5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022

tuşbaşehri

Üye
kardeş şimdiden sonra (yani yeni sürümleri rahatlıkla alabilirsiniz) herşeyiyle mükemmel ötesi

last-shoot

last-shoot

Üye
v50 den sonra 5800 süper bir alet oldu tavsiye ederim

Murad4

Murad4

Üye
v50 den sonra 5800 süper bir alet oldu tavsiye ederim

Hayirli olsun peki v50 kurunca super olmasinin sebebi nedir anlatirmisin lütfen belki bu telofunu almak istiyenlere yardimci olmu$ olursun ha nedersin?

brawe123

Üye
ya bu telefonda bir tür film izleyemiyorum convertlerle mpeg4 e çevirdim telefona attım filmleri ama yinede çalıştıramadım yardımcı olurmusunuz..

kasabıti

kasabıti

Üye
:oke:evet

Law_332

Üye
harika bir telefon iyi ki almışım herkeze tavsiye ederim :) Süperrrr

hknc

Üye
geçen sene ramazan ayında aldım kullandıgımın 5. gunu telefon şarjı dolu ıken kapandı ve bı daha acılmadı
servise verdım 2 ay sonra yenısını verdıler bu 2 ay ıcerısınde telefon 200tl deger kaybettı :G
parasını odeyıpde kullanamamak kotu ama suana kadar da bı sorun cıkmadı guncellemelerı ıhtıyac duydugum uygulamaları sitemizden temin ediyorum.önermeye gelınce boyle cihazlarda sistem çakışması yada bozulması söz konusu ama yinede şiddetle öneririm.bu zamanda gayet uygun fıyatı

b.bitmez

Üye
bugün v5 attım ve hüsran... telim yöle bi yavaşladı kı .. kesinlikle tavsiye etmiyorum keşke v4 da kalsaydım..video çekerken ve oynatırken kare kare oluyo ve donuyor...benden söylemesi...(nokia sw. updater dan güncelledim]

optiq

Üye
Arkadaşlar ben almayı düşünüyorum 5800 ama aklımda sorular var..

v40da qwerty klavyesı küçülüyormu? yanı eskı versıyon gıbı buyuk klavye yokmu ?
dokunma tepkısı çokmu yavaş?
Sensör varmı yanı bu telefonu ters cevırınce arama kapanıcak gıbı programlar yukleniyorya o şekilde sensör
telefonu yan çevirince ekran otomatik yana dönüyormu ?
şarj kesın şekılde kaç gun gidiyor.
kasa çabuk deforme olcak şekildemi? bir d900i bi i550w gibi?
samsung i550w kullanıcısıyım telefon servısten cıkmıyor artık değiştirmek istiyorum ama hala karar veremedım yardım ederseniz çok sevinirim..

ysrkvs

ysrkvs

Üye

v40da qwerty klavyesı küçülüyormu? yanı eskı versıyon gıbı buyuk klavye yokmu

Büyük klavye var yan çevirdğinde otomatik aktif oluyor.

Şimdi v50 çıktı aksine çok çok hızlandı.

Sensör varmı yanı bu telefonu ters cevırınce arama kapanıcak gıbı programlar yukleniyorya o şekilde sensör

Ters çevirdiğinde sessize alıyor. Otomatik yana dönüyor istersen dönmemesinide sağlayabiliyorsun.

Bana net 2 gün gidiyor başkalarını bilemiyorm 4 gün gittiğini söyleyende var.

Benim kasa problemliydi garantiye göndermiştim şuan gayet sağlam taş gibi maşallah :)

samsung i550w kullanıcısıyım telefon servısten cıkmıyor artık değiştirmek istiyorum ama hala karar veremedım yardım ederseniz çok sevinirim..

Ben pişman değilim aldığım için eğer değiştirmek istersen iyi bi telefon umarım pişman olmazsın sende..:oke:

tugi6

Üye
selam .almak konusunda çok kasıldım ama iyi ki almışım.özelliklerini tam hakkını veriyor.sitedeki herkese salam.
bir konu var you tube için dns ayarlarınıda değiştim gene olmadı. bir başka yol veya nerede yanlış yaptım....

aarslann

Üye
kullanmayı bildikten sonra bu fiyata böyle bi başka telefon yok...:oke:

haytaefendi

haytaefendi

Üye
özellikleri spr ztn bu fiyata böle telefon gercekten güzel

optiq

Üye

v40da qwerty klavyesı küçülüyormu? yanı eskı versıyon gıbı buyuk klavye yokmu

Büyük klavye var yan çevirdğinde otomatik aktif oluyor.

Şimdi v50 çıktı aksine çok çok hızlandı.

Ters çevirdiğinde sessize alıyor. Otomatik yana dönüyor istersen dönmemesinide sağlayabiliyorsun.

Bana net 2 gün gidiyor başkalarını bilemiyorm 4 gün gittiğini söyleyende var.

Benim kasa problemliydi garantiye göndermiştim şuan gayet sağlam taş gibi maşallah :)

Ben pişman değilim aldığım için eğer değiştirmek istersen iyi bi telefon umarım pişman olmazsın sende..:oke:

kardes cok saol yaptıgın acıklamalar ıcın ama bu n85tekı sensor olayı falan varmı bıde bunu solersen süper olur :D

bu etrafa sert plastıkten kılıf takılıor onların adı ve fıyatı nedır bıde bılgısı olan varsa :)

telefonu almaya karar verdım bu arada (:

bursacity

bursacity

Üye
al kardeşim ben gece müzik dinlerken uyumusum telefonun üstüne yatmısım hala taş gibi

xennon

Üye
yaww arkadaşlar bende daha 2 gün önce aldımda bişeye dokununca telefonun titremesini nasıl kapatabilirimm :(

ysrkvs

ysrkvs

Üye
yaww arkadaşlar bende daha 2 gün önce aldımda bişeye dokununca telefonun titremesini nasıl kapatabilirimm :(

Ayarlar - Kişisel - Tercihler - GEnel - kişiselleştir - dokunmatik ekran titreşimi (Genel tercihini kullanmıyorsan hangisini kullanıyorsan onu düzenle) kısmından kapatabilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

kardes cok saol yaptıgın acıklamalar ıcın ama bu n85tekı sensor olayı falan varmı bıde bunu solersen süper olur :D

bu etrafa sert plastıkten kılıf takılıor onların adı ve fıyatı nedır bıde bılgısı olan varsa :)

telefonu almaya karar verdım bu arada (:

Rica ederim kardeşim.
Evet sensörler mevcut ama ben n85deki sensörleri bilmiyorm. o yüzden net bişey söyleyemeyecem. Ben kılıf fln kullanmıyorm ama almak istersen temin edebilirsin heryerde var.

Mevluttt

Üye
telefon cok güzel ve kullanışlı ama benim tek problemim telefondan guncelleme yapamıyorum sürekli bağlantı hatası veriyor...

onur_77

onur_77

Üye
arkadaşlar 5800 gerçekten çok kullanışlı mesaj yazmak kolay wifi gps ne ararsan var n97 den fazla asagı kalır yanı yok sadece çok çabuk bozuluyor 4 ay önce aldım ama 2 kere servise gönderdim ekran çizgi çizgi oluyordu şimdide hiç açılmıyor ama herşeye ragmen süper bir telefon.

Üst Alt