5800 için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sukruderya

sukruderya

Üye
    Konu Sahibi
5800 için yardım
5800 yüz ifadeleri neden yok ve bunun bi programı varmı? msj larda yüz ifadeleri görünmüyor onların yerine :-) şekil yazılar çıkıyor bunun bi çözümü warmı?

• Beğen
Tepkiler: hassan27

YsF_90

YsF_90

Üye
symbian s60 işletim sistemi olan telefonlar (6600,7610,6630,5700,5800,n70,n73,n95,n97,vs...) mesajlarda yüz ifadesi kullanmıyor. yani kullanamazsın orjinali ile. ama belki bi program ile olabilir...

sukruderya

sukruderya

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın. bu özelligi kötü olmus hele ki bu nesil için elimizden telfon düşmüyo xD ama programı bilen warsa söylesin lütfen ya da war mı yok mu prosu?

YsF_90

YsF_90

Üye
bi ara bende senin gibi araştırdım bu yüz ifadesini. sitede bi tane konu vardı s60 telefonlar için yüz ifadesi diye. yüklerken sorun verdi yüklemedi bende üstüne düşmedim. siteye biraz bakarsan bulursun

celibar

celibar

Üye
resimli ifadeli sms'in karşı tarafta da olması gerekir.yoksa senin telefonda olmuş ne ifade eder.mesajı karşı tarafa ya hiç göstermez yada simge olarak gösterir.resimli olması için mms olarak gitmesi ve karşı tarafın mms ayarlarını yapması gerekir.

OğuzcanAbi

Üye
elinizle yapın s40 telefonlarda war die biliorum

sukruderya

sukruderya

Üye
    Konu Sahibi
resimli ifadeli sms'in karşı tarafta da olması gerekir.yoksa senin telefonda olmuş ne ifade eder.mesajı karşı tarafa ya hiç göstermez yada simge olarak gösterir.resimli olması için mms olarak gitmesi ve karşı tarafın mms ayarlarını yapması gerekir.

karşı taraftada war ama ondan olmadıgını iyi biliyorum biraz araştırdım s60 larda yok öle özellik fakat bi pro wardı calısmadı D=

SilentOne

SilentOne

Üye
s40 larda var ama onlar java tabamlı ondan var
:D

seri1618

seri1618

Üye
kardeş ben de araştırıyom da bulamadım...eksik bi özellik yawww bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt