5800 ile ilgili sorularınızı cevaplıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile ilgili sorularınızı cevaplıyorum
5800 ile ilgili sorularınızı cevaplıyorum tüm sorunlarınızı yazın

• Beğen
Tepkiler: seyhantopuz

Boogle

Üye
heryerden çekiyo mu , heryerden aliyo mu?

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
neyi heryerden çekiyormu şebekeyi diyorsan çekmedigini görmedim gps i diyorsan şebeke tabanlı heryerde çekiyor şebeke tabanlı olmadıgında kapalı alanlarda çekmiyor

erenekiz

Üye
5800 ile ilgili sorularınızı cevaplıyorum tüm sorunlarınızı yazın

5800 ovi mapsa girdigimde türkiyenin ege ve akdeniz bölgesini bulgaristan olarak görüyor sizdede öylemi
o bölgede (bulgarian) yazıyor

deadlydesire

deadlydesire

Üye
tümleşik gps neden açık havada çalışmıor... saha büyüklüğünde alanda bulmuor uyduyu

turkmenx

turkmenx

Üye
5800 Xm Blue war
Bn v52ye yüqselttim we telefona dokunduqumda mavi olan butonları şimdi çok garip bi renkte mavi oluyor(Satın Aldıqımda Werdikleri Cd den yüqledim Ovi Suiteydi galiba)
ve bide Msjlar gelen msjlarda gönderenin ismi yazmıyor numarası yazıyor . ama gönderdiqim msjlarda isim yazıyor.
Bunları bi Cvplarsanız

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
hepinize önerim hard format atın haritayı tekrar yükleyin gps sorunu olanlar gps ayarı yapsın uygulamalarda yer var oladan konumlama sunucusunu kapat şebeke tabanlıyı kapat ve yüklemediysen türkiye haritasını yükle veya güncelle

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum ben telefonu garantiye göndericem bi sürüm megalomaniax arkadaşımızın fw sini yükledim şimdi tekrar eski haline getiricem navifirm den indirdim dosyalarını.kafamı karıştan soru şu megolomaniax arkadaşımız 3 dosya verip o dosyaların JAF programında nereye yerleştirileceğini göstermişti. Navifirm de ise 7 dosya var ve ben bunların JAF programında nereye konulacağını bilmiyorum :bilmm .cevap verirsen sevinirim. :)

blackhawk.pol

Üye
5800 da Yer Bul a giriyorum. Aslında henüz telefon yeni pek bir şey anlamıyorum ama kontör gidiyor. Ücretsiz dedikleri bu haritalar değil miydi ?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
hard format atmsak biçimlendirmesek yazmayız herhalde.. yok yine yok da.. olmuor

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
yer e girdiginde ayarları yaparsan ücretsiz girersin

kerobaba1

kerobaba1

Üye
Ya benim 5800 ı servise göndermiştim. Hard format atmışlar galiba. eskiden menüden ev ekranına geçerken yanlardan kapanıyordu hoş gözüküyordu. şimdi aniden kapanıyor hoş olmuyor. ayrıca uygulamalrı açarken üstünde kırmızı ışık yanıp sönüyordu sonra açılıyordu. şimdi ise tıkladığım zaman bekliyor bekliyor sonra açılıyor. kırmızı ışık yanıp sönmüyor. bu konuda bi yardım edin v52 ye de güncelledim hala aynı...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
tema efektlerini aç

krtens

Üye
orjinal 5800 tarayıcım çalışmıyor
Nasıl çalıştırırım

kerobaba1

kerobaba1

Üye
Oh be yaptım sonunda :D çok sağol deadlydesire hocam :D

deadlydesire

deadlydesire

Üye
n demek her zaman..

krtens

Üye
orjinal tarayıcım çalışmıyor. Opera vb. Tarayıcılarım var onlar çalışıyor. Web bölümüne girdikten sonra herhangi bir siteye girmeye çalışınca otomatik olarak web bölümünü kapatıyor. Orjinal tarayıcıyı çalıştırmam gerekiyor. Nasıl düzeltirim?
Şimdiden tşk ederim

frowell

frowell

Üye
Map Loader den haritayı yükleyecektim fakat telefonu depolama seçeneğiyle bağlıyorum hala telefonu suite biçiminde bağlamayın depolama biçiminde bağlayın diyor neden olabilir? Bide bu ücretsiz yapmamız ıcın ayarları söyleyebilir misiniz?

imkansizxask

imkansizxask

Üye
ustam telefonun yazılımını çok sık değiştirirsek telefona zarar verirmiyiz?:hmmm şimdiden teşekkürler

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
frowell baglantını depolama olarak degil pc suite yap ayar için uygulamalarda yer uygulamasına gir konumlama sunucusunu şebeke tabanlıyı kapat tümleşik kalsın birde haritalarda ayarlarda çevrimdışı moda gir

imkansizxask kullandıgın fw ler orjinal ise bir sorun olmaz ama başkasının yaptıgı fw ler zarar verebilir zaten garanti dışı oluyor cihaz böyle durumlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt