5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
Garuda_33

Garuda_33

Üye
Arkadaşlar 5800 a Bağlama Akort Programı Var Ama Forumda Bulamadım Yardımcı Olursanız Sevinirim.Teşekkürler Şimdiden

tuşbaşehri

Üye
telefon harika çok seviyorum telefonumu.ayrıca uzun yolda film keyfi ve wi-fi keyfide bir başka müziksesi nokianın en iyi sesidir.alacaklara kesinlikle tavsiye ederim

Law_332

Üye
ben bayadır kullanıyorum süper bir ciHaz yanlız tel pc nin yanında duruyo sanki cekim qelip qidior müs qibi ses qelior :D

Murad4

Murad4

Üye
Peki resim çekme kalitesi nasil bu cihazin ? N73 gibimi ? Degilmi ? Yoksa dahada iyimi ?

optiq

Üye
telefonu aldım pazar gunu bugun 3. gun kamera cercevesı oynuor sımdı gotursem hemen bişeyler yaparlarmı yoksa garantıye gönderirlermi :S

asadmavi

asadmavi

Üye
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum önce beğenmediğim 2 yönünden bahsedeğim.
1:) Ses kalitesi özellikle kulaklıkta zayıf kalıyor yada baslar zayıf diğelim.
2:) Şarj olayının çabuk bitmesi,normal kullanım 2 gün ful kullanım 8 saat gibi.
Beğendiğim tarafları çok tabi.
Müthiş bir cihaz n serilerine göre işlemcisi daha hızlı aynı anda mp3 dinleyip internete gezinip msnde çat yapıp skypede görüntülü konuşabiliyorsun tabi bi taraftanda şarj ediyorsun:)) yani işlemci güzel.
İşletim sistemi çok kullanıldığı için program bulmada sıkıntı çekmiyorsun ve programlar cihazla tam uyumlu çalışıyor doğru programı uyguladığınızda bir hata ile karşılaşmıyorsunuz ,ofis ,garmin, firin,vtap,skyfre,livemsn bunlar benim kullandığım programlar özellikle skyfre yi şiddetle öneririm internette açmadığı video yok.

Sonuç alarak n97 ile aynı işletim sistemini taşıdığı için piyasanın en teklenojik ürünlerinden n97 ile farkı hafıza kapatisesi ve tuş takımının olmaması.
Hiç çekinmeden alıp kullanmanızı tavsiye ederim.

demirci_115

demirci_115

Üye
mükemmel bi telefon herşeyi yapabiliyorsun v50 ile dokunmatiği süper oldu çok çabuk algılıyor. kamerası fena değil. wi-fi olması ve internette istediğin herşeyi yapabiliyorsun. daha ne olsun:evet:

gmx06

Üye
arkadaslar bende yaklasık 1.5 aydır 5800 XM kullanıcısıyım aldıgım ilk haftalar teknik sıkıntılar yaşadım araştırdım bi çok kişi problem yaşıyomuş bu telefonla baya bi moralim bozulmuştu ama telefonu kullandıkça bütün yapılan yorumları sallamamaya başladım çünki tek kelimeyle müthiş bi telefon. eğer 5800 alıcak olan birisi varsa alın derim pişman olmazsınız.

blackyildiz

blackyildiz

Üye
5800 kullanıcılarına müjde . ben nokia 5800 telefonu aldığımda mesaj yazma sorunu vardı mesaj yazdıkça yazma hızı yavaşlıyordu ama nokia 5800 yeni sürümü çıktı artık telefonda hiç bir sorun yok(bana göre) ve ayrıca müzik görünümü ve bazı uygulamalar da güzel olmuş 5800 olanlar güle güle kullansın.

burak0031

Üye
dört dörtlük bir telefon özellikle v 50 ile

Murad4

Murad4

Üye
Demek v50 ile süper oldu arkada$lar ha?

slowmen

slowmen

Üye
ben alalı 2 ay oldu hakkaten pc gibi makıne :) pc gibi diyorum iş yerinde ses sistemine bir takılyorum gümbür gümbür ediyor alacak olan arkadaslara önerimdir.

turgay5194

Üye
bence berbat bi telefon hemen bolzuldu ve kullanıcı hatası dediler telefon elımde patladı

killerkadir67

killerkadir67

Üye
hafıza kartında orjinal halinden bir dünya dosyalar var hard format atarsak bu dosyalar silinirmi çoğuda sistem dosyası?

Progressivity

Progressivity

Üye
bence berbat bi telefon hemen bolzuldu ve kullanıcı hatası dediler telefon elımde patladı

adı üstünde kullanıcı hatası işte dikkat etmeliydin telefonu kullanırken senin telefonunun bireysel hatalar yüzünden bozulması bu telefonun kötü olduğunu göstermez

turgay5194

Üye
adı üstünde kullanıcı hatası işte dikkat etmeliydin telefonu kullanırken senin telefonunun bireysel hatalar yüzünden bozulması bu telefonun kötü olduğunu göstermez
tmm da ama nedeen kullanıcı hatası dediler onu da tam anlamıs degılım telefonunmö guncelleme yaparken bozuldu ve garantiye gönderdiğimde kullanıcı hatası dendı ama ne gariptir güncelle diye nokiadan mesaj gelmişti

efeilbey

efeilbey

Üye
hiç pişman olmadım fiyat perfonmas degerlendirmesinde on numara makina

optiq

Üye
arkadaslar bende bugun telefonu kapattım acması 5 dk surdu acılıncada ekran bembeyaz kaldı yukardakı galerı kısayolundan resım muzık giriliyor ama menü ana menu fılan görünmüyodu 2 kere daha yenıden baslatınca düzeldi kafama cok takıldı neden olur boyle bısı ? v40 telefonum.. v50 yapıp hardformat çeksem iyi olurmu ? v50 şarz yiyor fılan denıyor dogrumu? bide v50de tuş kilidi açma olayı ı phone gıbımı oluyor ?

Progressivity

Progressivity

Üye
arada olabiliyo öyle şeyler düzeldiyse sorun yok ayrıca v50'nin daha fazla şarj yediği konusunda hala şüphelerim var
ayrıca tuş kilidi açma ztn yan taraftaki tuştan değişen bişey yok v40takiyle aynı cevaplama modu

çeçenali76

Üye
bende alalı iki ay oldu daha önce n95 vardı bu telefon gerçekten beklediğimden iyi çıktı tek sorun donma problemi radyo dinlerken telefon donuyor ne yaparsam yapıyım açılmıyor yarım saat sonra açılıyor buna çözümü olan varsa sevinirim

Üst Alt