5800 için gitar akord programı çalışıyor akşam indirdim

Sponsorlu Bağlantılar

pirate_hill

Üye
harika program meğersem baya bozulmuş gitarın akortu yapıyorum ama ses çok kalınmış su an iyi

ibrahim008

Üye
çok güzel bi program elinize sağlık

uzman01

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR MRHB ,Bu program sadece gitar akord etmeye yarar.Baglama akort edemezsiniz,linki soran arkadaşlar link sekmesi tune jar diye yazıyor onu tıklayın ve kaydedin,umarım işi:ağlarım:nize yarmıştır.Şifre falan istemiyor,signed !!!

ahmet can tas

Üye
:ehegayet iyi telefondan daha fazla bişey bekleme :ehe ayarını bilirsen oluyo kesinlikle işey yarıyo denedim onayladım :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

dejavus123

Üye
tşkkrler

LOGOOS

Üye
Arkadaşlar , Bağlama akordu yapabilirsiniz ben AP Tuner 'in bilgisayar versiyonunda yapmıştım gayet güzel akord olmuştu , bundada olmaması için bir sebep yok.
Programdaki harflerin nota karşılıklarını aşağıda veridim, programdan standart EADGBE versiyonunda yapabileceğiniz akord türleri aşağıda gibidir.

A = La , B = Si , C = Do , D = Re , E = Mi , F = Fa , G = Sol

KISA SAP (ÇÖĞÜR) BAĞLAMA AKORDU:

LA KARAR
1.tel - RE
2.tel - SOL
3.tel - LA
Sİ KARAR:
1.tel - Mİ
2.tel - LA
3.tel - Sİ

Mİ KARAR:
1.tel - LA
2.tel - RE
3.tel - Mİ

UZUN SAP BAĞLAMA AKORDU:
ALT TELDEN BAŞLAYARAK,
1.TEL =LA
2.TEL =RE
3.TEL =SOL

topcu1903

Üye
programı indirdim yükledim...kamera yada ses uygulamasını kullanmasına izin verilsin mi sorusunu art arda tekrarlayıp duruyor nasıl halledecem bilemedim..tel n95 8gb ..bu arada paylaşım için teşekkürler arkadaşım

black5423

Üye
kardeş indirdim nokia e5 de calısımı yükledm usp den attım setuplamıo sade dosyalar var acılmıoda oda :D nasıl yapcam yardım et da !

ahmetates1983

ahmetates1983

Üye
arkadaşlar bende indirdim programı ama benim saz var onda hangi harfleri kullanacağımı bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim...

trmemduhtr

Üye
tsk arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: ismail_can
abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
akşam indirmeyle ne alaka :D teşekkürler bende indirip denedim işe yarıyor gitarda

uzman01

Üye
    Konu Sahibi
Eliniz yanmasın die süledim :ehe Ama biraz eskidi tabi güle güle kullanın ha kızlara güzel slow parçalar çalın tamam mı!!! BABA behlül

velifera

Üye
peki bu program kısa sap bağlama akort etmeye yarar mı lütfen cevap verirseniz sevinirim

rnlnht

Üye
panpa süpersin

----------Eklendi @ 19:44:14 ---------- Yazıldı @ 19:43:48 ----------

iyi ki akşam indirmişsin :D

tlgs06

Üye
Tesekkurler
Emeğine sağlık arkdsm

karamba3324

Üye
program yok nerede?

uzman01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar uzun zamandir pek firsat bulup maxie giremedim bazi arkadaslar baglama nasil akort edilececegini sormus gercekten bilmiyorum ama sanirim edenler var bu arkadaslaralutfen yardimci olun benbu proyu yuklerken sadece klasik ve akustik gitarlar icin tuner yukledim indirme linkini bulamayanlar var heyecandanolsa gerek kizlari uzmeyin romantik olun gitar aglasin bol sans!

Üst Alt