5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
beceremedim onu :D

ebru353535

Üye
ben alalı 1 hafta oldu güzel telefon ama alışamadım dokunmatik olmasına

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Allah Nokia'nın Belasını Versin.

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
fb,saolasın böyle bişydi galiba dün video converter forumda arat bulursun demiştn buldum dönüştrücü heralde pc ye indirdim çalıştırdım 2 mekanik kutucuk çıktı ing.kodlar kullanıcı adı code filan yazıyor nasıl kullanıcam o programı birde patchi kopyala dosyasna yapıştr snra aç filan dio yardmcı olurmusun

--------------- Ekleme ---------------

tmm,dır ark.Lar filmleri dönüştürüp sorunsuz ßi şekilde attım tele tşk.Ler...proqram için.

şimdi filmleri dönüştürüp atıyorum izliyor ama bi sorun war :(süreleri kendi süreleri deil çok kısa hepsi 5dk.lık neden böyle :(

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
donustururken ayarlican onu

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
forever saatlerdir cvp bekliyorum arkadaşım proqramı indirdim dogru çalışıyo ing.olduqu için sadece filmi seçip dönüştürmeyi yapıp bitirip tele yüklemeyi yapabiliyorum yaptım fakat dönüştürdügüm filmler kısa oldu 5dk.lık gibi bişy nasıl bu sorunuda çözerim yrd.olursan çok sewinirim add yada setting ayarlardan yani bunu nasıl yapabilirim uzantıları war ama anlamıyorum filmi kendi süresinde atmak istiyorum yani tam olarak?

KakaO61

Üye
telefon her yönüyle gayet güzel heleki maddi durmunuz 1200 1300 lira verebilecek kadar iyi değilse şuan fiyatıda gayet uygun ben 520 liraya aldım ama peşin 520 oluyor aldığım günden beri hiçbir sıkıntısıyla karşılaşmadım bu telefonu almayı düşünenler varsa 1 saniye bile düşünmesinler diyorum bu fiyata böyle bi telefon bulunmaz....

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
aqa bi konu paylaştım kmse online deilmi yardımcı olucak kimse??

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım filmini mp4 modunda çevir ımtoo diye program var googleden arat onla çevirme işilemini yap problem yaşamasısın uzantısı mp4 olsun

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
aqa ben burdan indirdim zaten video converter die dönüştürücü programı

MerciLess35

MerciLess35

Üye
arkadaşlar sorunumu hallettim yardımlarınız için teşşekkürler:naughty:

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
ımtoo yu kullanarak yap

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
e buradan indirdiqim video converter dönüştürücü proqramı ne olucak ayıkmadım onunla halledemezmiyim bu sorunu herşeyi hallediyorum ama filmler i kısa veriyor

aqa iletişime qeçicek adres ßırakıcak ßiri warmı anlatabilmem için.!

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Video converter programı ile dönüştürürken filmleri bölüyosun galiba, dikkat et! :)

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
qaliba bölüyorum veya farkLı ßişeyler oluyor ama ing.elimden qeldiqi kadar ayarlarına ßakıyorum ama yapamadım!dönüştürdüqüm filmler hep 5dk.Lık oluyor tam ßir şekilde nasıl yaparım ßunu

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Mesela 1 saatlik bir film sadece 5 dk mı oluyor yoksa 10-15 tane 5er dakikalık video mu oluyor?

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
Hayır sadece 1 normal boyuttaki film 1 saat veya 2 saatlik bir filmi 5dk.lık dönüştürüp hazır hale getiriyor settinq den ayarları kurcaladım ama yinede başaramadım aynı

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Windows Movie Maker varmı sende

Silmediysen vardır :)

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
war şuan açtım movie maker i

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
1-Movie Maker'ı aç.
2-Sol taraftaki menüden Video Al'ı seç.
3-Videonu seç.
4-Videonu alt taraftaki "Film Şeridi"ne sürükle ve bırak.
5-Sol taraftaki menüden "Yayımlama Hedefi" olarak "Bu bilgisayar"ı seç.
6-Filmin adını gir, kayıt yerini seç ve ileriye bas.
7-Ayarlardan "Daha fazla ayar"ı seç ve en-boy oranından 16:9 olanlardan uygun olanı seç.
8-Yayımla
9-Telefonuna at ve izle.

En basit yöntemi anlattım hadi kolay gelsin inşallah bu sefer yaparsın :D

Üst Alt