5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
critus

critus

Üye
Arkadar telefonu yeni aldım tek kelime ile harika özellikle ses kalitesi muhteşem çizilme falan da yok çok kullanışlı bir telefon tavsiye ederim....

storm_61

storm_61

Üye
çok süper bence 10 numara.

teksin

Üye
ben alalı 1 ay oldu ben cok memnunum dostlar

gencdogan05

Üye
mükemmel ötesi, teknoloji bazında yaptığım en akıllı tercih diyebilirim

aynali_eren

Üye
wireless şifresi kırma programı var mı ya

zwangless

zwangless

Üye
Ben bi şu hafıza kartı ve arka kapağını zor çıkarıyorum. Kırılacak diye mı yoksa yenı diyemi bilemiyorum. Ama kullanışlı 6300 kullanmıştım. Onun gibi hafıza kartı yeri olsaydı mükemmel olurdu bana göre.

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
resim linki:
Maxicep.com - 5800 menü yardım

Bazı menülerde tam paralel deıl teknık bı sorun mu acaba?
sorun yaratır mı ?
v40 guncelledım duzelmedı.

orhaan48

orhaan48

Üye
tek kelimeyle mükemmel bir telefon

hariy

Üye
selam, yeni bir 5800 kullanıcısıyım ve bi telefonun bi çok özelliğinden bihaberim. öğleden beri sitenizi geziyorum ama bi kaç soruma halen yanıt alamadım umarım burdan cevap bulabilirm.

1. pc imde ovi müziği kurdum fakat bir türlü telefonu gösteremedim. bağlayın diyor oysaki bağlı.albümlerimi düzenlemek istiyorum bu bakımdan lazım, pc suite de derdime derman olamadı
2. müzik klasörlerimi sounds a attım ilk başta tüm müziklerimi görmedi, silip bi daha attım, bu seferde sanatçılar ve albümler kısmında eskileri kaldı, sil diyorum alt dosyalarını siliyor kendisini silmiyor.
örneğin:
H.I.M
h.i.m
H.i.m
diye 3 ayrı sanatçı çıkıyor ve hepsinin de içi boş, bu klasörlerde silinmiyor
3.uygulama imzalatamadım, heryede bahsetmişsiniz ama beceriksizliğime verin ayrıntılı bi açıklama bulamadım, buradaki uygulamaları nasıl telefona tanıtabilirm hata vermeden acep?
4.sim kartımdaki mesajları açamıyorum. telefon hafızası sim hafızası ikisinde de gözükmüyor, ama sim kartı taktığım günden beri sim hafızası dolu işareti yanıp sönüyor, buna nasıl bir çözüm getirebilirm?
5.telefonun versiyonunu ve symbian sürümünü de yazabilirseniz sevinirm

şimdiden çok teşekkürler

karkarkara

Üye
selam, yeni bir 5800 kullanıcısıyım ve bi telefonun bi çok özelliğinden bihaberim. öğleden beri sitenizi geziyorum ama bi kaç soruma halen yanıt alamadım umarım burdan cevap bulabilirm.

1. pc imde ovi müziği kurdum fakat bir türlü telefonu gösteremedim. bağlayın diyor oysaki bağlı.albümlerimi düzenlemek istiyorum bu bakımdan lazım, pc suite de derdime derman olamadı
2. müzik klasörlerimi sounds a attım ilk başta tüm müziklerimi görmedi, silip bi daha attım, bu seferde sanatçılar ve albümler kısmında eskileri kaldı, sil diyorum alt dosyalarını siliyor kendisini silmiyor.
örneğin:
H.I.M
h.i.m
H.i.m
diye 3 ayrı sanatçı çıkıyor ve hepsinin de içi boş, bu klasörlerde silinmiyor
3.uygulama imzalatamadım, heryede bahsetmişsiniz ama beceriksizliğime verin ayrıntılı bi açıklama bulamadım, buradaki uygulamaları nasıl telefona tanıtabilirm hata vermeden acep?
4.sim kartımdaki mesajları açamıyorum. telefon hafızası sim hafızası ikisinde de gözükmüyor, ama sim kartı taktığım günden beri sim hafızası dolu işareti yanıp sönüyor, buna nasıl bir çözüm getirebilirm?
5.telefonun versiyonunu ve symbian sürümünü de yazabilirseniz sevinirm

şimdiden çok teşekkürler

1.ovi suite'yi bir deneyin çoğunu içine toplamışlar nokia uygulamalarının birkaç gündür bende pc suite ile bağlanma sorunu yaşıyordum ovi suite çözdü.

2.Müziği telefona attıktan sonra müzik çalar>seçenekler>kütüphaneyi yenile demeniz halinde listeniz güncellenir, silinmiş veya değiştirilmiş larkıların yanında ünlem işareti belirir ve kütüphaneyi yenilerseniz bu ünlem işaretliler de silinir telefonunuzdaki müzikler de eklenir.

3.signed yani imzalı uygulamaları atmanızı öneririm o halde anlatılan yöntemleri uygulayamıyorsanız sistemi hacklerseniz işiniz kolaylaşır bu konu defalarca anlatıldı detaylara konu başlıklarından bakınız burada açmak için çok büyük bir konu bu.

Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları Bu başlık altında uygulamaları bulabilirsiniz...

4.mesajlar>seçenekler SIM mesajları derseniz simde kayıtlı mesajları göreceksiniz eğer mesaj kutusu dolu göstergesi yanıp sönüyorsa bu mesajları silerek yada taşıyarak bu sorunu çözebilirsiniz.

5.sürümü Symbian os 9.4 rel. 5 adıyla geçiyor.Telefonu son 1-2 ay içerisinde aldıysanız ki öyle görünüyor büyük bir ihtimal yazılım sürümünüz de V31dir (bendeki V31.0.101 misal)..Bir üst sürüm çıktı güncellemeniz tavsiye edilir...

power_electron

Üye
telefonu alalı 3 hafta oldu bi kere ekran çizik çizik oldu kapandı sanırım attığım programlardan diye düşünüyorum

madak4545

Üye
iyi telefon ama internetle ilgili sorun var

idea982

Üye
bende aldım 2 hafta oldu bence iphone ya 5 basar bu telefon

hariy

Üye
1.ovi suite'yi bir deneyin çoğunu içine toplamışlar nokia uygulamalarının birkaç gündür bende pc suite ile bağlanma sorunu yaşıyordum ovi suite çözdü.

2.Müziği telefona attıktan sonra müzik çalar>seçenekler>kütüphaneyi yenile demeniz halinde listeniz güncellenir, silinmiş veya değiştirilmiş larkıların yanında ünlem işareti belirir ve kütüphaneyi yenilerseniz bu ünlem işaretliler de silinir telefonunuzdaki müzikler de eklenir.

3.signed yani imzalı uygulamaları atmanızı öneririm o halde anlatılan yöntemleri uygulayamıyorsanız sistemi hacklerseniz işiniz kolaylaşır bu konu defalarca anlatıldı detaylara konu başlıklarından bakınız burada açmak için çok büyük bir konu bu.

Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları Bu başlık altında uygulamaları bulabilirsiniz...

4.mesajlar>seçenekler SIM mesajları derseniz simde kayıtlı mesajları göreceksiniz eğer mesaj kutusu dolu göstergesi yanıp sönüyorsa bu mesajları silerek yada taşıyarak bu sorunu çözebilirsiniz.

5.sürümü Symbian os 9.4 rel. 5 adıyla geçiyor.Telefonu son 1-2 ay içerisinde aldıysanız ki öyle görünüyor büyük bir ihtimal yazılım sürümünüz de V31dir (bendeki V31.0.101 misal)..Bir üst sürüm çıktı güncellemeniz tavsiye edilir...

"sanatçılar" da gene dediğim olay var
DUMAN
Duman
duman
şeklinde ve içleri boş :/

simi hallettim, oviyi de yükleyeyim bakalım ne olacak çok sağol:oke:

merverdi

merverdi

Üye
super bır telefon

ahmetaksu131

Üye
sms yazmak hele klavyede cok zevkli her yonden her turlu ıhtıyacnıza cevap verıyor kamerası sesi karizması kullanışlı olması ayrıca yükleyecegınız programlarlada daha da kullanışlı hale gelıyor ınternetı de cok iyi 8 gb hafıza kartı bu fiyata daha fazlasını isteyemezssiniz

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bekledğm kdr bulmadm dokunmatiği dha iyi olablrdi

individual82

Üye
Ben de birkaç gün önce aldım. Bundan önce D900i kullanıyordum. Hal böyle olunca alışmak zor oluyor elbette. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadığım gibi, oldukça da memnun edici özellikleriyle karşılaştım. Almakta kararsız kalan arkadaşlar, çok büyük beklentiler içerisine girmeyerek alırlar ise, daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Sonuça 4 işlemcili bilgisayar almıyorlar. Bu telefon sahibini memnun etmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. İyimser yaklaşmakta yarar var. Ses olayını beğenmeyenler var. Kulaklıktan sesin az geldiği doğru. Ama kulaklık değişimi yapanlar bu sorundan kurtuluyorlarmış. Hoparlörlerin ses çıkışı oldukça güzel, temiz ve net bir müzik sesi sağlıyor. Dokunmatik oldukça başarılı. Bazı uygulamalarda çift tıklamak icap ediyor. Alan arkadaşlara kullanma kitapçığını mutlaka okumalarını öneriyorum. İpuçları ile kullanımı kolaylaştırıcı bilgiler vermişler. Almış olanlara ve alacaklara hayırlı uğurlu olsun.

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Bence Çokta Güzel Değil .

Üst Alt