5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!

Sponsorlu Bağlantılar

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
evet arkadaşlar türkler girsin görsünler gücümüzü :) haydi oyunaa

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
üye olamadım arkadaşlar yardım..

BLADE_2828

Üye
oyunu oynamiştim önceden güzel oyun mantığını çözememiştim sonrada daha çalişmamişti şimdi tekrar bakıcaz bakalım çözebilecekmiyim....

----------Eklendi @ 13:10:03 ---------- Yazıldı @ 13:06:20 ----------

5800xm yükledim sertifika hatası verdi....

----------Eklendi @ 13:28:03 ---------- Yazıldı @ 13:10:03 ----------

oyunu oynamiştim önceden güzel oyun mantığını çözememiştim sonrada daha çalişmamişti şimdi tekrar bakıcaz bakalım çözebilecekmiyim....

seven1

Üye
tesekurler

cicey1

Üye
ben eu emeraldda 18 lvl druid sahibiyim adı ciceyturks yardım isterseniz oyundan mesaj atın her konuda bilgi verebilirim. Kaçırılmayacak bir oyun.

----------Eklendi @ 23:50:40 ---------- Yazıldı @ 23:23:24 ----------

eu emeral serverı ingilizcedir. Ama görevler anlasılır olduğu icin dil çokta önemli değil. Oynadığım server hakkında bir önceki mesajda bilgi verdim. Google da warspear online yazın oyunun sitesinden oyunu download edin. Tamamen ücretsizdir isteyen ücret ödeyerek farklı kostümler ve ekipmanlar alabilir. Ama şart değil . Telefon pc ve tablet ile oynamak mümkün. Sadece kayıt olurken eu emerald servera kayıt olmaya dikkat edin yeterli. Firstborn karakter seçerseniz her türlü yardım için bana yazabilirsiniz. Her türlü bilgi ve yardıma hazırım oyundan bana ulaşmanız yeterli. Oyundaki nickim ciceyturks.

omer1230

omer1230

Üye
bu oyunda nasıl para kasacaz görev dışında arkadaşlar sapphire de adım Ceddindede yardım ederseniz çopk makbule geçer

Cetin020

Üye
oyun mükemmel tibiame bağımlısıydim ama bu oyun ona bin çeker. Birde şu sms le miracle alımı aktif olsa

red_wolf07

Üye
bu oyun nakia c5-03 olmuyor neden

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
:tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Ritchie88

Ritchie88

Üye
bende baslıorun oyuna beraber oynamak isteyen varsa eu servere gircen ingilizce oldugu içimw

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
teşekkürler

aztek07

Üye
aztektr 12lwl firstborn bladedancer eu emeraltta oyunda ekle

Ritchie88

Ritchie88

Üye
arkadaslar eu emeralddayım , firstbornum lvl 3, nick Kedicik , takılıorm öyle ekleyin beni oyunu çözemedm daha, mesela ben vurmadan yaratıkların bana dalması cok saçma zaten g.t gbi ekran kaçamıosun.

Ritchie88

Ritchie88

Üye
bende 2.5 sürümü var bazı yerlerden gecerken kapanıyo oyun neden acaba ? 2.6 sürümü var mı bunun. Tel c6-01

flox

Üye
Önceden rardan tek dosya çıkardı şimdi 20 tane çıkıyor onu nasıl yükliycem telefona ?

suryaq

Üye
arkadaslarr oviden indirin

emre2021

Üye
oyun güzelde çok zaman istiyor :)

lightit

Üye
girmiyor bende

Üst Alt