5800 için tck v2 belle final indirme linki burada :D

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
CFW harika, fakat uygulanan bazı uygulamalar ve modlar eski, Web ve Kamera modları gibi, bu CFW üzerinde görsellik hariç, Hakan Güven kardeşimizi bu CFW üzerinde modlamaya ikna edebilirsek ortaya çok iyi bir CFW çıkacağına inanıyorum, ve CFW ismini'de MaxiCep T.C.K. Belle FP6 koyalım.

Aşağı yukarı bir senelik fw olduğu için normaldir

• Beğen
Tepkiler: fixana1

fixana1

fixana1

Üye
Evet dogru, :) eger biri uzerinde biraz oynarsa cok iyi cir CFW olur.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Evet dogru, :) eger biri uzerinde biraz oynarsa cok iyi cir CFW olur.

Daha ne yapılabilirki bundan daha iyisi androidin portlanması ama onun içinde kaynak kodları lazım

- - - Eklendi - - -

şöyle yapabilirsin rofs2yi nfe ile açıp istediğin modlari atabilirsin lakin boş alan yok

fixana1

fixana1

Üye
Daha ne yapılabilirki bundan daha iyisi androidin portlanması ama onun içinde kaynak kodları lazım

- - - Eklendi - - -

şöyle yapabilirsin rofs2yi nfe ile açıp istediğin modlari atabilirsin lakin boş alan yok

Evet boş alan yok gördüm, fakat internet telefonu ve benim işime yaramayan gereksiz uygulamaları CFW den kaldırdım, şimdi alan az birşey var, fakat, haqanguven kardeşimizin en son modifikasyonun'daki Bluetooth ve WiFi ikonlar çok hoş olmuş, onları, Anna ikonlu Web tarayıcısını ve Kamerayı ve diğer özenle uygamış olduğu modların dosyalarını bulayım o zaman uygularım.

Üst Alt