5800-İdeos x5-C6?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
maalsef onu bulundugum mevkide temin etme imkanım yok

arkadaşlar bu arada ben t9 kullanıyorum bu telefonlarda sadece klavyeli yazımmı var yoksa sayı modunda yazabiliyormuyuz 5800 gibi?

durum hala eşit gibi 2 kişi geliyor c6 öneriyor 2 kişi geliyor ideos diyor :/ hala kararsızlıgım gecmedi

Ozaman C6-01'i tavsiye ederim. Diğer c6 çok kötü bir telefon. Soruna gelince, iki şekilde de yazabilirsin. :oke:

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 inceledim bugun dokunmatigi cidden sorunsuz geldi her hareketimi yakaladı fakat ideos x5 bulundugum mevkide bulunmuyor maalsef...

bolamanle

Üye
bence c6 sana göre tel ama ideos x5 ondan daha iyi

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 kullancısı olarak c6-01 i öneririm. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. 8 mp kamerası ve Usb OTG ile alınması gereken bir telefon bence.

erdew

erdew

Üye
x5 android oldugu icin iyi diyebilırım ama radyosu göründülü görüşme yok aslında smbyianda önermem bence tercihini baska telefondan yana kullan 5800 sesi müzik dınlemek için gerçekten iyi 5800 kullandıgım icin rahatca söyleyebilirım ama artık miladını doldurdu

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 alacagım arkadaslar güzel bi dokunmatigi var celik kasa olması ve ekranı oldukca etkili oldu. sadece android var diye bi cin markasını (plastik kasalı) almak bana pek akıl karı gelmedi...cok sakar biriyim demiştim. c6-01 daha yakın geldi. yarın almayı planlıyorum konuda emeği gecen herkeze tskler

pRime.

pRime.

Üye
c6-01 alacagım arkadaslar güzel bi dokunmatigi var celik kasa olması ve ekranı oldukca etkili oldu. sadece android var diye bi cin markasını (plastik kasalı) almak bana pek akıl karı gelmedi...cok sakar biriyim demiştim. c6-01 daha yakın geldi. yarın almayı planlıyorum konuda emeği gecen herkeze tskler
Hayırlı olsun güzel seçim, umarım memnun kalırsınız.

coacoa

Üye
hayırlı olsun senin gibi düsünen birinin ideos x5 almasını zaten istemezdim plastik kasa dediğin an bitmişindir benim için c6 01 kötü telefon değildir ama ideos x5 in yanında adı bile geçmez çin malı dediğin telefon ondan daha dayanıklı bu bildiğin çin mallarına benzemez turkcell ve kvk kapı gibi duruyo yanında pisman olduğun mesajları yazdığın an sana bişey demeyi bekliyorum (bi kaç forumda baska arkadaslara verdiğin ince ayar) :D iyi geceler

mstf_l

mstf_l

Üye
bence c6 01 derim ama ideos x5 de kotu degil ikisi de guzel birbirlerine ustun gelen tarafları var ama c6 01 daha iyi

coacoa

Üye
abi yazmayim diyorumda bıktım bu forumdaki ego tatminci telefondan anlamayan arkadaşlardan baska hiçbir yerde yok adamlar ne kullanırsa kullansın tak diye eleştiriyolar bi burda gördüm yani göz göre göre c6 01 daha iyi diyen adam gitsin kendini köprüden atsın arkadas daha iyi demeyin bari bir bahane arıyosanız nokia daha iyi marka yazın yani pes artık

ideos x5 işlemci Qualcomm MSM 7230 800MHz ---- c6 01 işlemci arm11 680 mhz
ideos x5 ram 512 MB ----- c6 01 ram 256 mb
ideos x5 480x800 ----- c6 01 360x640
ideos x5 pixel 246 PPI----- c6 01 pixel 229 PPI
ideos x5 Adobe Flash----- c6 01 flash lite
ideos x5 veri aktarım
HSDPA (14.4 Mbps) c6 01 HSDPA (10.2 Mbps)
ideos x5 android market----- c6 01 ovi store

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
herkezin tercihi kendine göredir kardeşim ideos x5 cok aradım ama maalsef bulamadım bulunudugum mevkide c6-01 işimi fazlasıyla görüyordu cok profesyonel bi kullanıcı degilim zaten... C6-01 alınmıstır herkeze tskler

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt