5800 için sözlük programı

death993

Üye
    Konu Sahibi
5800 için sözlük programı
rkdaşalr nokia 5800 için türkçe ingilizce sözlük programı varmı

Tepkiler: hikocell, sinanayba, binboa41 ve 2 diğerleri

Nadir

Emekli Yönetici
menüde uygulamalarda var onu tıkla internetten Türkçe dili indir tamamdır..sonra program aç diller bölümünden kaynak ve hedefi değiştirirsen istediğin şekle çevirirsin..

hocamında söylediği gibi uygulamar bölümünde sözlük var tek eksiği türkçe yok seçenekler diyip onuda indirebilirisin.. sorunun hallolur

o internetten türkçe nereden indiriliyo?? ben bulamadım... daha fazla dil istermisiniz diyo bnde evet diyorum bi sayfa açılıyo hiç bişey yok ingilizce bişiler yazıyo o kadar... bilen var sa nası indirildiğini söylesin lütfen....

Nadir

Emekli Yönetici
aşağı doğru inersen Turkish yazan mavi linki görürsün onu indireceksin..

yok abi uzun süre baktım ama yok...

Nadir

Emekli Yönetici
olması lazım daha geçenlerde indirdim..

JayJayyy

Üye
forumda ofis araclarında da var

valla internette bulamadım ama indirme linki olarak buldum....

linkte var ama telefona indirdiğimizde ingilizce-türkçe, türkçe-türkçe çıkıyor kaynaklarda türkçe-ingilizce yok

sawyer32

Üye
linkte var ama telefona indirdiğimizde ingilizce-türkçe, türkçe-türkçe çıkıyor kaynaklarda türkçe-ingilizce yok

Türkçe-ingilizce var (türkçe sözlüğü indirdiğimizde) 5800 ı bilmiyorum benimki 5230 .. ama yazılım aynı olduğundan açıklık getiriyorum

Kaynaklar bölümüne Türkçe
Hedefler böşümüne İngilizce yaparsak çözüme ulaşıyoruz

b3rk4y97

Üye
Arkadaşlar ben 5230 için türkçe ing ing türkçe sözlük istiyorum ?

stazz15

Üye
benim sözlükte şuan 3 dil var ing tr almanca 4. dili indirip programa girince bi dili kaldır dio en fazla 3 dil sınırı mı var

gmkanca

Üye
evet var görememişsindir

hilmi058

Üye
kardeş teldek sözlük acıyorsun diler tıklıyorsun dil indire diyorsun sonra siteye baglanıyor(nokia)yani altaki yeşil yazıya tıklıyorsun tekrar bir sayfa geliyor o sayfada her dil var oradan türkiyeyi bulup dowlant tıklıyorsun bu kadar başka dileri indirmek istersen başkasına tıklarsın okey