anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Önemli degil dostumevet arkadaşlar gerçek v60 5800 telden güncellememe oluyo teşekkürler ALLAH razı olsun inanmayan varsa denesin soğol kardaş ben kilisli
Valla bilmiom abiSen "Yeniden yükle" yaparak orjinal ürün kodunu geri yüklemişsin. Ardından telefondan rahatlıkla v60 ı yüklemişin
Haa tm ozman benim ofw ile alakı yani ovi suit iyimiş yaw ozamannOvi Suite bir derde yine deva olduÜrün kodunu Ovi Suite kendisi bulup yüklüyor ama program sağlam olduğu için farklı ürün kodu yerine orjinal ürün kodunu yüklüyor. Aynı versiyon olmasına rağmen ürün kodu orjinal haline dönmüş oluyor. Biraz uğraştırıcı ama V60 isteyenler için gereken bir uğraş
Rica ederimişe yaradı tşk ler
Navıfırmden ürün koduna göre rengıne göre indir 52007 yi jafla flashla sonra bu yontemi deneBenimki orjinal yazılımını bile yüklemiyo ovi suite'den. Mağdurummm.Hata veriyo orjinal yazılımı yüklerkende. Hata koduda: 12017
O dedigin ürün kodu benimki ile aynı senın telefon renk ne0579269 buna göre doğrusunu indiriyorum gene olmuyo gene olmuyo. Navifirm'e de düşmedi güncelleme ne yapıcaz anlamadımki. Bu telefon kodunun doğrumu yanlışmı nerden öğrenicez veya yanlış ise nasıl değiştiricez bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?