5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

semihjet

Üye
teşekkür ederim denedim ama bişey olmadı :D düzelmedi bluetooth

l2031

Üye

hackle alakası olduğunu sanmıyorum, yinede rompatcher yamalarını pasifleştirip bir daha dene...

hacklemeden önce bağlanıyor muydu?

Evet baglanıyordu bu yama dedin hack aç hack kapa var rompocher de o mu kapalıyken normal mod tam anlatırmısn

- - - Eklendi - - -

Evet baglanıyordu bu yama dedin hack aç hack kapa var rompocher de o mu kapalıyken normal mod tam anlatırmısn

Tamam anladım aynı şeyden bahsediyoruz ama onuda denedm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yamalar mavi iken de bağlanmıyorsa, hackle alakalı olduğunu sanmıyorum...

:hmmm Ha birde C:/sys/bin klasörüne installserver.exe dosyası atmış mıydın?

Eğer attıysan bin klasöründen o dosyayı bulup kaldır birde öyle bağlamayı dene, lazım olunca tekrar bin klsörüne atarsın...

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye

123st123

Üye
Arkadaşlar ben menüme rehber çubuğunu ekledim. Oraya birini ekledim, fakat 2 sorun var :

1-) Öncelikle " küçük resim " e bastığımda resim seçme ekranından kişinin resmini buluyorum, fakat olmuyor. Yani resim değişmiyor. :S

2-) Yine Rehber çubuğunda " web yayını " dediğimiz olay nedir ? Oraya o kişinin facebook adresini koydum, olmadı. Orası ne işe yarıyor, ve nasıl yapılıyor ?

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler ...

goralland55

goralland55

Üye
slm kardeşim benim sorumu cevaplarsan çok memnun olurum ben telefonu 2009 nisan ayında aldım 5800 ve halen sorunsuz kullanıyorum ancak aldıktan bir kaç ay sonra uydu üzerinden nagivasyon durdu yani internet üzerinden zorla ancak konum buluyo başka birşey yok garanti süresi içinde teknik servise verdim aynı gün içinde alırsın dediler gittim yapamadık ıstanbula gönderelim dediler 3haftada ancak gelir dediler bende vermedim sizin tavsiyeniz nedir telefon baya görünüm olarak yıprandı ama sistem olarak tıkır tıkır çalışıyo

123st123

Üye
Arkadaşlar ben menüme rehber çubuğunu ekledim. Oraya birini ekledim, fakat 2 sorun var :

1-) Öncelikle " küçük resim " e bastığımda resim seçme ekranından kişinin resmini buluyorum, fakat olmuyor. Yani resim değişmiyor. :S

2-) Yine Rehber çubuğunda " web yayını " dediğimiz olay nedir ? Oraya o kişinin facebook adresini koydum, olmadı. Orası ne işe yarıyor, ve nasıl yapılıyor ?

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi

1-) Bir bilgim yok
2-)Web Yayını denilen şey RSS'dir.

- - - Eklendi - - -

slm kardeşim benim sorumu cevaplarsan çok memnun olurum ben telefonu 2009 nisan ayında aldım 5800 ve halen sorunsuz kullanıyorum ancak aldıktan bir kaç ay sonra uydu üzerinden nagivasyon durdu yani internet üzerinden zorla ancak konum buluyo başka birşey yok garanti süresi içinde teknik servise verdim aynı gün içinde alırsın dediler gittim yapamadık ıstanbula gönderelim dediler 3haftada ancak gelir dediler bende vermedim sizin tavsiyeniz nedir telefon baya görünüm olarak yıprandı ama sistem olarak tıkır tıkır çalışıyo

Navigasyonun bulunduğun yerle ilgisi olabilir. Şu konuyu incele;http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-konumumu-bulmuyor-diyenler-iceri-689509.html Burada navigasyon ile ilgili bilgi var.

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
selam kardeşim ya ben 5800 güvenlik kodunu unuttum nasıl açabilirim

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
selam kardeşim ya ben 5800 güvenlik kodunu unuttum nasıl açabilirim

Sadece tekrar yazılımını kurarsan açılır. Yani Jaf ile bir daha flash atacaksın. Bende de olmuştu tekrar flash atınca düzeldi.

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye

Sadece tekrar yazılımını kurarsan açılır. Yani Jaf ile bir daha flash atacaksın. Bende de olmuştu tekrar flash atınca düzeldi.

Nasıl atıldığını bilmiyorum bide jaf dediğin programmı nasıl olacak bu kardeşim bi yardım etsen

MuRti20

Üye
arkadaşımın 5800 telefonu durduk yerde kapanıyor benden yardım istedi bende bilmiyorum sorunu ama telefonla konusurken sabah kalktığında ya da cebindeyken kapanıyor durduk yerde herhangi bir fikri ya da yardımcı olabilcek var mı?

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
selam kardeşim ya bu 5800 resmi duvar kağıdı yaptığım da resim ekrana tam sığmıyo nasıl ortalarız resmi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşımın 5800 telefonu durduk yerde kapanıyor benden yardım istedi bende bilmiyorum sorunu ama telefonla konusurken sabah kalktığında ya da cebindeyken kapanıyor durduk yerde herhangi bir fikri ya da yardımcı olabilcek var mı?

Telefona fazla program kurup kaldırıyorsa ve hafıza dolu ise o tip problemler başlar.
Arkadaşına şöyle telefonda kayıtlı olan numaraları sim kartına kopyalasın ve telefona soft format atsın.
*#7370# yapıp güvenlik kodunu isteyince girsin.
(telefon hafızasında kurulu olan oyun programlar silinir. Sonra vay efendim numaralarım gitti diye gelip çatmasın bizlere.)

- - - Eklendi - - -

selam kardeşim ya bu 5800 resmi duvar kağıdı yaptığım da resim ekrana tam sığmıyo nasıl ortalarız resmi

Eline makası al resmi bir güzel kenarlarından kes tam telefona gelecek şekilde . Sonra o resmi telefonun üzerine yerleştir. !!! :) (şakadır ciddiye alma.)

Kısaca o resim en ve boy olarak telefon için yetersiz kalıyor.

Birde resmi göremiyoruz :) hangi resim o.

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi

Arka planda açık uygulama falan var mı? Mesela SPB Shell gibi. Aşırı yüklenme olduğunda kapatıp açabilir. Format atmayı dene. Önemli bilgiler vs falan varsa yedeklersin.

- - - Eklendi - - -

Yaptığın resim 360x640 olmalı. Yoksa ekrana sığmaz resim. :oke:

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
selam kardeşim 5800 a cfw yüklediğin de jaf lan flas atıyoruz ya flas attığımız zaman sim kart ve hafıza kartı çıkarsak bi sorun olur mu ya da takılı kalmak zorun da mı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
selam kardeşim 5800 a cfw yüklediğin de jaf lan flas atıyoruz ya flas attığımız zaman sim kart ve hafıza kartı çıkarsak bi sorun olur mu ya da takılı kalmak zorun da mı

Sim kartı çıkart ama hafıza kartını çıkarma . Hatta hafıza kartını yedekle pc ye formatla ve telefona takıp flash atabilirsin.
Tertemiz bir sistem yüklemiş olursun. Daha sonra resim müzik video ve indirmiş olduğun dosyaları kartına geri yüklersin.

arıvızz

Üye
kardeş bnm hafıza dolu diyor hep bı yardmcı
olabilirmsn?

Üst Alt