Nokia'nın çıkardığı bir uygulama ile GPS ücretsiz...![]()
Selamun Aleykum qençler 1 hafta önce aldım telefonu harika ßi telefon şuan ama henüz film izleyemedim telefonda veya atamadım ßu problemi nasıl çözerim normal pc den film attm mp4 dü qalba ama desteklemedi acmadı kimindede görüntüyü vermeden sesli bi şekilde filmi oynattı filmi tekrardan sildim ßu konuda yardım istiyorum sizden we hala eminim bilmediqim özellikleri wardır ßilen paylaşırsa sewinirim özelliklerinden standart şeyler dışında...Şimdiden tşk.ederim...
hangi uygulama kardeş bu. haritalara tıklamaya korkuyorum ben artık her seferinde kontörümü sıfırlıyor. tlfndan tek şikayetim bu benim.

)
başka bişy yok tertemiz maşallah.haritaya giren ark.daş walla yarıldım sanada
dediği gibi WLan ı kullan 
ßeklettiqim için özür ßukadar caßuk cvp qeliceğni sanmıyordum e yeni üye oldum profilde qezindim biraz şimdi msjlarınıza döndüm baktım,reyis,ysrkvs sadece şuanki sorunum bu şimdilk başka konuda yok bu konuları biraz daha açarsanız yapmaya çalışıcam örneğin pc imde ki filmlerden bi film atıp izleyemezmiyim şimdiye kadar dün WLan dan bi video indirdim sadece onu izliorum birde 5800 ın kendi videolarıbaşka bişy yok tertemiz maşallah.haritaya giren ark.daş walla yarıldım sanada
![]()
En basiti Movie Maker ile yapabilirsin bunu..arkadaşım video dönüştürücüleri kullan![]()

olabilirBende aynısını demiştim![]()

ßeklettiqim için özür ßukadar caßuk cvp qeliceğni sanmıyordum e yeni üye oldum profilde qezindim biraz şimdi msjlarınıza döndüm baktım,reyis,ysrkvs sadece şuanki sorunum bu şimdilk başka konuda yok bu konuları biraz daha açarsanız yapmaya çalışıcam örneğin pc imde ki filmlerden bi film atıp izleyemezmiyim şimdiye kadar dün WLan dan bi video indirdim sadece onu izliorum birde 5800 ın kendi videolarıbaşka bişy yok tertemiz maşallah.haritaya giren ark.daş walla yarıldım sanada
![]()
arkadaşım tümleşik gps i seç sadece diğerlerini kaldır gitmez kontorün
menü>uygulamalar>yer>konumlama>konumlama yöntemlerinerden nasıl seçiyoruz kardeş_?