5800-İdeos x5-C6?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
5800-İdeos x5-C6?
Merhaba uzun süren ugraslarım sonucu bu üç telefondan birini almaya karar verdim aslında gio istiyordum ama bulundugum mevkide bulunmayan bir telefon...

aradıgım özellikller:

dayanıklılık (sakarımdır )
kullanım kolaylıgı ve mesaj yazma kolaylıgı (mesajkolik bi insanım)
Müzik kalitesi kulaklık ile
kamera olarakta elimde fotograf makinem var anı yakalasın yeterli benim için
ayrıca aşırı oyun meragım yok wifi olursa da iyi olur

sybirian yada android daha önce hiç kullanmadıgımı soyleyeyim incelikle
cevremde bicok kiside 5800 var ne kadar hata var deseler de benim begendigm bi telefon duruşu ve mesaj yazma kolaylıığı ile
ama görüşlerinizi almak istiyorum

sizlere göre + ve -lerinizi belirtirseniz tercih yapabilirim kolay gelsin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6-01 :good:

• Beğen
Tepkiler: Bomb City

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi

c6-01 i neden öneridiğini de belirtseydin keske kardeşim...

dostum tartısmasız ideos x5 üçünün de fiyatı asagı ykarı aynı
ideos hem andorid olması hemde kamera acısından ötekilerine fark atar 512 mb ramı var ötekılerının 128 mb internetten flash desteı sayseınde video izleyebılrısın
bence idoes x5 al

kamera cekimi kötü ve ekranın begenilmedini okumustum ama f/p olarak begenilen önerilen bir telefon

anılbaran

anılbaran

Üye
c6-01 dostum /ınassalh bu konuda da bazı gruplar gelı p kavga cıkartmaz:oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
c6-01 almalisin 5800 kullanan bircok kisi (ben dahil) c6 cfw si kullaniyoruz c6 nin yazilimini. yani gerisini sen dusun :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu videoları izle ve neden c6-01 oldugunu anla :oke:

[video=youtube;1blpcVCs1gE]http://www.youtube.com/watch?v=1blpcVCs1gE&feature=related[/video]

[video=youtube;DT2Dl3Mlc_w]http://www.youtube.com/watch?v=DT2Dl3Mlc_w[/video]

[video=youtube;VBXfi2EuD48]http://www.youtube.com/watch?v=VBXfi2EuD48&feature=related[/video]

[video=youtube;G4_161v42ik]http://www.youtube.com/watch?v=G4_161v42ik[/video]

[video=youtube;qfiIwiEAGY8]http://www.youtube.com/watch?v=qfiIwiEAGY8&feature=fvwrel[/video]

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c6 deyip gitmeyin bi soyleyin digerlerine farkı nedir diye mesela neden ideos degil de c6 diyorsunuz belirtin

videolar oldukca ikna ediciydi :D

Lenneth

Üye
Ben Android işletim sistemi kullandığı için Ideos X5'i tercih ederdim. Android internet performansı konusunda Symbian'dan daha başarılı. Bir de Ideos X5'in ekranı geniş, mesaj yazması daha kolaydır.

Symbian ile zamanla şişmeler yavaşlıklar oluyor. İlla bir hard format atmadan olmuyor, bir de flash atmayı öğrenmek lazım (Telefonun yazılımını tekrardan kurmak)

5800 2.5 sene önce çıkmış, C6-01 ve Ideos X5 ile karşılaştırılamayacak bir telefon.

kcsoft

kcsoft

Üye
ideos x5 al

fatih_347

Kapalı Hesap
kardesim ideos 5 al herkezi ezersin(h)

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
hala elle tutulur bi sonuc elde edemedim c6 mı ideos mu eşit sekilde öneriliyor..

y n s c n

y n s c n

Üye
İdeos x5 derim, arada işletim sistemi farkı var onuda geçtim x5 f/p cihazı hepsinden önce.. Kameradan bişey bekleme ama benden söylemesi :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6-01 önceleri 750 lira degilmiydi arkadaslar?
Ee bundan 1 ay önce falan c6-01 mi ideos x5 mi diye konu varmıydı?
250 liraya yakın bir indirim var c6-01'de ve siz hala ideos x5 fiayat performans kralıdır diyorsunuz?
Performans sadece islemciyle belirlenmez yada açtıgı oyunlarla falan olmaz ki c6-01'in oyunlarının videolarını koymaya gerek duymuyorum.
CBD amoled ekran,çelik kasa,çizilmez ekran ve yüzey,usb on the go,8 mp kamera,gerçek 720p video kaydı ve nokia olusuyla c6-01 tokat indirir bu fiyat aralıgındaki telefonlara !

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Bomb City
baranselona

baranselona

Üye
:) ben o fiyata kesinlikle ideos x5 oneririm

800 mhz islemci
Adreno 205 grafik islemci
3.8 inc 480x800 pixel multitoch kapasitif dokunmatik ekran
Flashplayer 11 ( internetteki butun icerikleri- videolari sorunsuz yukleme) daha bugun. Flas oyun oynadim internetten...
5 mp led flash autofocus camera 720p hd video kaydi
Android 2.2 froyo isletim sistemi yuzbinlece oyun uygulama-tema- cok sabil ekran gcisleri-cok hizli internet tarayicisi- 480x800 pixel hd oyunlar
1500 mah guclu batarya
dokunmatik tus takimi(normal tuslulara gore cok daha uzun dayaniklilik)
14 mbps internet hizi- 3g-3.5g -wifi
gps(navigasyon)
Ledli uyari sistemi
Sesli arama-sesli mesaj yazma-sesli ceviri

Wifi hotspot( telefonunu wifi modem olarak kullababilme)
Google hesaplariyla direk uyumlu calisabilme
Kvk garantisi-tasarim vb....

Boy41

Üye
c6-01

coacoa

Üye
ben ideos x5 kullanıyorum telefonumdan cok memnunum bilgisayarla aynı işi görmekte internet zevki bir başka hd oyunlara gelince onlarda harika takılmadan takır takır oynuyorum aynı anda 4-5 program aç banamısın demez tabi seçim senin yanlız telefon alıcak arkadaslara önerim eline alıp hic kullanmamıs adamların yorumlarıyla yola çıkmayın

Ocean258

Ocean258

Üye
ideos x5 al bencede hocam.. herseyı gectım android oldugu ıcın bıle tercıh edılebılıcek bı telefon c6'nın yanında

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
Kızaklı klavyeli c6'dan bahsetmiyorsun sanırım?

maalsef onu bulundugum mevkide temin etme imkanım yok

arkadaşlar bu arada ben t9 kullanıyorum bu telefonlarda sadece klavyeli yazımmı var yoksa sayı modunda yazabiliyormuyuz 5800 gibi?

durum hala eşit gibi 2 kişi geliyor c6 öneriyor 2 kişi geliyor ideos diyor :/ hala kararsızlıgım gecmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt