5800 ı servise veriyorum,1-2 sorum var gelin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
5800 ı servise veriyorum,1-2 sorum var gelin :)
yarın 5800 ı ekranın çizgi çizgi olmasından ve (gereksiz ama) ortadaki beyaz tuş göçtügü için servise veriyorum.size soracaklarım şunlar:
1-ekranın çizgi çizgi olması probleminden servise veren arkadaşlar,bu sorun servisten sonra tekrarladı mı?
2-telefona zırt pırt cfw attım,ama şimdi ofwdeyim.yarın göndermeden önce format atıp vericem.sizce daha önceden cfw yükledigim anlaşılıp garanti dışı falan derler mi?
3-beyaz tuş içine göçük ama çalışıyor,acaba onu yapsalar tekrar göçer mi?
soracaklarım bu kadar.cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
anlamazlar umarım :D

----------Eklendi @ 23:11:35 ---------- Yazıldı @ 23:10:39 ----------

tuşlar garantiye giriyordu galiba. Ama sen naptın çok mu bastırdın ki ?

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
anlamazlar umarım :D

----------Eklendi @ 23:11:35 ---------- Yazıldı @ 23:10:39 ----------

tuşlar garantiye giriyordu galiba. Ama sen naptın çok mu bastırdın ki ?
aslında çok bastırmak degil,zamanla göçtü.ama problem yok çalışıyor yani.benim zaten asıl verme amacım,şu ekran.ne kadar dandirik ekran yapmışlar yav :D hem bastırmatik,hem de bozuk :D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
ben daha önce kvk da çalışmıştım orada çalışanlarla halen görüşüyorum, sordum senin durumu telefonda,

ekran garantiye giriyor yanlız japon üretim bir ekran takılıyormuş yerine :hmmm

tuşlar garantiye her şekilde giriyor.

ama telefonun yazılımıyla oynamışsın bunu anladıkları an garanti dışı sayıyorlarmış.

çünkü ekrana yazılımında zarar verebileceğini söyledi.

sonuç olarak; göndersin bir incelensin duruma göre ona haber verilir zaten dedi.

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
ben daha önce kvk da çalışmıştım orada çalışanlarla halen görüşüyorum, sordum senin durumu telefonda,

ekran garantiye giriyor yanlız japon üretim bir ekran takılıyormuş yerine :hmmm

tuşlar garantiye her şekilde giriyor.

ama telefonun yazılımıyla oynamışsın bunu anladıkları an garanti dışı sayıyorlarmış.

çünkü ekrana yazılımında zarar verebileceğini söyledi.

sonuç olarak; göndersin bir incelensin duruma göre ona haber verilir zaten dedi.
cevap için teşekkürler.yazılımı anlayacaklarını sanmıyorum ama bakalım.1-2 saat sonra servise verecegiz.ilgin için tekrar teşekkür ederim :)

Burak

Üye
ne demek rica ederim :) umarım herşey istediğin gibi olur. :)

• Beğen
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
benimde telefonumda cfw yüklüydü. cfw yüklü iken telefonun dokunmatik panelin filmi koptu. ben hemen telefonu kapattım orjinal fw ile flashladım. sonra nokia care ye götürdüm telefonu. bana tek sordukları soru ''şikayetiniz neydi acaba?'' oldu.. ve sonra adam 1 hafta sonra ara bizi telefonun durumunu sor dedi. 1 hafta sonra aradığımda gelip alabilirsin telefonunu dedi.. :D :D

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
benimde telefonumda cfw yüklüydü. cfw yüklü iken telefonun dokunmatik panelin filmi koptu. ben hemen telefonu kapattım orjinal fw ile flashladım. sonra nokia care ye götürdüm telefonu. bana tek sordukları soru ''şikayetiniz neydi acaba?'' oldu.. ve sonra adam 1 hafta sonra ara bizi telefonun durumunu sor dedi. 1 hafta sonra aradığımda gelip alabilirsin telefonunu dedi.. :D :D
herhalde problem etmezler.bugün verecektik ama acil bi işimiz çıktı,artık yarına kaydı.bakalım yarın verecez :D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
benim telefonda kılcal çatlaklık olmuştu ama servis kullanıcı hatasının ne olduğunu bana bir türlü söylememişti. en sonunda cepten yaptırmak zorunda kaldım burada aklında olsun servis süresi 20 iş günü düştü ama fazla kişi bilmiyor ben bunu teknosadan öğrendim

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonda kılcal çatlaklık olmuştu ama servis kullanıcı hatasının ne olduğunu bana bir türlü söylememişti. en sonunda cepten yaptırmak zorunda kaldım burada aklında olsun servis süresi 20 iş günü düştü ama fazla kişi bilmiyor ben bunu teknosadan öğrendim
internetten araştırdıgıma göre benim sorun ilk parti 5800 lardan alan çogu kişide çıkmış.herhalde garanti kapsamıda yaparlar diye düşünüyorum.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
aynı sorun bendede var yazılımsal bence çünkü sadece tuş kilidi aktifken oluyo o sorun. Normal ekranda olursa garanti bitmeden vercem servise

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var yazılımsal bence çünkü sadece tuş kilidi aktifken oluyo o sorun. Normal ekranda olursa garanti bitmeden vercem servise
yazılımsal degil.öbür türlü çözülürdü çünkü.ekranın degişmesi lazım.genelde ilk parti 5800larda var bu sorun.eger telefonu şubat 2010 dan önce aldıysan sende de olması normal.

HakaN-06

HakaN-06

Üye

yazılımsal degil.öbür türlü çözülürdü çünkü.ekranın degişmesi lazım.genelde ilk parti 5800larda var bu sorun.eger telefonu şubat 2010 dan önce aldıysan sende de olması normal.

Benim telefon x6 ve temmuz 2010 faturalı

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefon x6 ve temmuz 2010 faturalı
x6 ları bilemeyecegim ama 5800 larda bu sorun vardı.bugün verdik servise.tam da şansımıza servise verecekken arıza yapacagı tuttu,servis elemanı o haliyle görünce direk aldı :D bence sende servise ver çok sık yapıyosa.

HakaN-06

HakaN-06

Üye

x6 ları bilemeyecegim ama 5800 larda bu sorun vardı.bugün verdik servise.tam da şansımıza servise verecekken arıza yapacagı tuttu,servis elemanı o haliyle görünce direk aldı :D bence sende servise ver çok sık yapıyosa.

ne kadar zamanda geri alacaksın telefonu? Ona göre bende veriyim garantiye

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar zamanda geri alacaksın telefonu? Ona göre bende veriyim garantiye
ben izmirde oturuyorum,istanbula gidip gelecekmiş galiba.yani 1 ay kadar bekleyecegim.ama yerine göre de degişir tabii.

HakaN-06

HakaN-06

Üye

ben izmirde oturuyorum,istanbula gidip gelecekmiş galiba.yani 1 ay kadar bekleyecegim.ama yerine göre de degişir tabii.

Bildiğim kadarıyla 30 iş günü 20ye düşmüş. 20 günde yapamazlarsa 0 telefon vermek zorundalar?

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 30 iş günü 20ye düşmüş. 20 günde yapamazlarsa 0 telefon vermek zorundalar?
bak bunu bilmiyordum.zaten ne zaman gelecegi konusunda kesin olarak birşey bilmiyorum.tahminen 1 aya yakın (2 hafta 3 hafta falan) sürede verirler.

caglarrock

caglarrock

Üye

aslında çok bastırmak degil,zamanla göçtü.ama problem yok çalışıyor yani.benim zaten asıl verme amacım,şu ekran.ne kadar dandirik ekran yapmışlar yav :D hem bastırmatik,hem de bozuk :D

Bizde inandık(!) Tuşun üzerine çıkıp fantazi yapmış, tuş da içine göçmüş :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt