5800 için en iyi uygalama ve oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
5800 için en iyi uygalama ve oyunlar
5800 a en iyi uygulama ve youn yüklemek istiiyorum .sizin tavsiye edebileceginiz oyun ve uygulamalar nelerdir ????

anılbaran

anılbaran

Üye
bir sürü varrr ama ha deyınce ınsanın aklına gelmıyooo :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
gelince yazarsin artık :D

anılbaran

anılbaran

Üye
elbette bı ara yazıcam sende suan sende ne yuklu ki :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
ben kullandıklarımı yazıyım rastgele yükle :D

smart office
opera mini
smartmovie
battery monitör
joikuspot
ramblow pro
tap2screen
mumsms
wifi talkie
xplore
sahadan :D
youtube
bu kadar bendekiler :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
eyw hemen yuklicem

s_uzun

s_uzun

Üye
mazelock (güzel bi tuş kilidi uygulaması)
x-clear (gereksiz dosyaları temizleme programı pcdeki c cleaner gibi)
dz music (tuşlar kilitliyken açma, kapama, menü tuşlarını müzik çalar tuşu olarak kullanma)
uc player 3.0 (piyasadaki en iyi video oynatıcı s60v5 için)
brightlight (elfeneri uygulaması)
winrar
zip
keylock (program ikonuna tıkladığınızda tuşları kilitleyen uygulama)
accel switch (program ikonuna tıkladığınızda sensörleri açıp kapatan uygulama)
bt switch ( program ikonuna tıkladığınızda bluetooth açıp kapatan uygulama)
autoınstaller (programın hafıza kartında açmış olduğu klasöre yüklemek istediğiniz programları attığınızda sırayla tümünü yükleyen program ayarları kendi yapar)
e buddy (aynı anda facebook msn yahoo adreslerinden chat yapabileceğiniz güzel bi uygulama)

bdilek

Üye
Cihazda gereksiz uygulamalar var. Mesela RT Gear ve bounce gibi oyunlar. Bunları bir türlü kaldıramıyorum cihazı nasıl temizlyecem çözemedim. Bir de uygulama yöneticisinde Nokai Maps var 9mb ayrıca bir de Ovi maps var 7 mb. Bunnar nedir Nokia maps i kaldırsam ovim çalışmaz mı ???

rizelipisiko

Üye
Cihazda gereksiz uygulamalar var. Mesela RT Gear ve bounce gibi oyunlar. Bunları bir türlü kaldıramıyorum cihazı nasıl temizlyecem çözemedim. Bir de uygulama yöneticisinde Nokai Maps var 9mb ayrıca bir de Ovi maps var 7 mb. Bunnar nedir Nokia maps i kaldırsam ovim çalışmaz mı ???
cfw yükle kardeşim telefon hem hızlanıyo görsel efekler süper bide fuzuli programlar yok sertifika hatasıda vermiyo süper yani öneririm :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
O oyunlar Telefonun orjinal yazılımla gelen uygulamalarıdır.Kaldıramazsın.
Tek çaren CFW yüklemek.
Yüklemek içinde çok geç kalmışsın bile:D

S60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü
Bu bölümden gözüne kestirdiğini Yükle.

aakmann

aakmann

Üye
ovi mapsleri kaldırırsan bişey olmaz ovi haritaların eski sürümüne döner ve tekrar güncelleme yapmanı ister eski sürümde ücretli yani kullanmayacaksan kaldır önemli değil güncellersin gene düzelir

- - - Eklendi - - -

dz music programın nerden bulabilirim yardımcı olursanız

AynstaynModeOn

Üye
ben silmiştım guitar rock bounce yi felan cfwsiz ama nasıl sildigımı hatırlamıyorum

HakaN-06

HakaN-06

Üye
@anılbaran benim mesajı gereksiz diye silmişsin kendi yazdıkların çok mu gerekli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt