5800 için gitar akord programı çalışıyor akşam indirdim

Sponsorlu Bağlantılar

uzman01

Üye
    Konu Sahibi
5800 için gitar akord programı çalışıyor akşam indirdim

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: gitmeyaw, ntkaradeniz, kartal076 ve 39 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler biraz daha açıklama olsa iyi olurdu

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Akşam indirdiysen kesin çalışıyordur. :)

oyazici26

oyazici26

Üye
teşekkürler
başlığa dikkat

13yelkovan13

Üye
tam olarak akort etmiyor sanrm

tirintaz

tirintaz

Üye
arıyordum bunu teşekkürler.
Deneyelim baklım.

korjet

Üye
guzel

hursitguz

Üye
program kesinlikle calisiyor... yeni gitar aldigim gun sitede bu programa rastlamam buyuk tesadus oldu. konuyu acan arkadasa tesekkurler, yalniz basligi gitar AKORD programi olarak degistirmesi gerekiyor. akor ve akord farkli kavramlar. programin nasil calistigina gelince;
program acildiginda en ustteki tune kismina girin. burada cesitli akord formatlari var. ben en ustteki standart akortu sectim. ardindan ses klibi kullanimina izin verilsinmi seklinde bir soru geliyor. bu oturum boyunca izin ver diyoruz.
programda beni yaniltan sey ben akord yapmaya en alt telden baslarim, programda ise en soldaki sekme en ustteki telin sesini ayarliyor (bastaki resimde gorulen 6 sekmeden bahsediyorum). en sagdaki sekme de en alt teli akord ediyor. akord yaparken ise dogru tel - sekme eslesmesini yaptiktan sonra telefonu mikrofonu gitara bakacak sekilde dizime koydum. ok isaretinin yesil olmasi ve ortayi gostermesi gerekiyor, bu da ancak altta yazan HZ degerini yakalayinca oluyor. gordugum kadariyla program yaklasik -+1,5 HZ hassasliginda dogru aralik yakaliyor.
son olarak programi kullanirken ortamin mumkun oldugunca sessiz olmasina dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: sarsala45

01enes01

Üye
çok güzel

--------------- Ekleme ---------------

dffffffffffffffffff

pro63xx

Üye
çok takılıyor sesleri iyi süzemiyor tavsiye etmem piyasadan veya herhangi bir gitarcıdan gidip tuner alabilirsiniz...

zelox

Üye
teşekkürler

sergat_56

Üye
arkadaşa teşekkürler ediyorum kesinlikle 5800 çalıştı arkaşlar anlatılacak bir program yok tuneye gırın ve ilk baştakine tıklayın sonrada akord edin

uzman01

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler biraz daha açıklama olsa iyi olurdu
Pek sık bailgisayara oturamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın.Yukarıda dikkatli okursanız 5800 için gitar akord programı oldugunu anlarsınız.Bu programla gitarınızı cep telefonundan akort etmenizi saglayan küçük ve güzel bir program...

Akşam indirdiysen kesin çalışıyordur. :)
Begenmezsen paran iade kardeşim.:ehe

tam olarak akort etmiyor sanrm
İlk bende yapamadım sonra azcık mantık oluyormuş.:bye2:

program kesinlikle calisiyor... yeni gitar aldigim gun sitede bu programa rastlamam buyuk tesadus oldu. konuyu acan arkadasa tesekkurler, yalniz basligi gitar AKORD programi olarak degistirmesi gerekiyor. akor ve akord farkli kavramlar. programin nasil calistigina gelince;
program acildiginda en ustteki tune kismina girin. burada cesitli akord formatlari var. ben en ustteki standart akortu sectim. ardindan ses klibi kullanimina izin verilsinmi seklinde bir soru geliyor. bu oturum boyunca izin ver diyoruz.
programda beni yaniltan sey ben akord yapmaya en alt telden baslarim, programda ise en soldaki sekme en ustteki telin sesini ayarliyor (bastaki resimde gorulen 6 sekmeden bahsediyorum). en sagdaki sekme de en alt teli akord ediyor. akord yaparken ise dogru tel - sekme eslesmesini yaptiktan sonra telefonu mikrofonu gitara bakacak sekilde dizime koydum. ok isaretinin yesil olmasi ve ortayi gostermesi gerekiyor, bu da ancak altta yazan HZ degerini yakalayinca oluyor. gordugum kadariyla program yaklasik -+1,5 HZ hassasliginda dogru aralik yakaliyor.
son olarak programi kullanirken ortamin mumkun oldugunca sessiz olmasina dikkat edin.
Arkadaşım yaptıgın ,açıklama için teşekkürler keşke bende bu açıklamayı baştan yapsaydım,teşekkürler faydalı olmuştur...:oke:

çok güzel

dffffffffffffffffff
tşklr..

çok takılıyor sesleri iyi süzemiyor tavsiye etmem piyasadan veya herhangi bir gitarcıdan gidip tuner alabilirsiniz...
Ege kardeşim işne yaramadıysa anlarım ama,gitarcıya gidip akort etmek çok saçma.Bizler beceriksiz insanlar değiliz verdiğim proyu kullanamadıysan sırf sana özel bilgisayardan akort etme programınada verebilirim.Tabii istersen onuda kullanamzsan bırak gitar çalmayı derim.web camın mikrofon oluyor akort otomatik ortadaki sekmeye sıfırlıyorsun hepsi bu.:evet:

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
Allah allah yoruma bak sanki millet tuner in nerden alıncaanı bilmior. :) paylaşan arkadaşın eline sağlık yararlı bir program ...

sergen55

Üye
saol güzel olmuş

idolbreaker

Üye
arkadaşım çok sağol paylaşımın için. umarım şifre falan istemiyordur.

haluk1964

Üye
çok güzel

uzman01

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: fuatkaratas

fenomennnnn

Üye
az önce geldi gitarım .. şimdi uraşıcam akord u için .. programı indirdim kardeşim ellerine sağlk .. :)

Üst Alt