5800 icin Foursquare

Sponsorlu Bağlantılar

grcnsrby

Üye
    Konu Sahibi
5800 icin Foursquare
Onceden nokia ovi den 5800 icin foursquare indirebiliyordum ancak telefona format attiktan sonra oviden baktigimda foursquarei bulamadim netten bakinca da bu model icin uygun degil diye indiremedim. Onceden indirdigim foursquarei simdi indiremiyorum :( ne yapmam gerekiyor nerden bulabilirim ?

• Beğen
Tepkiler: enginblacks

Furkan-E

Üye
Onceden nokia ovi den 5800 icin foursquare indirebiliyordum ancak telefona format attiktan sonra oviden baktigimda foursquarei bulamadim netten bakinca da bu model icin uygun degil diye indiremedim. Onceden indirdigim foursquarei simdi indiremiyorum :( ne yapmam gerekiyor nerden bulabilirim ?

4sq s60v5 için desteği sonlandırdı diye duymuştum. Umarım doğru değildir, güncelleme bekliyoruz herkes gibi.

enginblacks

Üye
aynen dostum bende formatladıktan sora oviden indirmeyi denedim ama oviden uygulamayı kaldırmışlar, kendi sitesindede 5800 için uygulama bulunmuyor halbuki program önceden çalışıodu, şimdi nası kullanabiliriz bilen bi arkadaşımız warsa bi yardım ediwersin lutfen..

pissed26

pissed26

Üye

buyrun arkadaşlar bunu kullanın 5800da sorunsuz çalışırz ilk kurulumdan sonra programı açınca bi kere update ister hayır demeyin kullanamazsınız güncellemeyi indirdikten sonra kullanıcı adı şifresiniz ile giriş yapın yalnız hackli olması lazım telefonlarınızın

eda_14

Üye
ben yükledim ama yeni kayıt olurken doğum yılımı gireceğim sırada otomatik kapanıyo anlamadım bi türlü kayıt olamadım güncelleştirmeyi de yaptım sorunsuz kuruldu yardımcı olabilir msn?

pissed26

pissed26

Üye
kaydını pc üzerinden yapmayı deneyip sonra direk login olraka giriş yapmayı dene bakalım yine hata verecekmi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ne ise yarıo o uygulama

eda_14

Üye
tamam o zaman direk öyle yapayim

- - - Eklendi - - -

denedm mail adresi geldi telefonuma mesaj olarak direk oviden kurmayı istiyo face üzerinden denediğimde telefon olarak 5800 seçemiyorum

pissed26

pissed26

Üye
yeni kayıtlarda 5800ı kaldırmış olabilirler benim üyeliğim yaklaşık olarak 1,5 yıl oldu o zaman telefon seçmek zorunda değildik istersen pm bırak ordan yardımcı olmaya çalışıyım

eda_14

Üye
pm derken?

pissed26

pissed26

Üye
kayıt olma kısmında telefon modeli istemiyo denedim şimdi

eda_14

Üye
gelen kutusunu nasıl boşaltcz bulamadım ki

pissed26

pissed26

Üye
neyse burdan anlatıyım bilgisayardan foursquare'a gir e mail ile kayıt ol facebook yada twitter ile kayıt olma daha sonra o e mail ile sana verdiğim programa giriş yap sorun olacağını sanmıyorum

denizgözlü44

Üye
link çalışmıyormu acaba?

LittleTower

Üye
ben bunu c5-03 e yüklüyorum ama açınca connection error veriyor, yardımcı olabilir misinız

denizgözlü44

Üye
aynı hayatı bendede veriyor

zakharion

zakharion

Üye

buyrun arkadaşlar bunu kullanın 5800da sorunsuz çalışırz ilk kurulumdan sonra programı açınca bi kere update ister hayır demeyin kullanamazsınız güncellemeyi indirdikten sonra kullanıcı adı şifresiniz ile giriş yapın yalnız hackli olması lazım telefonlarınızın

:tşk: