5800 için hangi kılıfı seçmeliyim?

Arkadaşlar 5800 ın yanında ufak bir çizik gördüm bugün kılıf almayı düşündüm sizce en iyi kılıf hangisidir?Ve nerelerde satıldığınıda söylerseniz..

Ben orjinal kılıfını kullanıyorum çok memnunum ön tarafta delikler var terlemeyi önlüyor... deri kılıflarda terleme yapıyormuş telefon(arkadaş dedi)...

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Tamam peki siz ekranını nasıl siliyorsunuz kirleniyor baya.

evet ya gözlük cam bezi ya da mikrofiber bez var bende onunla..

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

10 15 milyon ver telefoncularda içi pamuk yün olan kılıflar var al tepe tepe kullan

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Benim aradığım da onlardan her telefoncuda bulunmuyor fakat

cep telefoncu pasajı var ankarada sorunun çözülür o pasaja girdinmiydi tamamdır ist var mı bilmiyom

frowell

Üye
    Konu Sahibi
cep telefoncu pasajı var ankarada sorunun çözülür o pasaja girdinmiydi tamamdır ist var mı bilmiyom

İstanbul da doğubank var eminönü civarlarında ama gitemye üşeniyorum çok karışık neyse işim düştüğünde bakarım oraya.

arakdaşım sen en iyisi parmak izi tutmayan jelatin al ekranın kirlenmez

ben o kadar para verdim invisible shield aldım ön arka yan üst hertarafını kapladım fakat. yandaki koruyucuların kenarları toz tutuyordu daha aradan 2 - 3 saat geçmeden söktüm. neyse herşey gayet güzeldi.ayrıca birde deri çekmeli kılıf aldım, ardından baktım ekranda kararmalar olmaya başladı. sanırım kılıfın içerisine girip çıkarken kılıfın boyası oraya geçti. neyse öyle kullanıyordum yinede, elimden düşürdüm telefonu arka kapağın köşesi çarptı yere silikon yırtıldı kapağın köşeside çizildi öylelikle arka koruma silikonuda sökmek zorunda kaldım. baktım ekran kara kara hiç hoş olmuyor. onuda söktüm . kısacası pisipisine gitti o kadar para . bu arada arka kapaktaki silikonu sökerkende kapağın renginide söktü gitti şimdi soluk mat bi şekilde duruyor. bende yeni bitane sadece ön cam için silikon parmak izi tutmayan koruyucu aldım yapıştırdım gayet memnunum. diğer renk veren kılıfıda değiştirdim güzel ince bi deri kılıf aldım sorunsuz kullanıyorum.

frowell

Üye
    Konu Sahibi

Parmak izi tutmayan koruyucu derken resim koyabilirmisiniz kılıfın resinide lütfen

Al kardeş.

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Bu nerelerde satılır başka ben o sitelerden alışverişe alışkın değilim de.

arkadaşım telefoncularda satılır maliyetni bilmm ama işine çok yarar forumda gördüm satış yerinde

ya ben silikon tercih ediyorum 3-4 kere düştü hiç birşey olmadı bence öyle alın