5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
vallahi telefonumdan çok memnunum . hiç bir sorun yok seside gayet iyi , bazı arkadaşlar saçmalamışlar !!! arkadaşlar kulaklığı 10 metre ötedeki adama dinletmek içinmi takıyosun sen ? bu problemmi ? ... ne biçim iş ya kulaklığı çevrendekiler rahatsız olmasın diye takarsın vede şarkıyı içinde hissedebilmek için .. ben gayet memnunum hatta ses konusunda , bazı arkadaşların isteklerini karşılamaz ama kulaklık sonuçta bu 10m ilerdeki kişi duyması için değil .. normal olarak kendi sesi çok çok güzel ve çok çok temiz. . şarjı zaten çok çok iyi..( sms ve müzik dinlediğim halde. ) ben sonuna kadar arkanızdayım almak isteyen arkadaşlar bence ALSIN. Kesinlikle pişman olmucaksınız.

aynen bende katılıyorum sana evet bazıları sorunlu olabiliyor ama 5800 bana göre cok mukemmel ve güzel bir cihaz ya 2000 tl veribde iphonemi alalım yoksa aynı özelliklere sahib 500 yani tam 4de 1i olan nokiayımı tercih edeyim bence nokia 5800 derim baskada demiyorum :oke:

merlin19

merlin19

Üye
vallahi telefonumdan çok memnunum . hiç bir sorun yok seside gayet iyi , bazı arkadaşlar saçmalamışlar !!! arkadaşlar kulaklığı 10 metre ötedeki adama dinletmek içinmi takıyosun sen ? bu problemmi ? ... ne biçim iş ya kulaklığı çevrendekiler rahatsız olmasın diye takarsın vede şarkıyı içinde hissedebilmek için .. ben gayet memnunum hatta ses konusunda , bazı arkadaşların isteklerini karşılamaz ama kulaklık sonuçta bu 10m ilerdeki kişi duyması için değil .. normal olarak kendi sesi çok çok güzel ve çok çok temiz. . şarjı zaten çok çok iyi..( sms ve müzik dinlediğim halde. ) ben sonuna kadar arkanızdayım almak isteyen arkadaşlar bence ALSIN. Kesinlikle pişman olmucaksınız.
Yazdığımı Anlamamışsın Sanırım Ben Yazmadımki Kulaklığı Takıp 10 Metre ilerdekine Dinletmek istiyorum Diye Yazdığım Diğer Telefonumda Aynı Kulaklığı Taktığımda Sesi 10 Metre uzaktakinin Duyduğu ama 5800 a aynı kulaklığı takıp sesi Sona açtığım Halde Kulağımın dibindeki adamın bile o sesi duyamaması işin garibi İsmi Müzik Express OLan Bir telefonda Kulaklıkla Müzik sesi sonda dinlerken Karşımdaki Konuşan adamı olduğu gibi Duya bilmek her sesi net olarak duymak sanırım aynısı sende olsa sende Bu Duruma Kayıtsız Kalmazdın arkadaşım Başınıza Gelmeyince Ne demek istediğimi anlamazsınız inanın Çok sinir bozucu bir durum

alfa217

Üye
adı nokia bi kere ordan kaybediyor kaldıki işletim sistemi symbian kaldır çöpe at yani verilen paraya yazık o şeye

AмσηR@

AмσηR@

Üye
almayı düşünüyorum ancak ilk defa dokunmatık kullanacagımdan ve pek koruma iç güdüsü olmamamdan, acaba çok hasar görür mü?benim gibi bi ogrencı adam kullanabilir mi ?
uzun süre kullanma imkanım olur mu?
bir çok yorum okudum, %70 i memnun %30 memnun degil, , veya 5800 XM den vazgeçip yeni çıkan nokılara mı baksam?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
adı nokia bi kere ordan kaybediyor kaldıki işletim sistemi symbian kaldır çöpe at yani verilen paraya yazık o şeye

allah allah o yüzdenmi nokia nın önüne hic bir telefon firması gecemiyor o yüzdenmi tüm dünyada milyonlar satıyor herkes delide bir senmi akıllısın bir senmi kurnazsın hayret ediyorum size ya :bann:

alfa217

Üye
telefon olarak haklısın en fazla satan marka ama neden kullanım kolaylığı yüzünden, geliştirilemez olduğu için hazırcıların tercih ettiği marka.

alfa217

Üye
500 lirayı bu alete vereceğnize samsung omnia alın windows mobile ın keyfini sürün.emin olun omnia yı aldıktan sonra 5800 sadece bi telefonmuş diyeceksiniz onun yaptığı işi 3310 da yapar:)

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
arkadaşlar ben de bi telefon bayiisnden aldım ama içinden kılıf tv kablosu sehpa çıkmadı gitsem hak talep edebilrmyim yada herkesten çıkıomu yardım acill

--------------- Ekleme ---------------

kimse yardım etmicek galiba :((

ForGer

ForGer

Üye
Ben bugün starımı satıp 5800 aldım cok memnunum starında kendine gore ayrıcalıkları var tabi multıtouch gibi ama nokıa bu açığı kapatır tek kelimeyle harika telefon

Lacoste

Lacoste

Üye
Müthiş bir telefon 20 gündür kullanıyorum tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor Wi-Fi Gps var garmin kurdum süper 8G hafıza Flv formatlarını vebile hiçbir yazılıma ihtiyac duymadan açıyor sesi çok iyi bluetooth kulaklıga çaldığı MP^ün sesini veriyor(Bu N95 bile yoktu)

SüperSüperSüper

arkadaşaım N95 tede mp3 ü bluethoot kulaklıktan dinliyebiliyorsun bi halt bilmiyosan konuşmıcaksın

mission

mission

Üye
arkadaşlar ben de bi telefon bayiisnden aldım ama içinden kılıf tv kablosu sehpa çıkmadı gitsem hak talep edebilrmyim yada herkesten çıkıomu yardım acill

--------------- Ekleme ---------------

kimse yardım etmicek galiba :((

Eskiden çıkıyordu o dediklerin şimdi çıkmıyor. Yani kutu sağlam senin.

reveller

Üye
arkadaşlar yol haritası ücretsiz olarak çalışan program var mı 5800 için yardımcı olur musunuz tşk

enjo3

Üye
Kulaklığından ses çok az çıkıyor tv kablosu çok kısa

Murad4

Murad4

Üye
Öncelikle bu konuyu açan ve yöneten arkada$a te$$ekkür ederim gerçekten bu bir hizmet , benim bi kaç sorum var 5800 xp kullanan arkada$lardan :

1- 5800 in çektigi resimler n73 kadar kalitelimi çünkü ayni megapixeli kullaniyorlar !?

2- çok hatasi var diyorlar yazilim olarak bu nekadar dogrudur ?!

3- ses seviyesi nasil n73 gibi di$ariya çok ve kaliteli ses veriyormu ?

4- lensi kafa bozucak kadar kötümü ? Birde güncelleme dokunmatigina hassasiyetlik kazandriyormu ?!

5- n-gage oyunlarini çali$tira biliyorumu bu telofon 5800 xp ?!

6- video çekimi dvd gibimi ve kalitelim ?!

7- usb kablosundan $arj olabiliyormu ?

Cevap veren arkada$lara çok te$$ekkür ederim , ve saygilar

optiq

Üye
Arkadaşlar ben almayı düşünüyorum 5800 ama aklımda sorular var..

v40da qwerty klavyesı küçülüyormu? yanı eskı versıyon gıbı buyuk klavye yokmu ?
dokunma tepkısı çokmu yavaş?
Sensör varmı yanı bu telefonu ters cevırınce arama kapanıcak gıbı programlar yukleniyorya o şekilde sensör
telefonu yan çevirince ekran otomatik yana dönüyormu ?
şarj kesın şekılde kaç gun gidiyor.
kasa çabuk deforme olcak şekildemi? bir d900i bi i550w gibi?
samsung i550w kullanıcısıyım telefon servısten cıkmıyor artık değiştirmek istiyorum ama hala karar veremedım yardım ederseniz çok sevinirim..

ttgg

ttgg

Üye
Öncelikle bu konuyu açan ve yöneten arkada$a te$$ekkür ederim gerçekten bu bir hizmet , benim bi kaç sorum var 5800 xp kullanan arkada$lardan :

1- 5800 in çektigi resimler n73 kadar kalitelimi çünkü ayni megapixeli kullaniyorlar !?

2- çok hatasi var diyorlar yazilim olarak bu nekadar dogrudur ?!

3- ses seviyesi nasil n73 gibi di$ariya çok ve kaliteli ses veriyormu ?

4- lensi kafa bozucak kadar kötümü ? Birde güncelleme dokunmatigina hassasiyetlik kazandriyormu ?!

5- n-gage oyunlarini çali$tira biliyorumu bu telofon 5800 xp ?!

6- video çekimi dvd gibimi ve kalitelim ?!

7- usb kablosundan $arj olabiliyormu ?

Cevap veren arkada$lara çok te$$ekkür ederim , ve saygilar
.............................................................
bende 5800 kullanıcısıyım yardımcı olmaya çalışıyım bildiklerim doğrultusunda..

1. gündüz çekimi gayet güzel kaliteli resimler elde edebilirsin ama akşam da flaşın kapsama alanı içinde ..

2. hata olarak ben daha herhangi bir aksağını görmedim 5800 black kullanıcısıyım..

3.ses olarak dışarıya verdiği netlik çok güzel hatta içinde özel çip var 2 hoparlör net ve temiz ..

4.lenside gayet iyi dediğim gibi akşam pek iyi sayılmasada gündüz güzel

5. n gage hakkında bi bilgi veremicem ama yüksek boyutlu bazı 3D oyunlar telefona ağır geliyo (eğer oyun bağımlısıysan dikkate al sonra pişmanlık yaşama derim !!!)..

6. video çekimi gayet net ses kayıdı da öyle .iyi bir video kaydedici o konuda ...

7.usb den şarj yok sadece depolama pc suite gibi işlevler var ..

sorularına elimden gelebildiğince cevap vermeye çalıştım ama telefonun artıları olarak ekranı çok net

nHD bir ekrana sahip ayrıca OVİ diye kendisinin uygulama sitesi var ücretsiz uygulama ve oyunları burdanda edinebiliyorsun . sensörüde gayet iyi .. :)

korsansiyum

Üye
abi tek isteğim tele v40 versiyon attıkyan sonra kulaklıktaki ses azaldı ALLAHINI seven yardımcı olsun bana özel mesajta atabilir bi yardım be abii

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
Murad4

Murad4

Üye
.............................................................
bende 5800 kullanıcısıyım yardımcı olmaya çalışıyım bildiklerim doğrultusunda..

1. gündüz çekimi gayet güzel kaliteli resimler elde edebilirsin ama akşam da flaşın kapsama alanı içinde ..

2. hata olarak ben daha herhangi bir aksağını görmedim 5800 black kullanıcısıyım..

3.ses olarak dışarıya verdiği netlik çok güzel hatta içinde özel çip var 2 hoparlör net ve temiz ..

4.lenside gayet iyi dediğim gibi akşam pek iyi sayılmasada gündüz güzel

5. n gage hakkında bi bilgi veremicem ama yüksek boyutlu bazı 3D oyunlar telefona ağır geliyo (eğer oyun bağımlısıysan dikkate al sonra pişmanlık yaşama derim !!!)..

6. video çekimi gayet net ses kayıdı da öyle .iyi bir video kaydedici o konuda ...

7.usb den şarj yok sadece depolama pc suite gibi işlevler var ..

sorularına elimden gelebildiğince cevap vermeye çalıştım ama telefonun artıları olarak ekranı çok net

nHD bir ekrana sahip ayrıca OVİ diye kendisinin uygulama sitesi var ücretsiz uygulama ve oyunları burdanda edinebiliyorsun . sensörüde gayet iyi .. :)

Cevap verdiğin için çok saol arkadaş , duyduğuma göre üç rengi varmiş bu telefonun sen hangisini tavsiye edersin rengin ozelliğne bir faydasi oluyormu cevap veren herkimseye şimddiden çok teşşekür ediyorum

Üst Alt