlanmak ıstiyorum ama beceremiyorum:(

maxsıngle

Üye
merhaba ben nokia 5800 telefonumdan film izlemek istiyorum ama telefonum dat dosyasını açmıyor bunun için mpeg avi ve dat gibi film dosyalarını açacak program var mı cevap verirseniz çok sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
merhaba ben nokia 5800 telefonumdan film izlemek istiyorum ama telefonum dat dosyasını açmıyor bunun için mpeg avi ve dat gibi film dosyalarını açacak program var mı cevap verirseniz çok sevinirim

avi uzantılı için smartmovie işini görür ama diğerlerini pc de converter programlarıyla telefonuna uygun hale getirebilirsin.

Belki diğerlerini de oynatabilecek player uygulamaları vardır ama, oynatsada ya görüntü iyi olmaz yada kasar..

En iyisi convert etmek. :oke:

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi

Daha önce hiç pc suite ile internete bağlanmadığım için bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Açmak için program yok. Sadece converter kullan. Önerim;Nokia Video Converter

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

internetten (arkadaştan yada internet kafeden) www.nokia.com.tr adresine girin ve en güncel ovi süite programını indirin. usb kablo ile telefona at dosyayı.
pc suite programını kaldırın. Telefonu depolama modunda pc ye bağlayın. Ovi süite programını pc ye taşıyıp usb kabloyu söküp ovi programını yükleyin.
Program yüklenince telefonu yeniden usb kablo ile pc ye bağlayın. (Pc süite yada ovi süite)
driver yüklemeler tamamlanınca pc ye restart atın. Telefonu gene ovi modunda bağlayın.
Ovi süite programı telefonu görünce ovi hesabı ile oturum açın yoksa pas geçin.
Ovi programından seçenekler internete bağlan kısmına gelin. Operatör ve bağlantı noktasıni seçip bağlanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

internetten Allok Video Joiner programını bulun. Iki yada daha çok parçaya sahip filmleri hem tek parça yapar hemde video formatıni istediğin şekle çevirirsin.

cobyys

Üye
arkadaşım ben 5800 kollanıcısıyım ben flaş pleyer yüklemek istiyorum ama bi türlü oygun flaş player bulamdım yardımcı olurmusn ltf

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşım ben 5800 kollanıcısıyım ben flaş pleyer yüklemek istiyorum ama bi türlü oygun flaş player bulamdım yardımcı olurmusn ltf

5800'a flash player yok, flash lite var. O da zaten yüklü...

Boşuna arama yani..

Üst Alt