5800 telefonum için skyfree programı varmı sizde
ozgur1976 Üye Konu Sahibi 5800 için skyfree programı 5800 telefonum için skyfree programı varmı sizde
scuf Üye SavinMe' Alıntı: 1 temmuzdan itibaren türkiyeden kalktı !!! Genişletmek için tıkla ... +1 artık türkiyeden erişim kaldırıldı skyfire ile eli ayağı düzgün video açabile bitek bu vardı oda gitti :d
SavinMe' Alıntı: 1 temmuzdan itibaren türkiyeden kalktı !!! Genişletmek için tıkla ... +1 artık türkiyeden erişim kaldırıldı skyfire ile eli ayağı düzgün video açabile bitek bu vardı oda gitti :d
SilentOne Üye skyfire sunucusu türktelekominasyon tarafından kapatıldı galiba vergi vermiyolarmıymıs kaçırıyolarmıymıs ne ondan kapatılmıss die duydum
skyfire sunucusu türktelekominasyon tarafından kapatıldı galiba vergi vermiyolarmıymıs kaçırıyolarmıymıs ne ondan kapatılmıss die duydum
OğuzcanAbi Üye SilentOne' Alıntı: skyfire sunucusu türktelekominasyon tarafından kapatıldı galiba vergi vermiyolarmıymıs kaçırıyolarmıymıs ne ondan kapatılmıss die duydum Genişletmek için tıkla ... biz wersek geri gelirmi
SilentOne' Alıntı: skyfire sunucusu türktelekominasyon tarafından kapatıldı galiba vergi vermiyolarmıymıs kaçırıyolarmıymıs ne ondan kapatılmıss die duydum Genişletmek için tıkla ... biz wersek geri gelirmi