hackle alakası olduğunu sanmıyorum, yinede rompatcher yamalarını pasifleştirip bir daha dene...
hacklemeden önce bağlanıyor muydu?
Evet baglanıyordu bu yama dedin hack aç hack kapa var rompocher de o mu kapalıyken normal mod tam anlatırmısn
Herhalde arayüz demek istedi.
- - - Eklendi - - -
Batarya orjinal mi?
Arkadaşlar ben menüme rehber çubuğunu ekledim. Oraya birini ekledim, fakat 2 sorun var :
1-) Öncelikle " küçük resim " e bastığımda resim seçme ekranından kişinin resmini buluyorum, fakat olmuyor. Yani resim değişmiyor. :S
2-) Yine Rehber çubuğunda " web yayını " dediğimiz olay nedir ? Oraya o kişinin facebook adresini koydum, olmadı. Orası ne işe yarıyor, ve nasıl yapılıyor ?
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler ...
slm kardeşim benim sorumu cevaplarsan çok memnun olurum ben telefonu 2009 nisan ayında aldım 5800 ve halen sorunsuz kullanıyorum ancak aldıktan bir kaç ay sonra uydu üzerinden nagivasyon durdu yani internet üzerinden zorla ancak konum buluyo başka birşey yok garanti süresi içinde teknik servise verdim aynı gün içinde alırsın dediler gittim yapamadık ıstanbula gönderelim dediler 3haftada ancak gelir dediler bende vermedim sizin tavsiyeniz nedir telefon baya görünüm olarak yıprandı ama sistem olarak tıkır tıkır çalışıyo
selam kardeşim ya ben 5800 güvenlik kodunu unuttum nasıl açabilirim
Sadece tekrar yazılımını kurarsan açılır. Yani Jaf ile bir daha flash atacaksın. Bende de olmuştu tekrar flash atınca düzeldi.
Nasıl atıldığını bilmiyorum bide jaf dediğin programmı nasıl olacak bu kardeşim bi yardım etsen
arkadaşımın 5800 telefonu durduk yerde kapanıyor benden yardım istedi bende bilmiyorum sorunu ama telefonla konusurken sabah kalktığında ya da cebindeyken kapanıyor durduk yerde herhangi bir fikri ya da yardımcı olabilcek var mı?
selam kardeşim ya bu 5800 resmi duvar kağıdı yaptığım da resim ekrana tam sığmıyo nasıl ortalarız resmi
(şakadır ciddiye alma.)
hangi resim o.arkadaşımın 5800 telefonu durduk yerde kapanıyor benden yardım istedi bende bilmiyorum sorunu ama telefonla konusurken sabah kalktığında ya da cebindeyken kapanıyor durduk yerde herhangi bir fikri ya da yardımcı olabilcek var mı?
selam kardeşim ya bu 5800 resmi duvar kağıdı yaptığım da resim ekrana tam sığmıyo nasıl ortalarız resmi

selam kardeşim 5800 a cfw yüklediğin de jaf lan flas atıyoruz ya flas attığımız zaman sim kart ve hafıza kartı çıkarsak bi sorun olur mu ya da takılı kalmak zorun da mı
kardeş bnm hafıza dolu diyor hep bı yardmcı
olabilirmsn?