Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 için yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sukruderya
Üye
Konu Sahibi
5800 için yardım
5800 yüz ifadeleri neden yok ve bunun bi programı varmı? msj larda yüz ifadeleri görünmüyor onların yerine :-) şekil yazılar çıkıyor bunun bi çözümü warmı?
YsF_90
Üye
symbian s60 işletim sistemi olan telefonlar (6600,7610,6630,5700,5800,n70,n73,n95,n97,vs...) mesajlarda yüz ifadesi kullanmıyor. yani kullanamazsın orjinali ile. ama belki bi program ile olabilir...
sukruderya
Üye
Konu Sahibi
sagolasın. bu özelligi kötü olmus hele ki bu nesil için elimizden telfon düşmüyo xD ama programı bilen warsa söylesin lütfen ya da war mı yok mu prosu?
YsF_90
Üye
bi ara bende senin gibi araştırdım bu yüz ifadesini. sitede bi tane konu vardı s60 telefonlar için yüz ifadesi diye. yüklerken sorun verdi yüklemedi bende üstüne düşmedim. siteye biraz bakarsan bulursun
celibar
Üye
resimli ifadeli sms'in karşı tarafta da olması gerekir.yoksa senin telefonda olmuş ne ifade eder.mesajı karşı tarafa ya hiç göstermez yada simge olarak gösterir.resimli olması için mms olarak gitmesi ve karşı tarafın mms ayarlarını yapması gerekir.
resimli ifadeli sms'in karşı tarafta da olması gerekir.yoksa senin telefonda olmuş ne ifade eder.mesajı karşı tarafa ya hiç göstermez yada simge olarak gösterir.resimli olması için mms olarak gitmesi ve karşı tarafın mms ayarlarını yapması gerekir.