5800 ile ilgili sorularınızı cevaplıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
bana samsung home screen ve samsung home screen ev ekranları bulabilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

sertifikasını yapacım unsigned olsun :D

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi

bunu bir dene benim telefonda orjinal yazılım oldugu için deneyemedim

hardx

Üye
kardeş kvk garantili 5800 siyah var geçenlerde farkettim xpressmusic medya tusunun altına doğru içe doğru girmiş ekran kasa açıklığı yok nedn olur normalmidir ?

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
her 5800 da var biraz alt kısımda tuş dokunmatik oldugundan

bokimi11

Üye
benim sensör bozuk oyunu açtığımda araba sola doğru kayıyor ve angelmeter programında da 4 derece hatalı çıkıyo ne yapabilirim ?

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
bütün 5800 lar öyle benimkide dahil

5800 cı

5800 cı

Üye
bnm 5800 ım aranırken görüntüde takılıp seste kesilme yapıyor hard format soft format flash atma hepsini yaptım düzelmedi sorun nedir

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal bir sorun olabilir en yakın servise götür bence

bokimi11

Üye
yoo bütün 5800 sola kaymıyor arkadaşımda düz tuttuğumda düm düz gidiyor arkadaş hardformat at dedi ?

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
ben iki kere hard format attım geçmedi sitedede araştırdım herkeste var sorun istersen birdene olmazsa servise sor

calypso16

calypso16

Üye
radyoda donma-youtube harici video izleyememe-

gengar33335

Üye
süit ayarları nerden açılıyor

yani oyunlarda altta klavye var onu nasıl kapatıcaz oklar fln var

talha00

Üye
Beyler Bn 2011 yılının ilk aylarında nokıa 5800 telefonu aldım . Evimde Bir PC ve Bir Laptop Var . İnternet Pc ye bağlı Wirelesle Laptopa Bağlanıyorum ama Bu telefonda da bağlanmak istiyorum olmadı Her Türlü Taktiği Denedim Olmadı Eğer bir Çözümü Varsa Lütfen Yardım Edin . . .
Maxicep.com - Nokıa 5800 Wirelese Bağlanma ( Yardım Edin ) Maxicep.com - Nokıa 5800 Wireles Bağlanma Sorunu Lütfen Yardım Edin !!!
Wirelesle Nasıl Bağlanabilirim Bir güzel Açıklarsanız Çok Sevinirim . . .

Şimdiden Teşekkürler . . .

Beyler bn Laptoptan girip Girebiliyorum internete ama Telden o şifreyi yazınca olmuyor

'' WLAN için Önceden Paylaşılmış WEP Anahtarı '' istiyor bu sefer şifreyi kaldırdım ama Gene olmadı . Bunun için Daha neler Yapabilirim . Tellefonu alalı 2 hafta oldu. Güncellemeleri Daha Yapmadım Çünkü İnternete Giremiyorum . . .

Bunun İçin Bana Yardm Ederseniz Çok Sevinirim . . .

Beyler Ben Bu Güncellemeleri Yapcağım Ama İlk Önce İnternete Bağlanmak Zorundayım Ya Turkcele Yada Wirelesten Bağlacam . Evimde bir PC birde Laptop Var İnternet PC ye Bağlı Laptop için Modemin Wirelesini Kullanıyorum Modem Markam USRobotıc Ama Telden Bnm İnternet Gözüküyor Normal İnt koduni Giriyorum olmuyor . Önceden Ayarlanmış WEP Anahtarını İstiyor . Bn İnternetimi WPA/WAP2 olarak kullanıyorum . Bu sefer Şifresiz Yaptım Ama Gene Girmedi Tamam şifre istemedi ama İnternetede Girmedi. Bunun için Bir Çözüm Varsa Çok Sevinirim . Şimdiden Çok Teşekkürler .

Bende bu sorun var halledebilene Helal Olsun !!!!

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
calypso16 hard format at ve telefonu güncelle
gengar33335 hangi programlarda oldugunu söylersen daha iyi olur telefona tam uyum sağlamıyorsa klavye çıkar turkcell in sitesinden indirdigim programlarda aynı sorun oluyordu ama ovi den indirdiklerimde öyle bir sorun olmadı büyük olasılıkla uygulamadan

talha00 ayarlarda baglantıya gel orada wlan olması gerek orada kendi modemini bul bağlanmaya çalış büyük küçük harfe dikkat et yine olmazsa bir hard format atmayı dene

talha00

Üye
oğuz şimdi WLAN gözüküyor tıklıyorum diyorki önceden ayarlanmış WEP anahtarı istiyor . Bnde Laptopdan giridğim WLAN şifresini yazıyorum ama olmuyor . . .

GrknYavas

GrknYavas

Üye
arkadaslar ben dun cfw yuklerken batarya bıttı telefon acılmadı arkadastan onun bataryasını aldım ve baska bı cfw denedım duzeldı ama bu seferde benım batarya calısmıyo taktıgım zaman hıc bı tepkı yok batarya doldurma makınası var bende onunla doldurdum sarj ını ama yınede calısmıyo bı yardım lutfen

talha00

Üye
Batarya ölmüş olabilir . . .

GrknYavas

GrknYavas

Üye
caresi yok yanı :S

talha00

Üye
Ya nokıa servisine veya telefoncuya git . . .

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Tamam cok sagolun arkadaslar tesekkurler . ben bı tanıdıklara gostereyım onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt