mangdaşire
Üye
-
Konu Sahibi
-
aslında çok bastırmak degil,zamanla göçtü.ama problem yok çalışıyor yani.benim zaten asıl verme amacım,şu ekran.ne kadar dandirik ekran yapmışlar yavanlamazlar umarım
----------Eklendi @ 23:11:35 ---------- Yazıldı @ 23:10:39 ----------
tuşlar garantiye giriyordu galiba. Ama sen naptın çok mu bastırdın ki ?
cevap için teşekkürler.yazılımı anlayacaklarını sanmıyorum ama bakalım.1-2 saat sonra servise verecegiz.ilgin için tekrar teşekkür ederimben daha önce kvk da çalışmıştım orada çalışanlarla halen görüşüyorum, sordum senin durumu telefonda,
ekran garantiye giriyor yanlız japon üretim bir ekran takılıyormuş yerine
tuşlar garantiye her şekilde giriyor.
ama telefonun yazılımıyla oynamışsın bunu anladıkları an garanti dışı sayıyorlarmış.
çünkü ekrana yazılımında zarar verebileceğini söyledi.
sonuç olarak; göndersin bir incelensin duruma göre ona haber verilir zaten dedi.
herhalde problem etmezler.bugün verecektik ama acil bi işimiz çıktı,artık yarına kaydı.bakalım yarın verecezbenimde telefonumda cfw yüklüydü. cfw yüklü iken telefonun dokunmatik panelin filmi koptu. ben hemen telefonu kapattım orjinal fw ile flashladım. sonra nokia care ye götürdüm telefonu. bana tek sordukları soru ''şikayetiniz neydi acaba?'' oldu.. ve sonra adam 1 hafta sonra ara bizi telefonun durumunu sor dedi. 1 hafta sonra aradığımda gelip alabilirsin telefonunu dedi..
internetten araştırdıgıma göre benim sorun ilk parti 5800 lardan alan çogu kişide çıkmış.herhalde garanti kapsamıda yaparlar diye düşünüyorum.benim telefonda kılcal çatlaklık olmuştu ama servis kullanıcı hatasının ne olduğunu bana bir türlü söylememişti. en sonunda cepten yaptırmak zorunda kaldım burada aklında olsun servis süresi 20 iş günü düştü ama fazla kişi bilmiyor ben bunu teknosadan öğrendim
yazılımsal degil.öbür türlü çözülürdü çünkü.ekranın degişmesi lazım.genelde ilk parti 5800larda var bu sorun.eger telefonu şubat 2010 dan önce aldıysan sende de olması normal.aynı sorun bendede var yazılımsal bence çünkü sadece tuş kilidi aktifken oluyo o sorun. Normal ekranda olursa garanti bitmeden vercem servise
yazılımsal degil.öbür türlü çözülürdü çünkü.ekranın degişmesi lazım.genelde ilk parti 5800larda var bu sorun.eger telefonu şubat 2010 dan önce aldıysan sende de olması normal.
x6 ları bilemeyecegim ama 5800 larda bu sorun vardı.bugün verdik servise.tam da şansımıza servise verecekken arıza yapacagı tuttu,servis elemanı o haliyle görünce direk aldıBenim telefon x6 ve temmuz 2010 faturalı
x6 ları bilemeyecegim ama 5800 larda bu sorun vardı.bugün verdik servise.tam da şansımıza servise verecekken arıza yapacagı tuttu,servis elemanı o haliyle görünce direk aldıbence sende servise ver çok sık yapıyosa.
ben izmirde oturuyorum,istanbula gidip gelecekmiş galiba.yani 1 ay kadar bekleyecegim.ama yerine göre de degişir tabii.ne kadar zamanda geri alacaksın telefonu? Ona göre bende veriyim garantiye
ben izmirde oturuyorum,istanbula gidip gelecekmiş galiba.yani 1 ay kadar bekleyecegim.ama yerine göre de degişir tabii.
bak bunu bilmiyordum.zaten ne zaman gelecegi konusunda kesin olarak birşey bilmiyorum.tahminen 1 aya yakın (2 hafta 3 hafta falan) sürede verirler.Bildiğim kadarıyla 30 iş günü 20ye düşmüş. 20 günde yapamazlarsa 0 telefon vermek zorundalar?
aslında çok bastırmak degil,zamanla göçtü.ama problem yok çalışıyor yani.benim zaten asıl verme amacım,şu ekran.ne kadar dandirik ekran yapmışlar yavhem bastırmatik,hem de bozuk
yok bea ciddenBizde inandık(!) Tuşun üzerine çıkıp fantazi yapmış, tuş da içine göçmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?